Horoscop Neti Sandu 10 Septembrie 2019. Apar cheltuiei neaștepate

10.09.2019
Horoscop Neti Sandu 10 Septembrie 2019. Apar cheltuiei neaștepate

Neti Sandu horoscop zilnic 10 septembrie 2019 pentru toate zodiile. Urmează o zi în care veți fi presipuși la a face cheltuieli. Trebuei să fiți foarte atenți la resursele financiare și cum le gestionați.

Balanțele pot avea probleme medicale, iar Scorpionii remediază anumite probleme pe care le au în viața sentimentală.

Vibrația zilei este 1 și ne menținem interesul pentru lucrirle pe care ni le dorim. Rune pentru perioada 9 – 15 septembrie 2019.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ

O persoană nou apărută în peisaj vă face curte şi dacă n-aveţi pe nimeni o să-i acordaţi toată atenţia. Se poate să puneţi la cale un proiect care să v-aducă bani şi să vă deschidă nişte uşi, să depăşiţi limitele mediului în care trăiţi, să fie o emancipare.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢA

O să-i daţi de capăt uneri probleme din sfera medicală şi o să fiţi în formă, apţi de muncă şi dornici de distracţie. Se conturează o relaţie de cuplu serioasă şi o să puteţi ajunge la căsătorie şi s-aveţi copii anul viitor, o să fiţi împliniţi sufleteşte.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION

O să vă meargă şi mai bine în relaţia sentimentală, mai durează ceva timp şi o să vă armonizaţi frumos pentru o căsnicie chiar. Poate scoateţi din cont nişte bani şi o să puteţi da avansul pentru o casă, ori ca să plecaţi în străinătate, poate o să lucraţi, sau o să vă căsătoriţi pe-acolo.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

E posibil să vă mutaţi în altă locuinţă, chiar şi temporar până zugrăviţi, sau plecaţi într-un oraş, din ţară. Se poate să vă duceţi la un interviu şi să intraţi într-o altă etapă a carierei voastre, să atingeţi un alt nivel care să vă indice într-adevăr valoarea.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN

Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni să luaţi o gură de oxigen, să vă duceţi la un film, la un concert. Se observă nişte câştiguri, primiţi bani, cadouri, pot fi mici surprize dar care să vă dea o stare de spirit foarte bună, să lucraţi la capacitate maximă.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

Se poate să se vină cu o ofertă de proiect care vi s-ar potrivi şi o să analizaţi situaţia. Voi poate o să adunaţi bani din mai multe surse şi o să faceţi un capital din care să scoateţi ori de câte ori o s-aveţi nevoie, mai ales în week-end-uri, sau pentru rata obligatorie.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI

La o ieşire în doi, la o cafea, aţi putea descoperi ceva care vă poate influenţa în bine relaţia. Poate-o s-aveţi mai mult curaj să le cereţi şefilor câte ceva care v-ar fi de folos, un salariu mărit, sau în avans, şi o să aveţi o şansă, trebuie să-i abordaţi.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC

O veste bună de la cineva care va duce dorul şi o să luaţi mai în serios relaţia, să vă faceţi timp să vă şi vedeţi. Se poate s-aveţi o întrevedere cu un sponsor care va promite un ajutor şi s-ar putea să se ţină de cuvânt, totul e să nu-l slăbiţi cu insistenţele să nu vă scape printre degete.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2019 TAUR

Reapare cineva din trecutul sentimental care vrea o a doua şansă şi se poate s-o primească, dacă inima voastră o dictează. E posibil să încasaţi mai mulţi bani de la serviciu pentru că abia acum s-o fi găsit finanţare, şi poate vi se dau şi din urmă, sau vin şi din colaborări.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI

Voi vă daţi întâlnire cu o persoană care înseamnă enorm pentru voi şi o să aflaţi ce simte şi partenera respectivă. Pot apărea diverse urgente, să faceţi nişte plăti, dar şi să prezentaţi nişte acte, ca să vi se recunoască drepturile la o angajare la serviciu, la înscrierea la şcoală.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2019 RAC

O invitaţie la un vernisaj, un eveniment monden, pare să fie o ieşire în lume care să v-ajute să reactualizaţi nişte relaţii. Se pare c-o să definitivaţi o situaţie după îndelungi aşteptări şi o să puteţi încasa bani, să ocupaţi un post mai bun, şi poate să deveniţi proprietari, să vă mutaţi în casă nouă.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2019 LEU

Poate are loc o întrunire de familie ca să pergatiti un eveniment, să vindeţi o casă, ori doar ca să perfectaţi o situaţie de tip imobiliar. O să fiţi cooptaţi într-un parteneriat de afaceri care să vă aducă profituri şi să menţineţi stacheta sus, să deveniţi şi mai vizibili, mai cunoscuţi.