Horoscop Neti Sandu 1 noiembrie 2019. Începe o lună cu multe surprize

Cristina Bosioc
01.11.2019
Horoscop Neti Sandu 1 noiembrie 2019. Începe o lună cu multe surprize

Horoscop 1 noiembrie 2019 prezentat de Neti Sandu. Prima zi din lună se anunță buna, 1 dublează totul, atât lucrurile bune cât și cele rele. Weekendul vine cu schimbări pentru zodii, aduce planuri importante dar și rezolvări.

Scorpion – O sa puteți rezolva mai ușor lucruri importante și aveți parte de câteva mărturisiri, ziua se anuța fantastică.

Săgetător – Sunteți efervescent, plin de energie și entuziat, aveți cale liberă să vă distrați si relaxați.

Capricorn – Sunteți pus pe cheltuială, intenționați să vă luați o mașină sau ceva la care visați de mult, aveți grijă dacă în weekend plecați cu mașina departe, pentru că riscați să luați amenzi.

Vărsător – Aveti tendinta sa va dedicati total muncii si sa neglijati relatiile sentimentale. Neti Sandu va sfatuieste sa acordati mai multa atentie familiei. Dupa-amiaza, vi se propune sa intrati intr-o afacere. Ar fi bine sa nu va grabiti, pentru ca exista riscul unui esec.

Horoscop 1 noiembrie 2019, leii au nevoie să iasă din casă, iar balanțele au nevoia să iasă în evidență

Pești – Aveți șansa să ajungeți în centrul atenției pe care o căutați, poate este vorba de o persoană sau chiar de șefi. Aveți toate mijloacele necesare.

Berbec – Nu vă scoateți din sărite partenerul de viață pentru că relația se poate rupe ușor, aveți grijă la aceste aspecte și încercați să fiți prudent.

Taur – O problemă de familie vă pune pe drumuri, aveți de alergat astăzi, 1 noiembrie, începtul de lună însă se transformă în noroc.

Gemeni – Dragostea bate la ușa voastră aveți ocazia să întâlniți pe cineva în cercul de prieteni și o să analizați armonia apărută.

Rac – Reusiti sa faceti schimbari radicale in viata dumneavoastra, mai ales in privinta relatiilor sentimentale. Faceti cunostinta cu mai multe persoane importante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri.

Leu – Aveți nevoie să ieși din casă, iar prietenii vă ajută cu asta, o sa mergeți la evenimente, reușiți să vă conturați și afacerile atât cât să nu va afecteze timpul cu familia.

Fecioară – 1 noiembrie va aduce alături de rudele apropiate, aveți și planuri care au legătură cu o casă.

Balanța – Este posibil să vreți să fiți în centrul atenției, să mergeți la evenimentem ondene, aveți chef de ieșit și petrecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *