Horoscop Neti Sandu 10 ianuarie 2019. Zodia care azi începe o relație

Ultimul update: joi 10 ianuarie 2019 09:26 Data publicării: joi 10 ianuarie 2019 09:26

Horoscop Neti Sandu 10 ianuarie 2019. Neti Sandu anunță că e momentul noilor începuturi, tot suntem la început de an şi să descărcăm artileria grea să facem ce ne dorim şi să-i facem fericiţi şi pe cei din jurul nostru.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să ne restartăm, scurt şi la obiect.

BERBEC
Vă gândiţi la o plecare într-o minivacanţă dacă n-aţi reuşit de anul nou şi găsiţi voi cu cine şi unde. Se poate s-aveţi un program încărcat, să fie mult de lucru la serviciu şi să fiţi ocupaţi şi după program cu treburi personale care să vă stoarcă de energie, dar o să vă descurcaţi.

TAUR
Vi se propune să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment şi o s-aveţi de lucru, dar vor fi şi satisfacţii atât materiale, cât şi sufleteşti. Or să vă treacă nişte acte prin mână şi o să legalizaţi o situaţie ca să vă luaţi banii şi să dezvoltaţi afacerile care înghit bani mulţi.

GEMENI
O să puteţi resuscita o relaţie şi să vă meargă mult mai bine împreună, să duceţi o viaţă armonioasă. Relaţia cu şefii se anunţă mai bună şi o să le puteţi cere nişte înlesniri, un surplus salarial şi o să lucraţi şi la ce vă place, printre altele.

RAC
Poate ieşiţi mai pe seara, în doi, să vorbiţi despre viitorul relaţiei pentru că vreţi s-aveţi o familie, nu o relaţie pasageră. O să faceţi rost de nişte bani cu care să mai luaţi câte ceva şi pentru ai voştri, dar şi pentru voi, să nu mai amânaţi mersul la doctor, sau la o sală de sport.

LEU
O-ţi fi tot amânat mersul la doctor şi ar fi cazul să faceţi o programare, un consult, nişte analize medicale să vedeţi cum staţi. Pare să se amelioreze atmosfera de la serviciu, poate va mai ajută cineva la treabă, o-ţi fi dat de o muncă mai uşoară şi se poate să luaţi şi ceva bani în plus, pentru ore suplimentare.

FECIOARĂ
Viaţă sentimentală e nuanţată frumos şi o să vă-nțelegeti, o să comunicaţi mult mai bine cu partenerul de suflet. Se poate să vă adaptaţi programul în funcţie de activităţile copiilor, să-i duceţi, să-i luaţi de la cursuri, lecţii particulare, să mergeţi împreună în parc, la film.

BALANŢA
Poate vine cineva în vizită şi rămâne câteva zile, în week-end poate şi o să fie o schimbare de ritm pentru voi. Poate se iveşte ocazia să mai schimbaţi câte ceva prin casă pe bani puţini şi o să redecorati pentru nevoia voastră interioară de a consuma frumosul sub toate formele.

SCORPION
Un semn de viaţă de la cineva care vrea să formaţi un cuplu dacă şi voi vă doriţi acelaşi lucru – asta e de văzut – fiecare ce vrea. O să luaţi nişte semnături care vă permit recuperarea unor bunuri, poate-o să faceţi nişte achiziţii, sau să va-nscrieti la un nivel superior la şcoală.

SĂGETĂTOR
Poate vă convinge cineva care vă iubeşte să vă mutaţi împreună, în alt oraş, altă ţară şi să-ncepeti o nouă viaţă, că tot e anul vostru special. Poate renegociaţi un contract, dacă tot îl prelungiţi, ca-n funcţie de rezultate puteţi cere un procent în plus, alte facilităţi – vedeţi cu ce merge.

CAPRICORN
O invitaţie la masă, ori la plimbare, e cineva interesat de voi, şi vrea să consolideze relaţia, să fiţi împreună cu acte-n regulă. Se pare c-o să-i daţi de capăt unei probleme mai complicate şi o să avansaţi cu restul treburilor şi la serviciu şi cu cele personale.

VĂRSĂTOR
V-aţi putea descoperi un hobby care să v-ajute să descărcaţi tensiunile şi să vă creaţi o stare de bine, s-aveţi entuziasm. O şansă de a recupera nişte bani care-au fost de negăsit şi o să achitaţi dările mari, ca să vă puteţi mişca, să fiţi mai relaxaţi din punct de vedere financiar.

PEŞTI
Reapare cineva în viaţa voastră sentimentală şi se poate să vă decideţi dacă rămâneţi împreună sau nu. O să daţi peste o nouă provocare profesională, poate vi se dă o funcţie pe care-o s-o acceptaţi, pentru că e o consecinţă a muncii de până acum.

Sursa: stirileprotv.ro.

Sursa: Huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *