Connect with us

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 12 octombrie 2018. Zi grea pentru două zodii

Horoscop Neti Sandu 12 octombrie 2018. Astrologul ne spune că ne vor ieși acele lucruri pentru care ne-am zbătut, nu glumă, şi-atunci succesul o să fie pe măsura eforturilor. Vibraţia zilei este 3 şi e bine să spunem ce gândim ca să nu se înţeleagă nimic greşit.

BERBEC
Se poate să vă deranjeze că o să fiţi omişi de pe o listă de invitaţi, dar poate nu e totul pierdut şi o să vă sune să vă cheme – se rezolvă. Voi se poate să negociaţi un preţ şi să-l şi obţineţi, la un suc, o cafea, să bateţi palma pentru o colaborare de cursă lungă, dacă o să vă placă ce lucraţi.

TAUR
Poate faceţi o trataţie la voi acasă şi strângeţi relaţiile cu familionul, să fixaţi şi detaliile nunţilor, botezurilor din toamnă asta. Poate şi să vreţi să evitaţi întâlnirea cu cineva anume o să daţi nas în nas şi o să fie momentul vostru de sinceritate când o să spuneţi ce simţiţi faţă de acea persoană.

GEMENI
Sunt şanse să plecaţi pe undeva, chiar şi prin împrejurimi, dacă nu sunteţi în mare formă financiară, şi să luaţi aer, să vă relaxaţi. Se poate să fie o mică neînţelegere cu cineva apropiat şi să doară, dar lucrurile se pot îndrepta, numai s-aveţi bunăvoinţă, să treceţi peste nişte orgolii deranjante foc.

RAC
Poate va mai gândiţi şi la sănătate, la odihnă, să vă-mbunătățiți starea de spirit şi poate plecaţi pe undeva la aer curat şi linişte. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni dragi şi să lăsaţi sentimentele să vorbească de la sine, să puteţi recupera nişte prietenii sau o căsnicie cu ajutorul lor.

LEU
E posibil să se-anunţe nişte prieteni în vizită şi să amânaţi o excursie, un dus-întors primprejur, dar n-o să regretaţi. Poate n-ar strica înainte să vă suiţi la volan să verificaţi dacă maşina e-n stare de funcţionare, şi să aveţi actele la voi şi s-aveţi grijă să nu fie expirate, să puteţi călători fără probleme.

FECIOARĂ
Se poate să vină cineva din străinătate cu o ofertă de lucru şi să găsiţi sprijin la cei din jur să plecaţi şi să daţi drumul afacerii. Aţi putea primi o confirmare c-aţi fost acceptaţi la o şcoală, la un serviciu, la o echipă sportivă, şi o să aveţi timp să vă pregătiţi sufleteşte până luni.

BALANŢĂ
Cineva la care ţineţi are nevoie de voi şi o să faceţi tot posibilul să vă vedeţi, să petreceţi câteva zile împreună. Sfera financiară e activă şi vă pot intra bani, şi să luaţi strictul necesar, să acoperiţi urgenţele, după care să vedeţi dacă puteţi da o fugă la munte, sau într-un city break.

SCORPION
Poate-ați lăsat pentru week-end, să fiţi mai degajaţi, discuţia între patru ochi cu cineva care v-o fi greşit şi v-a afectat emoţional. Sunteţi în formă şi o să faceţi treaba şi la serviciu şi acasă şi le puteţi face o vizită şi unor rude sau prieteni care vă cheamă pe la casele lor.

SĂGETĂTOR
Se poate să-ncercaţi şi alt mijloc de transport decât cel obişnuit şi să ajungeţi la destinaţia mult visată, în siguranţă. Se poate să fi pus şi voi la cale o escapadă turistică, daţi o raită pe la prieteni, poate-aveti şi nişte locuri preferate, şi admiraţi peisajul, monumentele locului.

CAPRICORN
Vă consultaţi cu familia, zilele astea să ştiţi dacă ai voştri sunt de acord cu o mutare în alt cartier sau cu serviciul. Aţi putea ajunge la un eveniment moden, chiar dacă se ţine pe undeva prin ţară, cu toate obligaţiile pe care le-aveţi pe lângă casă, o să daţi zor s-o porniţi într-acolo.

VĂRSĂTOR
O să fie o cheltuială cu drumul, cu evenimentul festiv la care-o să vă duceţi, cu ţinutele pe care-o să le achiziţionaţi. Poate intervine ceva şi nu mai puteţi pleca de azi la relaş, vă regrupaţi şi faceţi tot posibilul să fiţi gata măcar diseară cu toate treburile s-o-ntindeti mâine cu noaptea-n cap.

PEŞTI
Poate va trebui să daţi ochii cu cineva pe care nu-l mai aveţi la inimă şi să aveţi nişte explicaţii – şi culmea! care mai pot schimba ceva, şi relaţia să fie resuscitata. Se poate să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi să rezerati o cameră într-o zonă de agrement să vă bucuraţi de linişte, de atmosferă plăcută, reconfortantă.

Sursa: stirileprotv.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top