Horoscop Neti Sandu 1 noiembrie 2019. Începe o lună cu multe surprize

01.11.2019
Horoscop Neti Sandu 1 noiembrie 2019. Începe o lună cu multe surprize

Horoscop 1 noiembrie 2019 prezentat de Neti Sandu. Prima zi din lună se anunță buna, 1 dublează totul, atât lucrurile bune cât și cele rele. Weekendul vine cu schimbări pentru zodii, aduce planuri importante dar și rezolvări.

Scorpion – O sa puteți rezolva mai ușor lucruri importante și aveți parte de câteva mărturisiri, ziua se anuța fantastică.

Săgetător – Sunteți efervescent, plin de energie și entuziat, aveți cale liberă să vă distrați si relaxați.

Capricorn – Sunteți pus pe cheltuială, intenționați să vă luați o mașină sau ceva la care visați de mult, aveți grijă dacă în weekend plecați cu mașina departe, pentru că riscați să luați amenzi.

Vărsător – Aveti tendinta sa va dedicati total muncii si sa neglijati relatiile sentimentale. Neti Sandu va sfatuieste sa acordati mai multa atentie familiei. Dupa-amiaza, vi se propune sa intrati intr-o afacere. Ar fi bine sa nu va grabiti, pentru ca exista riscul unui esec.

Horoscop 1 noiembrie 2019, leii au nevoie să iasă din casă, iar balanțele au nevoia să iasă în evidență

Pești – Aveți șansa să ajungeți în centrul atenției pe care o căutați, poate este vorba de o persoană sau chiar de șefi. Aveți toate mijloacele necesare.

Berbec – Nu vă scoateți din sărite partenerul de viață pentru că relația se poate rupe ușor, aveți grijă la aceste aspecte și încercați să fiți prudent.

Taur – O problemă de familie vă pune pe drumuri, aveți de alergat astăzi, 1 noiembrie, începtul de lună însă se transformă în noroc.

Gemeni – Dragostea bate la ușa voastră aveți ocazia să întâlniți pe cineva în cercul de prieteni și o să analizați armonia apărută.

Rac – Reusiti sa faceti schimbari radicale in viata dumneavoastra, mai ales in privinta relatiilor sentimentale. Faceti cunostinta cu mai multe persoane importante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri.

Leu – Aveți nevoie să ieși din casă, iar prietenii vă ajută cu asta, o sa mergeți la evenimente, reușiți să vă conturați și afacerile atât cât să nu va afecteze timpul cu familia.

Fecioară – 1 noiembrie va aduce alături de rudele apropiate, aveți și planuri care au legătură cu o casă.

Balanța – Este posibil să vreți să fiți în centrul atenției, să mergeți la evenimentem ondene, aveți chef de ieșit și petrecut.