Connect with us

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 14 iunie 2019 – Surprize financiare pentru zodii

Horoscop Neti Sandu 14 iunie 2019, surprizele se țin lanț astăzi în sfera profesională. Vibrația zilei este 5. Horoscopul zilei pentru toate zodiile mai jos.

Horoscop 14 iunie 2019 GEMENI

Apar proiecte noi în sfera profesională şi o să vă suplimentaţi veniturile, o să aveţi mai multă libertate de mişcare. O stare de bună dispoziţie, şi o s-aveţi chef şi de treabă şi de plecat pe undeva la distracţie şi să rămâneţi peste noapte încă o zi, două.

Horoscop 14 iunie 2019 RAC

Cineva care vrea să fiţi împreună vă scoate la cafea, să petreceţi poate o zi, două, poate şi în alt oraş, ca să luaţi o decizie referitoare la relaţia voastră. Or să vă reuşească toate iniţiativele, vor fi şi oameni care-or să v-acorde sprijinul şi o să vă meargă bine că lucrurile or să se-aşeze frumos.

Horoscop 14 iunie 2019 LEU

E posibil să vă duceţi într-o vizită şi să aflaţi noutăţi pe care le puteţi integra în viaţa voastră personală. Poate alegeţi o variantă de relaş ca să vă remontaţi cumva, să faceţi fatza de luni provocărilor de serviciu, de la şcoală şi de unde vă aşteptaţi cel mai puţin.

Horoscop 14 iunie 2019 FECIOARĂ

O invitaţie la plimbare, la un spectacol, o să mai cunoaşteţi şi altă lume care o să vă menţină conectaţi la ce se-ntâmplă în societate. Prietenii vă fac program şi o să fiţi de acord, mai veniţi şi voi cu vreo idee şi o să vă priască escapadă pe undeva, o să fie pe gustul vostru.

Horoscop 14 iunie 2019 BALANŢĂ

Horoscop Neti Sandu Balanță 14 iunie 2019

Horoscop Neti Sandu Balanță 14 iunie 2019

Poate o s-aveţi de luat un cadou unor sărbătoriţi sau le viraţi nişte bani în cont, le luaţi un card cadou să-şi ia singuri ce le place. Vă pot intra nişte bani despre care nu ştiaţi nimic şi să vă completeze frumos necesarul acestor 2, 3 zile libere, să vă puteţi duce spre o staţiune turistică pe undeva.

Horoscop 14 iunie 2019 SCORPION

E cineva care-şi probează forţa de seducţie să vadă dacă aveţi vreo reacţie, sau e nevoie de o altă strategie ca să vă cucerească. Noutăţi la tot pasul, chiar or să vă ia prin surprindere situaţiile în care-o să fiţi puşi, dar o s-aveţi prezenta de spirit şi veţi avea reacţii prompte.

Horoscop 14 iunie 2019 SĂGETĂTOR

La voi e cineva care vrea să vă scoată în lume, poate vă duceţi într-o excursie de o zi, două, să vă distraţi să vă simţiţi bine. O să vă daţi întâlnire şi cu nişte oameni cu care aveţi vreo afacere împreună şi cu niscaiva prieteni care vor să vă faceţi program de week-end – poate plecaţi pe undeva.

Horoscop 14 iunie 2019 CAPRICORN

Relaţia cu partenerul de cuplu o să avanseze, încet, încet, dar sigur spre o căsătorie şi o să ieşiţi mai des în week-end să vă cunoaşteţi şi mai bine. Se poate să fie alergătura pentru nişte semnături, şi o să le daţi de capăt, în cele din urmă situaţiilor complicate şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri.

Horoscop 14 iunie 2019 VĂRSĂTOR

O să-ntâlniţi nişte oameni care se vor arăta interesaţi de voi şi o să găsiţi se pare, nişte puncte comune cu fiecare dintre ei şi o să cultivaţi relaţiile. O să dedicaţi mai mult timp liber familiei şi o să vă ocupaţi de casă, de aprovizionare, curăţenie, poate faceţi nişte reparaţii şi o să cheltuiţi timp şi bani serioşi.

Horoscop 14 iunie 2019 PEŞTI

Poate aflaţi unde vă mutaţi, la ce adresă, sau unde o să vă petreceţi vacanţă – poate primiţi cadou biletele. Aţi atins se pare o maturitate creativă şi o să ieşiţi la rampa cu un produs care să arate nivelul la care aţi ajuns şi să câştigaţi un titlu, o clientelă poate.

Horoscop 14 iunie 2019 BERBEC

O să primiţi un răspuns de la o agenţie care v-o fi găsit de lucru, ori o casă, o maşină de cumpărat sau pe care să le-nchiriati. Sunt ceva treburi gospodăreşti care nu mai suporta amânare şi o să vă ocupaţi şi de voi după ce vă achitaţi de toate obligaţiile casnice.

Horoscop 14 iunie 2019 TAUR

O s-aveţi succes în formula de grup şi se pare c-o să profitaţi la maximum de conjunctura ca să fie un succes de durată. Se poate să bateţi palma pentru un contract care v-ar aduce un venit suplimentar şi o s-aveţi cu ce să plecaţi într-un concediu de cinci stele pe undeva.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top