Horoscop Neti Sandu 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă

15.09.2018
Horoscop Neti Sandu 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă

Neti Sandu a realizat horoscopul pentru 15 septembrie 2018. O zi foarte frumoasă. O să facem şi treabă pe acasă dacă vrem, o să ieşim în oraş, la plimare, la shoping, o să dăm o fugă şi prin împrejurimi, să ne bucurăm de evenimentele din viaţa celor dragi.

Horoscop Neti Sandu 15 septembrie 2018

Vibraţia zilei este 6 şi o să creăm armonie de jur împrejurul nostru, să ne simţim bine de tot.

(FECIOARĂ)
Poate pregătiţi camera de musafiri c-o să înnopteze cineva azi, mâine, şi o să aveţi parte de o companie agreabilă. O să vă puteţi întâlni cu cei care au nevoie de prezenţa voastră, să puneţi în scena o afacere, un proiect care poate fi şi particular, nu numai pe linie de serviciu.

(BALANŢA)
Se poate să-l recrutaţi pe partenerul de cuplu, dintre cei de afaceri cu care veţi colabora şi o să faceţi casă bună împreună. O să vă puteţi deplasa spre mare, munte, în vizită la prieteni, să schimbaţi o vorbă, un sentiment, să vă refaceţi starea de spirit.

(SCORPION)
Poate vă ocupaţi de nişte reparaţii, să vă puneţi casa la punct, c-aveţi un eveniment cu invitaţi cât de curând. Voi o să strângeţi rândurile, să-i adunaţi în jurul vostru pe cei care se bucura, suferă alături de voi, empatizeaza, ca să vă încărcaţi cu energie benefică.

(SĂGETĂTOR)
E posibil să primiţi nişte daruri, poate fi şi ceva bani din urmă şi să aveţi de plimbare, spre litoral, un du-te, vino – măcar. O apariţie la care nu v-aţi fi aşteptat, e cineva care vrea să fiţi împreună şi să formaţi un cuplu frumos, pe viaţă – dacă se poate, că şanse sunt.

(CAPRICORN)
Vă puteţi interesa unde şi ce vă trebuie să vă înscrieţi la o şcoală, la un examen, şi să vă duceţi – ață – de luni, direct acolo. Poate aflaţi un pont despre o afacere în care-aţi putea intra şi să vă sporiţi – simţitor – veniturile, să vă puteţi cumpăra casa, maşina, să vă bucuraţi de prosperitate.

(VĂRSĂTOR)
Păreţi invitaţi de onoare – la o nuntă, la vreo ceremonie care o să vă pună în relaţie cu nişte oameni de la care o s-aveţi ce învăţa. O să cheltuiţi câţi bani o să fie nevoie ca să ieşiţi în oraş, sau cu familia, dacă pot toţi ai voştri să vă aerisiţi creierul, să vă puneţi muşchii în mişcare, dacă o să faceţi înot la mare.

(PEŞTI)
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se muleze atât de bine pe stilul vostru, încât o să vi se pară de la bun început că e omul vieţii voastre. O să fiţi curtaţi de multă lume, nu numai azi, ci în perioada asta şi o să vă duceţi la evenimente mondene, reuniuni, pe diverse teme şi o să va-mbogatiti sufleteşte.

(BERBEC)
O să puteţi relua o poveste amoroasă şi să veniţi cu lucruri noi ca să duceţi la alt nivel relaţia, să nu repetaţi greşelile. Poate le faceţi o vizita unor rude care au o petrecere, sau pur şi simplu va invita la masă, c-aveţi multe să vă spuneţi şi vă e drag să fiţi împreună.

(TAUR)
Şi voi puteţi fi fericiţi c-o să întâlniţi pe cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă asortaţi în mai toate privinţele. O să vă contacteze cineva care vă apreciază din punct de vedere profesional şi vrea să vă gândiţi la condiţiile cotractuale, să spuneţi cam ce vă doriţi.

(GEMENI)
Se poate să plecaţi fie la studii , fie ca să vă specializaţi într-un domeniu, să faceţi performanţă. Se pare c-o să treceţi în revistă mai multe evenimente care să vă pună pe harta mondenă, c-aţi cam lipsit şi o să fie nevoie de voi, să veniţi cu idei, strategii.

(RAC)
Poate vă înscrieţi într-o competiţie, pe care o puteţi şi câştigă, să luaţi şi bani, sau să ocupaţi o funcţie, să luaţi un titlu. Poate vă pregătiţi de un botez sau cununaţi pe cineva, o să deveniţi părinţi spirituali ai unui copil, sau sunt nişte prieteni, rude, cărora o să le fiţi naşi.

(LEU)
E bine să verificaţi toate actele dacă plecaţi pe undeva, să nu fie niciunul expirat şi să luaţi vreo amendă sau să va-ntoarca din drum. O să aveţi cu ce să umpleţi frumos timpul liber şi să-i adunaţi pe prietenii cu care vă distraţi cel mai bine, şi să mai uitaţi de serviciu, rate, şi de toate obligaţiile.