Connect with us
Horoscop Neti Sandu 6 martie 2020. Capricornii câștigă bani

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 14 februarie 2020. Săgetători au parte de surprize pe plan sentimental

Horoscop 14 februarie 2020, cu Neti Sandu. O zi cu noutăţi. Or să iasă la iveală sentimente ţinute bine la păstrare şi o să le putem împărtăşi, şi-o să primim şi răspuns, tot e ziua îndrăgostiţilor.

Vibraţia zilei este 5 şi pasiunea e la ea acasă.

Horoscop 14 februarie 2020 VĂRSĂTOR

O s-aveţi de luat de pe undeva nişte bani şi să acoperiţi cu ei nişte urgente, să scăpaţi de nişte frustrări. O s-aveţi un program încărcat, dar n-o să uitaţi nici de întâlnirea cu partenerul c-o să-i oferiţi probabil şi ceva în dar şi-o să primiţi şi voi ceva, un cadou.

Horoscop 14 februarie 2020 PEŞTI

Se poate să câştige mai mult şi partenerul de cuplu şi să se-adune un capital la contul comun. Se poate să-începeți o colaborare şi să mai faceţi rost de nişte bani, c-aveţi multe de cumpărat în perioada asta şi ceva bani în plus nu vă strică, ba dimpotrivă.

Horoscop 14 februarie 2020 BERBEC

Daţi refresh total, schimbaţi tunsoare, vestimentaţie, vă duceţi la sală, la cosmetică, la spa, să căpătaţi prospeţime. Se-anunță un succes şi o să vă plaseze pe un nou palier social, să vă construiţi poate o carieră care să vă deschidă o nouă perspectivă de viaţă.

Horoscop 14 februarie 2020 TAUR

Vă invită cineva în străinătate în vizită, să petreceţi o vacanţă, sau măcar un week-end, ca să vă refaceţi. Întrevedere cu cineva care vrea să vă dea de lucru, şi deşi vreţi şi voi sunt câteva aspecte care nu vă convin şi o să faceţi cumva să vă impuneţi punctul de vedere.

Horoscop 14 februarie 2020 GEMENI

Se poate să legalizaţi un act care să vă permită o libertate de mişcare, de la un departament la altul, sau vă duceţi la alt serviciu. Sunt câteva mondenităţi la care o să fiţi şi voi prezenţi, pentru că pregătiţi o relansare şi să tatonaţi terenul, să ştiţi la ce să v-aşteptaţi.

Horoscop 14 februarie 2020 RAC

Se observă o ieşire la rampă cu ceva nou şi o s-aveţi oameni care să vă susţină şi să vă netezească drumul spre top. O să vă puneţi în ordine nişte lucruri, poate şi situaţia financiară ca să vă luaţi o casă, o maşină, să rezolvaţi şi alte aspecte care ţin de familie.

Horoscop 14 februarie 2020 LEU

O să-i daţi de capăt unei chestiuni financiare poate pentru c-o să cereţi un împrumut unei bănci, dacă n-aveţi acasă nicio rezervă de bani. O să fie mai mult de lucru la serviciu şi veţi avea de câştigat, nişte gradaţii, o funcţie, e momentul să primiţi un plus de vizibilitate.

Horoscop 14 februarie 2020 FECIOARĂ

O să găsiţi cele mai bune soluţii pentru copii, să-i îngrijească, să-i ducă la şcoală, la grădiniţă, să facă lecţii cu ei şi multe altele. Se poate să aveţi nevoie de o mână de ajutor din partea unor oameni despre care ştiţi că n-or să vă lase la greu şi o să rezolvaţi şi voi multe alte treburi.

Horoscop 14 februarie 2020 BALANŢA

E cineva care vrea să vă intre în graţii şi-o să şi reuşească, pentru că sentimentele par să fie reciproce. E posibil să luaţi nişte bani şi să-i puneţi deoparte pentru că vreţi să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite, familiei, celor pe care-i iubiţi.

Horoscop 14 februarie 2020 SCORPION

O să vă puteţi recăpăta tonusul de altădată, să aveţi energie ca să-ncepeti proiecte noi, să daţi o lovitură de imagine. O să cheltuiţi probabil mai mulţi bani decât aveaţi de gând că se le luaţi copiilor ce au nevoie, ce le-aţi promis, poate sunt şi nişte cursuri de plătit.

Horoscop 14 februarie 2020 SĂGETĂTOR

O nouă dragoste la orizont şi dacă nu sunteţi angajaţi în nicio relaţie o să fiţi receptivi la semnalele pe care-o să le primiţi. Vă adunaţi forţele să-ncepeti proiecte noi c-aveţi multe de dovedit celor din jur, şi-n primul rând vouă, că sunteţi în competiţie cu voi înşivă.

Horoscop 14 februarie 2020 CAPRICORN

O să câştigaţi mai mulţi bani poate pentru că o să lucraţi în paralel, o s-aveţi nişte colaborări care să vă rotunjească veniturile. O să aveţi de semnat acte, de legalizat o situaţie şcolară, poate fi şi a copiilor şi o să vă bucuraţi de succes, pentru că v-aţi pregătit cu tot ce trebuie.

Sursa: Pro TV

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top