Connect with us
Horoscop Neti Sandu 10 iulie 2018. Una dintre zodii începe o activitate care îi aduce mulți bani

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 10 iulie 2018. Una dintre zodii începe o activitate care îi aduce mulți bani

Horoscop Neti Sandu 10 iulie 2018. Citește horoscopul lui Neti Sandu pentru zodia ta. Una dintre zodii va avea parte de o mare surpriză pe plan financiar.

Se poate să simţim, deja, că lucrurile încep să meargă mai bine şi o să ne putem mobiliza, să punem toate resursele la bătaie.

Vibraţia zilei este 1 şi o să încercăm pe cât posibil să lichidăm restanțele, ca să dăm drumul proiectelor noi.

BERBEC
Poate puneţi la cale o escapadă turistică la malul mării, cu prietenii şi cu familia, pentru un week-end prelungit. Voi o să faceţi echipa şi la treabă şi la distracţie cu nişte oameni cărora nu le va fi deloc greu să vă susţină, să rezolve în locul vostru nişte lucruri mai complicate.

TAUR
Se-aprinde flacăra iubirii şi o să fiţi fericiţi alături de cineva care-şi doreşte o relaţie stabilă, o căsnicie pe viaţă. Vin bani de undeva şi poate ieşiţi cu prietenii la o terasă, vă daţi întâlnire şi la sfârşit de săptămână să practicaţi un sport de agrement, să vă destindeţi.

GEMENI
Poate vă faceţi timp pentru activităţi extraprofesionale şi poate de pe urmă unora dintre ele o să luaţi şi bani dacă prindeţi un moment prielnic. Poate vizita cuiva o să vă imprime o stare de dispoziţie şi o să petreceţi după amiază, seara, în compania unor oameni cu care chiar rezonaţi din mai multe puncte de vedere.

RAC

Vă puteţi găsi o colaborare şi o să vă suplimentaţi veniturile, dacă nu cumva o să vi se mărească salariul. Vă pregătiţi de o relansare, poate daţi concurs pentru un post şi o să vă bucuraţi de o reuşită, totul e s-aveţi curaj să atacaţi frontal situaţia.

LEU
O să vă puteţi găsi şi voi perechea de suflet şi să vă gândiţi la o relaţie stabilă, la copii, pentru că doar aşa o să vă simţiţi împliniţi. O să vă alăturaţi unui grup ca să lucraţi la un proiect care să vă scoată din anonimat, să vă plaseze mai sus pe scara ierarhică şi să vă repoziţionaţi în sfera socială.

FECIOARĂ
O problemă legată de casă pare să vă dea bătăi de cap şi o să daţi zor să terminaţi rapid toate treburile să vă mai trageţi şi sufletul. Un reviriment la voi, o să vă îmbunătăţiţi look-ul, vă duceţi la cosmetică, la tuns, coafat, la sală, la piscină, umblaţi şi la garderobă şi daţi refresh total.

BALANŢA
Poate reuşiţi să valorificaţi nişte produse, să vindeţi o maşină şi să depuneţi banii în bancă, să strângeţi un capital. Se observă o şansă de promovare şi o să lucraţi la alt nivel profesional, o să câştigaţi şi mai mulţi bani pentru că o să vă fie, într-adevăr, apreciată munca.

SCORPION
Poate vă apropiaţi cu paşi repezi de o logodnă, o căsătorie, de momentul când veţi deveni părinţi. Se poate să primiţi un fel de recompensă pentru reuşitele din ultima perioadă şi să prindeţi curaj să vă lansaţi în alte afaceri care să v-aducă succes garantat.

SĂGETĂTOR
Se insinuează cineva în viaţa voastră şi o să-i permiteţi să se-apropie numai dacă sunteţi siguri şi vă place persoana. E posibil să negociaţi un contract şi să fie totul lejer, fără încrâncenare pentru că nici nu vă grăbeşte nimeni, aveţi ce lucra şi nu sunteţi nici în criză de bani.

CAPRICORN
O să faceţi rost de nişte bani în plus pe care-i puneţi la păstrare ca s-aveţi în concediu, să vă simţiţi în largul vostru. Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu şeful, poate sunteţi programaţi la un interviu şi o să vă salveze prezența de spirit, iese totul bine.

Vărsătorii pot cunoaște o persoană specială

VĂRSĂTOR
O persoană tânără vrea să ieşiţi mai des ca să vă cunoaşteţi mai bine pentru că există, acolo, un potenţial de relaţie. E posibil să daţi de o sursă de bani, de un sponsor şi să faceţi progrese pe linie profesională, c-aveţi o echipă de succes.

PEŞTI
O să mai faceţi o mică investiţie în locuinţă, poate fi şi pentru exterior ca să aveţi unde să faceţi un grătar, să vă beţi cafeaua. O persoană din anturaj vă poate fi de mare folos, poate va-nsoțeste undeva şi o să vă deschidă un traseu profesional sau va indica o destinaţie grozavă de vacanţă.

Sursa: stirileprotv.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top