Connect with us
Horoscop Neti Sandu 10 februrie 2020. O zodie scapă de probleme

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 10 februrie 2020. O zodie scapă de probleme

Horoscop 10 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să fim deschişi în cazul noilor oferte de tot soiul, ca să experimentăm lucruri noi şi care să ne completeze frumos, din mai multe puncte de vedere.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem proiecte noi, de succes!

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR

Se poate să apară oferte de colaborare şi să rezonaţi cu vreunele, să vă şi apucaţi de lucru cu lejeritate şi o să luaţi şi bani. Daţi drumul proiectelor noi şi o să faceţi fața tuturor situaţiilor neprevăzute care se voi ivi pe parcurs şi o să faceţi progrese considerabile.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020 PEȘTI

Întrevedere cu cineva care v-a rămas dator cu o explicaţie şi o să se vadă care e adevărul, şi dacă există vreun vinovat. O să daţi zor să încheiaţi nişte lucrări, să semnaţi acte, să v-apucaţi de restul lucrurilor pe care le-aveţi în plan, ca să vină şi succesul cât mai repede.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020 BERBEC

O să luaţi nişte bani poate c-aţi lucrat peste program, or fi şi nişte rămăşiţe din urmă, se-aduna ceva bani în cont. Se poate să luaţi nişte bani din particular şi să vă permiteţi tot felul de cheltuieli în perioada asta să vă mai şi destindeţi să investiţi şi în imaginea voastră.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020 TAUR

Semne bune în sfera sentimentală, se rescrie o pagină din romanul vostru de dragoste şi o să vă aşezaţi la casa voastră. O să vă reinventaţi, găsiţi altceva de făcut fie la job, fie în particular şi o să porniţi pe un drum care să vă ducă spre succes şi spre bunăstare.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020 GEMENI

Se poate să mai faceţi un pas şi să v-apropiaţi de câştigarea unui proces care trenează de luni bune – şi să vă liniştiţi. Poate aranjaţi o plecare în străinătate ca să respiraţi aer de vacanţă, sau poate o fi un contract de muncă , dar nu cumva v-oţi fi înscris la nişte cursuri şi aveţi o bursă.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020 RAC

E bine să vă ocupaţi şi de voi, să le daţi de capăt problemelor de sănătate şi să fiţi pe fază dacă apar oferte de lucru – convenabile. Se poate să primiţi banii pe care i-aţi cerut unei bănci şi să rezolvaţi probleme majore, să vă ocupaţi şi de celelalte aspecte legate de casă.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020 LEU

Poate-a sosit momentul să vorbiţi deschis cu partenerul de suflet despre căsătorie şi să aflaţi dacă planurile de viitor sunt legate de voi. O să puteţi negocia un contract şi să vă bucuraţi de o colaborare bănoasă şi vă implicaţi serios în munca respectivă, să fie un salt în carieră.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ

Poate primiţi vreun bonus, un card – cadou – o legitimtie la o sală de sport, la una de spectacole, bilete de vacanţă. O să luaţi bani, o să fiţi prinşi cu tot felul de treburi care vă ţin în priză şi o să vă găsiţi şi alte angajamente ca să luaţi şi în continuare bani.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020 BALANȚĂ

Poate-ncepeti o curăţenie generală, să creaţi un spaţiu, o ambianţă şi mai plăcută acasă, poate-aveti un eveniment de familie. O apariţie care să vă atragă atenţia şi o să vă gândiţi de două ori înainte de a răspunde cu veun gest, că poate-aveti deja pe cineva acasă, sunteţi într-o relaţie.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020 SCORPION

E posibil să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveaţi de gând c-apar nişte oportunităţi, reduceri, oferte de nerefuzat. Se pare c-o să vă vedeţi mai des cu rudele apropiate, o să vă regrupaţi, c-aveţi preocupări comune, puneţi toţi umărul la treabă să vă mutaţi, sau să-ncheiati nişte lucrări.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR

Se poate să apăreţi în fața unui juriu şi să vă descurcaţi frumos, să luaţi calificative de top. O să mai reparaţi câte ceva pe-acasă, luaţi lucruri noi, vă pregătiţi de musafiri, său apare un nou membru al familiei pentru c-o să vă căsătoriţi şi-o s-aveţi şi copii.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN

O să semnaţi un contract, or să vi se deschidă nişte uşi, o să fie o realizare în carieră, cu un premiu, o recompensă, ceva se-ntâmplă. Se-ntâmplă ceva nou şi bun în viaţa voastră şi o să vă confere stabilitate o şi mai mare încredere în voi, bani, şi un plus de notorietate.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top