Horoscop Neti Sandu 15 august 2019. Peștii câștigă o sumă mare de bani

15.08.2019
Horoscop Neti Sandu 15 august 2019. Peștii câștigă o sumă mare de bani

Horoscop 15 august 2019. Peștii câștigă o sumă frumoasă de bani și își remediază problemele din relația de cuplu.

Capricornii câștigă de asemenea pe plan financiar, iar nativii din zodia Scorpion fac investiții în casă.

Vibrația zilei este 6 și o să facem tot posibilul să fim echilibrați și să avem parte de armonie.

Horoscopul zilei de 15 august 2019, prezentat de Neti Sandu mai jos pentru fiecare zodie.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 LEU

Se poate să faceţi nişte achiziţii de care se vor bucura şi ai voştri, sunt lucruri necesare casei, o maşină poate, să vă puteţi deplasa.

O energie debordantă şi o să daţi drumul proiectelor noi, o s-aveţi curaj să vă lansaţi într-o campanie de promovare a activităţilor pe care le desfăşuraţi.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 FECIOARĂ

Poate-ați făcut o programare la medic, e ceva care va crează un disconfort şi trebuie văzut ce e.

Se pare c-o să fie mult de lucru la serviciu, iar dacă sunteţi în concediu o să vă ocupaţi de diverse treburi pe acasă, c-or fi lucruri pe care le-aţi tot amânat.

Citește și: Horoscop zilnic 15 august 2019 – Eliberează-te de limite, de interdicţii impuse de alţii

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 BALANŢĂ

În sfera sentimentală sunt ecouri ale unei relaţii care nu s-a stins şi vrea să se reinventeze şi poate vreţi şi voi.

O să fiţi înconjuraţi de prieteni care vor să aveţi preocupări comune, plecaţi pe undeva în excursie, în vacanţă, sau o fi o muncă în particular la care toată lumea contribuie.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 SCORPION

Poate vă-nscrieți la un concurs pentru ocuparea unui post şi aveţi şanse să ajungeţi mai sus, să luaţi şi mai mulţi bani.

Din banii strânşi o să mai luaţi câte ceva prin casă ori pe lângă casă, construiţi un garaj, un atelier ori poate închiriaţi un spaţiu undeva să aveţi un loc de creaţie.

Citește și: Rune Mihai Voropchievici 12-18 august! Săptămâna celor trei mari alegeri

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

Se poate să urmaţi nişte cursuri speciale, să vă perfecţionaţi într-un domeniu şi să mai urcaţi nişte trepte pe scara socială.

O să primiţi invitaţii prin diverse locuri din ţară, din lume şi o să vă socotiţi timpul şi banii să vedeţi încotro şi pentru câtă vreme, c-aveţi multe pe cap.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 CAPRICORN

Se rezolvă un aspect care ţine de starea sănătăţii şi o să vă recăpătaţi tonusul ca să faceţi treaba ca lumea.

Se conturează nişte bani cu care poate mai daţi o raită prin staţiunile de agrement de la noi sau de prin lume, poate-ați pus gândul pe ceva la care visaţi de un car de ani.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

O să redefiniţi poziţia voastră în relaţia de cuplu şi o să luptaţi pentru drepturi, să vi le câştigaţi.

Pe voi vă-ncearcă toate stările, c-aveţi multe de făcut şi poate nu staţi bine cu timpul, în schimb sunteţi bine motivaţi şi o să vă achitaţi de toate obligaţiile.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 PEŞTI

Poate-i veţi cere nişte explicaţii fiinţei iubite ca să vă meargă şi mai bine în relaţia de cuplu şi situaţia se va remedia.

O să acceptaţi ceva în plus de lucru la serviciu şi o să luaţi şi bani pe măsură, c-aveţi şi din urmă şi se pare, mai sunt nişte oameni care v-au rămas datori.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 BERBEC

Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment festiv şi o să vă faceţi noi prieteni cu care veţi avea preocupări de timp liber.

O ieşire cu prietenii după orele de program o să vă destindă, aflaţi şi lucruri noi care să vă dea idei şi de afaceri şi de viaţă personală.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 TAUR

O surpriză plăcută din partea cuiva care vă iubeşte şi o să ieşiţi la o plimbare, luaţi masa în oraş cu rezervare – la un separee.

Întâlnire de afaceri, poate negociaţi un contract şi o să vă impuneţi punctul de vedere că să obţineţi banii de care-aveți nevoie pentru că vreţi să vă respectaţi cota financiară.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 GEMENI

Se poate să încasaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la cumpărături, dar să achitaţi facturile obligatorii înainte de orice.

Provocări: apar situaţii neaşteptate de care puteţi profita şi să vă găsiţi un job, coechipieri de afaceri şi să lucraţi în paralel la mai multe proiecte.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 RAC

O să cheltuiţi nişte bani ca să vă refaceţi organismul după o perioadă de de efort prelungit şi oboseala, dacă nu or mai fi şi alte probleme.

Se poate să lansaţi la apă un proiect care să vă asigure banii cu care să acoperiţi un credit şi să mai faceţi şi alte lucruri pe lângă.