Connect with us

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 13 noiembrie 2018. Zodia care poate primi o mărire importantă de salariu

Horoscop Neti Sandu 13 noiembrie 2018. Astrologul Neti Sandu ne anunță că să ne sincronizăm cu cei care ne vin în ajutor să putem rezolva tot felul de lucruri şi o să ne-alegem cu tot atâtea succese care să ne ridice sus de tot moralul.

BERBEC
E cineva care nu poate să vă uite, oricât ar vrea şi mai încearcă să vă recucerească, poate-poate. Aţi putea face o rezervare pentru week-end sau să plecaţi de sărbători pe undeva şi poate păstraţi secretul, să-l daţi gata pe partenerul de cuplu, să fie cadou.

TAUR
O să puteţi lucra şi ce vă place, la serviciu sau în particular şi să luaţi şi bani, dacă găsiţi sponsorul potrivit. Puteţi începe un proiect care să v-aducă mai mulţi bani, să strângeţi un capital să vă luaţi o maşină nouă, sau o casă, dacă n-aţi reuşit de anul trecut încoace.

GEMENI
În relaţia de cuplu au rămas lucruri nespuse, pe care le-aţi ascuns sub preş şi dacă vreţi să fiţi fericiţi, scoateţi-le la suprafaţă. Se poate să legalizaţi un act, să vi se dea undă verde să porniţi o afacere, sau să daţi nişte examene, să atingeţi un alt nivel, să vă reinventaţi.

Nativii zodiei  Leu pot fi cuceriți azi

RAC
E bine să verificaţi buletin, paşaport, cârduri, legitimaţii să nu fie expirate, şi dacă da, reactualizaţi-le. O să mai investiţi nişte bani în locuinţa şi ca să-i duceţi pe copii la cursurile preferate, să-şi cultive nişte aptitudini, să consume, cu rost surplusul de energie.

LEU
E cineva tânăr care-şi face simţită prezenţa şi vrea cu tot dinadinsul să vă cucerească, şi se poate să şi reuşească. Întrevedere cu cineva care vrea să vă coopteze într-o afacere şi să vă implicaţi trup şi suflet să faceţi ceva de calitate extra.

FECIOARĂ
Poate vă cheamă şeful la o discuţie între patru ochi şi vă spuneţi părerea cu privire la un proiect pe care vrea să vi-l încredinţeze. Se poate să luaţi nişte bani în plus şi să mai cumpăraţi mărunţişuri pentru interiorul locuinţei şi dac-aveti probleme cu maşina poate-o duceţi în service.

BALANŢA
Se poate să vă treziţi cu o mărire de salariu şi să luaţi în vizor un obiectiv măreţ, o vacanţă de nota zece, de sărbători, pe undeva. O să faceţi progrese în sfera intelectuală, luaţi calificative de top la şcoală la examene, la interviuri, puteţi obţine şi o bursă dacă o s-aveţi numai note foarte bune.

Nativii zodiei Săgetător pot rezolva niște probleme

SCORPION
Se poate să vină un musafir diseară şi să schimbaţi impresii, să vă consultaţi în privinţa unui eveniment care va avea loc în curând. Se poate să vă găsiţi ceva nou de lucru, să intraţi într-o afacere, să daţi drumul unor proiecte care să v-aducă un surplus financiar şi să vă bucuraţi de bunăstare.

SĂGETĂTOR
O să rezolvaţi o serie de aspecte care ţin de acte, de şcoală, de deplasări şi o să vă bucuraţi de succes. O să recuperaţi acele lucruri pentru care v-aţi luptat în ultima vreme şi o să vă asiguraţi un loc mai sus într-un clasament profesional, că aveţi un mare protector, pe Jupiter.

CAPRICORN
Aveţi nevoie şi de mai multă răbdare ca să convingeţi nişte angajatori să semnaţi un contract în condiţiile voastre, ca să nu acceptaţi o variantă care să vă dezavantajeze. E posibil să luaţi nişte bani care or să v-ajute să cumpăraţi ceva mai scump, pe care nu vi-l permiteaţi şi o să scăpaţi de nişte frustrări, c-o să obţineţi ce v-aţi dorit.

VĂRSĂTOR
Or să se-apropie din ce în ce mai mult de voi nişte oameni tineri, care va admira şi o să lucraţi la ceva împreună sau o s-aveţi preocupări deconectante. La voi noutăţi – vă puteţi lansa într-o aventură profesională şi să apelaţi la fondul vostru creativ să faceţi lucruri de cea mai bună calitate.

PEŞTI
O să vă recăpătaţi banii pe care i-aţi revendicat în numeroase ocazii, dar nu s-a-nduplecat nimeni să vi-i dea. O să primiţi o invitaţie la un eveniment care vă poate pune şi pe voi în valoare şi să vă reconectaţi la viaţa socială, să vă găsiţi un loc al vostru, pe care-l pierduserăţi.

Sursa: stirileprotv.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top