Horoscop Neti Sandu 10 august: O zodie trebuie să aibă grijă cu sănătatea

Catalin Nae
10.08.2018
Horoscop Neti Sandu 10 august: O zodie trebuie să aibă grijă cu sănătatea

Horoscop Neti Sandu 10 august 2018. Poate lăsăm pe altă dată lucrurile mai complicate ca să ne putem şi relaxa, dar dac-avem acea energie suplimentară dăm gata acum toate restanțele, ca să ne luăm avânt pentru lucrurile noi şi ispititoare, care ne vor aduce succesul

Vibraţia zilei este 10 şi e o zi ideală să atacăm frontal proiectele noi.

Berbec: Se poate să apară banii pentru ce-ați muncit din toamnă trecută şi poate faceţi un capital, să vă puteţi cumpăra, la un moment dat o locuinţă.

Taur: Oferta de joburi pare mai generoasă decât de obicei şi-o s-aveţi de unde să alegeţi – şi chiar să nu rataţi momentul dacă e vreuna atrăgătoare.

Gemeni: O să mai fie mult de lucru şi în continuare la serviciu, până la iarnă, dar o să v-alegeţi cu aprecieri şi cu bani, pe lângă promisiunile de angajare la noi joburi.

Rac: E posibil să mai dați o fugă la munte, sau la mare dacă tot or să vă intre nişte bani despre care nu ştiaţi, c-or să fie din surse colaterale.

Leu: Se-anunţă program încărcat şi o să vă drămuiţi în aşa fel timpul liber încât să vă achitaţi şi de obligatIii şi să vă rezervaţi şi vouă o oră, două de relaş.

Fecioara: E momentul să vă luptaţi pentru drepturile voastre, să daţi şi concurs, dacă e cazul, ca să ocupaţi un post mai bine plătit c-aveţi şanse destul de mari.

Balanta: Poate plecaţi cu grupul într-o excursie şi va fi o alegere bună, c-o să strângeţi relaţiile şi veţi mai face şi alte escapade turistice în week-end-uri.

Scorpion: O să duceţi muncă de lămurire cu nişte oameni ca să-i faceţi cooperanţi, să puneţi cu toţii umărul la pregătirea unui eveniment care poate fi relansarea voastră.

Sagetator: Vă invită cineva în străinătate şi o să vă mulati pe programul acelei persoane să petreceţi cât mai mult timp împreună, să vă priască şederea în vacanţă.

Horoscop Neti Sandu 10 august: Capricornii trebuie să aibă grijă la sănătate

Capricorn: E bine să vă-ngrijiți şi mai serios de sănătate ca să aveţi randament bun la slujbă, să vă puteţi şi deplasa, dacă o a plecaţi pe undeva, în plimbare.

Varsator: Par să se descurce ițele unei afaceri şi să apară şi câştigurile, să puteţi pleca în vacanţă sau să-i trimiteţi măcar pe copii pe undeva, să se distreze în tabără.

Pesti: Se poate să cumpăraţi nişte lucruri mai iesftine şi să scutiţi nişte bani cu care puteţi da o fugă într-o staţiune de agrement, dacă tot aţi făcut o economie.

Sursa: Pro TV

Citește și: Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018. Cine sunt norocoșii săptămânii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *