Connect with us
Horoscop Neti Sandu 12 februarie 2020. O zodie face planuri mărețe de vacanță

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 12 februarie 2020. O zodie face planuri mărețe de vacanță

Horoscop 12 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să putem descoperi lucruri noi care să ne facă plăcere şi să ne-alegem nişte obiective pe care să ne străduim să le-atingem.

Vibraţia zilei este 3 şi o să ne facem cât mai bine înţeleşi.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR

O să faceţi echipă cu colegi, prieteni să desfăşuraţi nişte activităţi care să vă dezmorţească, să vă resusciteze din toate punctele de vedere. O să exploraţi noi posibilităţi de a face rost de bani în plus şi să completaţi lipsurile, să le luaţi în special copiilor ce le trebuie.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020 PEȘTI

Or să vină de undeva nişte bani care să vă permită să vă mişcaţi în week-end, să mai vedeţi şi alte locuri. Aveţi energie, inspiraţie, vin şi oferte de lucru şi de plimbare, e o atmosferă bună şi pentru făcut treaba şi pentru distracţie, şi o să fie revigorant.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020 BERBEC

O să puteţi ieşi în evidenţă prin ceva care să v-aducă şi notorietate şi bani şi o să vă bucuraţi de succes. O să vă abordeze cineva în scop de afaceri şi o să vedeţi cum staţi cu timpul, cu restul proiectelor şi o să va-ncumetati la o colaborare de acest gen.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020 TAUR

Poate vă pregătiţi de o escapadă turistică, fie şi peste hotare, ca să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Se poate să faceţi nişte investiţii şi să sporiţi banii din cont, c-aveţi nevoie de o sumă mare ca să vă luaţi altă locuinţă, să vă căsătoriţi.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020 GEMENI

O să ieşiţi la cafea cu cineva care vrea să reînnodaţi o relaţie care obosise şi o să aveţi răspunsul pregătit – că ştiţi ce vreţi. O s-aveţi priză la şefi, o să le smulgeţi nişte promisiuni şi probabil or să vă şi dea ce le-aţi cerut pentru că nu vor să vă piardă, să nu plecaţi altundeva.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020 RAC

O să legalizaţi nişte acte şi să treceţi în alt an de studiu, să plecaţi în străinătate c-aţi câştigat o bursă, ori vă căsătoriţi. Se poate să vă angajaţi pe alt post, sau la alt serviciu, vreţi să experimentaţi lucruri noi şi să vă extindeţi aria de influenţă, pentru că o să stăpâniţi noi teritorii.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020 LEU

O relaţie care era pe punctul de a se destrăma are şanse să fie resuscitată şi e de văzut dacă v-aţi învăţat lecţia comunicării. O să aflaţi noutăţi care să vă dea idei de afaceri, de realizare în plan profesional şi o să fiţi pe fază, dacă se iveşte un post nou, o funcţie.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ

Poate faceţi un bilanţ financiar ca să ştiţi de ce bani dispuneţi în week-end că vreţi să plecaţi pe undeva, sau să daţi o petrecere. Se pare c-o să staţi la tocmeală cu nişte parteneri de afaceri ca să nu vă lăsaţi exploataţi de aceşti oameni, când puteţi alege altceva să lucraţi dacă nu vă convine.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020 BALANȚĂ

Poate-au mai rămas nişte lucruri nespuse într-o relaţie şi-acum e momentul să faceţi mărturisiri, declaraţii de dragoste, să salvaţi tot ce se poate. E posibil să fie mai mult de lucru la serviciu, să vi se promită şi bani, dar şi zile libere, nişte compensaţii care să merite efortul.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020 SCORPION

O să vă ocupaţi de familie, de gospodărie, mai reparaţi, înlocuiţi câte ceva care să v-aducă un plus de confort acasă. Se-anunţă o perioadă armonioasă după una cu suişuri şi coborâşuri acasă, în familie, în relaţia de cuplu şi o să faceţi totul împreună, la patru mâini.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR

Cineva de care va pasă are ceva să vă spună şi poate ieşiţi la cafea să vedeţi ce vă uneşte şi ce vă desparte. E posibil să-ncepeti o specializare şi să puteţi cere mai mulţi bani la salariu ca să vă puteţi ocupa de problemele familiale, să vă luaţi casă, ori să vă extindeţi.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN

Sănătatea trebuie ţinută sub observaţie şi să vă duceţi la un control ca să vă asiguraţi că sunteţi buni, zdraveni. Aveţi planuri mari şi chiar sunteţi capabili să le duceţi la bun sfârşit, e anul vostru special şi e liber la visare şi să va-mpliniti ce v-aţi dorit.

Sursa: Pro TV

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top