Connect with us
Horoscop Neti Sandu 12 octombrie 2020. Leii își găsesc jumătatea

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 12 octombrie 2020. Leii își găsesc jumătatea

Horoscop Neti Sandu 12 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. În aer plutește o energie pozitivă care ne va ajuta să ne ducem la îndeplinire toate planurile.

Vibrația zilei este 3 și cel mai bine este să fim direcți și să spunem lucrurilor pe nume, fără să menajăm pe nimeni.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2020 BALANȚĂ

Aveți de pus la punct mai multe lucruri importante, printre care și niște acte care vă vor da de furcă. Veți avea însă o zi frumoasă și o să duceți totul la bun sfârșit chiar dacă pare dificil.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

Veți primi niște bani în plus, la care nu vă așteptați. Este bine totuși să nu îi cheltuiți pentru că v-ar putea fi de folos în weekend. Aveți succes pe plan profesional, la școală, cursuri sau locul de muncă.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O persoană cu care ți rupt legătura vă vrea înapoi, însă trebuie să stați pe gânduri și să nu luați o decizie pripită. În același timp un grup de persoane intenționează să vă includă într-un proiect de mare amploare.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

Vi se poate da ceva nou de lucru și să fie în stilul vostru, să vă achitați de toate obligațiile și să primiți și o recompensă. Ar avea de unde să vă intre niște bani și care ar putea să vă sporească. E anul vostru special și poate aveți și voi obiective îndrăznețe.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Aveți toate șansele să demarați un nou proiect la care ați muncit o perioadă îndelungată și care vă va duce pe culmile succesului. Nu va fi o perioadă ușoară pe plan profesional, dar roadele nu vor întârzia să apară.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2020 PEȘTI

Veți lucra destul de mult în perioada aceasta, dar veți primi și multe recompense. Apare o sumă de bani de la o persoană cu o funcție înaltă care vrea să vă mulțumească pentru tot efortul depus.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

Veți avea o agendă foarte încărcată dar veți reuși să duceți la îndeplinire mutle dintre principalele obiective. Vă întâlniți și cu o persoană dragă pe care nu ați mai văzut-o de foarte mult timp.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2020 TAUR

La locul de muncă aveți foarte multă treabă și superiorii vă presează să terminați cât mai repede. Nu va fi o zi uțoară, însă îi veți fae față cu brio. Seara vine cu multă oboseală, așa că ar fi bine să nu ignorați sănătatea și să vă odihniți cum trebuie.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

Primiți o veste bună despre copii, iar asta vă va face să uitați de toate celelalte probleme. Veți avea parte și de un venit suplimentar pe care îl tot așteptați de ceva timp și care vă va ajuta să realizați multe lucruri la care ați tot visat.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2020 RAC

Aveți spor la treabă, chef de muncă și îi veți mobiliza pe toți cei din jurul vostru sp dea tot ce e mai bun. Astăzi sunteți un lider și îi influențați pe toți în bine, îi puneți la treabă.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2020 LEU

Sunteți mai aproape de căsătorie decât credeați. Apare o persoană nouă în viața voastră, care ar putea fi exact ceea ce vă doriți. În rest totul merge ca pe roate. Este posibil să faceți planuri sau rezervări pentru weekendul care urmează.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

Aveți mai multă grijă de voi și vă puneți în sfârșit în prin plan. Poate mergeți la cosmetică sau la tuns, ori vă cumpărați ceva ce v-ați dorit de mult. Cert este că v-ați săturat să puneți mereu pe alții pe primul loc.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top