Connect with us
Horoscop Neti Sandu 18 aprilie 2018. Schimbare radicală în carieră pentru o zodie

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 14 martie – Schimbări RADICALE pentru o zodie

14 martie – Neti Sandu a prezentat în această dimineață horoscopul zilei de 14 martie în cadrul Știrilor Pro TV. Neti Sandu este unul din cel mai celebri astrologi din România. Astrologul prezintă horoscopul zilnic, în fiecare zi, de luni până duminică, în cadrul Știrilor Pro TV, difuzate începând cu ora 6:00 – 10:30.

O să ne-ngrijim şi de ceilalţi, care nici măcar nu ne-o cer, dar tare şi-ar dori să le vină cineva în ajutor şi o s-avem satisfacţii sufleteşti. Vibraţia zilei este 5 şi o să le dăm dovezi de dragoste celor din jurul nostru.

Neti Sandu 14 martie 2018 – Ce se întâmplă în fiecare zodie:

PEŞTI: O să vă treziţi cu oferte de lucru şi, dacă nu va mai convine actualul loc de muncă, poate vă orientaţi spre una dintre ele.

O să vă puteţi face viaţa mai uşoară şi mai frumoasă dacă vă oferiţi un timp suplimentar de relaş, ieşiţi la întâlnirile cu prietenii şi cu rudele cu care vă-nțelegeți cel mai bine.

BERBEC:

O să alocaţi o sumă de bani look-ului, vă duceţi la tuns, la stilist, faceţi shopping şi daţi refresh ca să vă-ntineriți.

Aveţi energie, entuziasm, planuri măreţe, care mai de care şi o să atrageţi lucrurile bune spre voi, o să vă atingeţi obiectivele, pentru că sunteţi foarte ambiţioşi.

TAUR:

Voi o să primiţi o invitaţie la un spectacol, un târg, o expoziţie şi o să vă prindă bine să schimbaţi impresii cu oameni pe care-i admiraţi.

Lucrurile se rezolvă mai rapid în perioada asta şi o să luaţi aprobări, o să aveţi rezultate bune la şcoală, la serviciu, poate o să acceptaţi şi noi provocări.

GEMENI:

Se pare c-o s-aveţi cu ce să vă umpleţi timpul liber, prietenii v-aşteaptă să reluaţi sporturile preferate, hobby-urile, deloc puţine.

O s-apară cineva care vrea să faceţi echipă la treabă, să aveţi un proiect care să v-aducă succes în carieră, să vă asociaţi pe termen lung, pe cât posibil.

Neti Sandu RAC:

Vi se cere părerea şi la serviciu, în societate şi în particular, poate o să le fiţi de ajutor mai multor oameni care au nevoie de o sugestie de la voi.

O să fie mult de lucru la serviciu, dar sunteţi atraşi de munca respectivă, o să luaţi şi bani şi-atunci o să fiţi în confort, o să vă meargă din ce în ce mai bine.

LEU:

Un control medical nu v-ar strica deloc, aţi afla cum staţi şi dacă ar fi ceva probleme vi s-ar spune cum să le trataţi.

Poate luaţi o decizie cu privire la sfera imobiliară, poate vă luaţi altă casă, mai cereţi nişte autorizaţii de construcţie să ridicaţi un etaj, să mai faceţi o anexă, să zugrăviţi.

FECIOARĂ:

Poate-o să luaţi legătura cu un avocat care să pledeze în favoarea voastră, să vă ceară drepturile şi să vă scape de nişte acuzaţii.

Aţi putea face rost de nişte bani în plus, fie de la bancă, fie de la cei cu care colaboraţi în particular, şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile mari, din perioada asta.

BALANŢĂ: Cineva tânăr se ataşează din ce în ce de voi şi o să găsiţi o cale să menţineţi relaţia la cald – poate fi profesională legătura.

E momentul să vă asociaţi cu nişte oameni ca să lucraţi la un proiect care să fie spre beneficiul unor persoane defavorizate şi o să aveţi parte de mulţumire sufletească.

SCORPION: O să faceţi rost de bani mai mulţi, poate veţi lucra pe mai multe fronturi şi o să strângeţi un capital.

Citește horoscopul lui Neti Sandu din 14 martie 2018 integral AICI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top