Connect with us
Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018 - Bani neașteptați pentru o zodie

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018 – Bani neașteptați pentru o zodie

Horoscop Neti Sandu, 16 mai 2018, prezentat la Știrile Pro TV. Astrologul Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei de 16 mai pe site-ul știrilor Pro TV. Vibrația zilei este 6 fapt ce ne ajută să urmărim cu strictețe interesul pe care-l avem astăzi.

Ziua de 16 mai aduce și evenimente neprevăzute, Neti Sandu recomandă în rubrica de horoscop ca nativii să fie cu garda sus și să fie pe poziții.

Unele zodii vor fi nevoite să ia decizii la cald, fară sa aibă timp de gandire.

Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018 – previziuni în detaliu pentru toate zodiile

Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018 TAUR
O să puteţi rezolva mai multe lucruri decât vă aşteptaţi, în perioada asta şi o să vă rămână timp şi pentru voi, să vă recăpătaţi forţele, să vă reinventaţi. Poate v-apucaţi de o afacere în care v-aţi pus speranţe şi încă de la început apar ceva probleme dar aveţi tot ce vă trebuie ca să vă descurcaţi.

GEMENI Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018

Pare să fie mai mult de lucru la serviciu, şi pe-acasă sunt multe de făcut şi-o să daţi zor să acceleraţi ritmul să vă descurcaţi cu toate obligaţiile. Poate vi se adăugă ceva la salariu, sau banii or să vină dintr-o colaborare, poate să apară şi o sursă neaşteptată de bani, un câştig nesperat.

Citește aici: HOROSCOP Remus Ionescu: 16 mai 2018 – O zi demențială pentru două zodii

Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018 RAC

E bine să fiţi mai rezonabili cu munca în exces că pot apărea probleme de sănătate şi poate consultaţi un doctor, va şi, în general, ar fi cazul să vă odihniţi mai mult. O să vă faceţi remarcaţi prin ceva care vă defineşte, e amprenta personală şi o să primiţi o recompensă, fie ea şi morală, spune astrologul Neti Sandu în horoscopul zilei de 16 mai.

Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018 LEU

Citește aici: Horoscop 16 mai: Miercuri, această zodie are nevoie neapărată de liniște

O să vă bucuraţi de mai mare trecere la şefi, şi o să puteţi cere şi voi diverse facilităţi, să vă mutaţi în alt birou, să plecaţi într-un week-end prelungit, poate. Din banii strânşi v-aţi putea cumpăra diverse lucruri pentru casa ori s-o renovaţi, să zugrăviţi chiar voi, ca să faceţi o economie, eventual.

Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018 FECIOARĂ

Un câştig financiar, poate fi şi o definitivare a unui contract, veţi lua bani de pe urma unei colaborări poate şi se va umple contul, sau măcar o să aveţi de unde să luaţi banii. O invitaţie în oraş, poate fi una romantică şi o să aflaţi ce se aşteaptă de la voi, ce greşeli să nu mai faceţi.

Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018 BALANŢA

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni, să lucraţi la ceva care să v-aducă succes, să vă asiguratibanii cu care să vă plătiţi ratele, să vă duceţi în concediu. Apare cineva, pe la reuniunile mondene care să vă acapareze atenţia şi să intraţi într-o relaţie sentimentală.

Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018 SCORPION

V-aţi putea trezi cu nişte bani şi să aveţi de cheltuială, să le luaţi celor mici ce le-oti fi promis, să-u să-i trimiteţi într-o excursie în week-end, sau într-o tabără de vară. Încă mai aveţi de lucrat la capitolul – comunicare – şi cu rudele şi cu cei de la serviciu, spuneţi ce-aveţi de spus şi ascultaţi-i şi pe ei.

Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018 SĂGETĂTOR

Se poate s-aveţi şi de lucru cu persoanele cu care-o să vă întâlniţi, dar poate iesiţi la o terasă, în plimbare, într-un parc, e rost de relazare. Vestea pe care-o aşteptaţi de la fiinţa iubită o să sosească şi o să ştiţi ce program o s-aveţi în week-end, dacă va invita pe undeva.

Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018 CAPRICORN

vi se propune o formă de colaborare care s-ar putea să vă convină, dar nu în totalitate, şi-atuncio să vă spuneţi punctul de vedere şi dacă ceilalţi sunt deschişi o să fiţi de acord. O să cultivaţi un hobby ca să vă mai scuturaţi de stres, să puneţi în valoare şi o altă latură a personalităţii voastre.

VĂRSĂTOR
Daţi startul unei noi afaceri, v-a ieşit în sfârşit, pasienţa şi o să fiţi în mare formă de competiţie, şi lucrurile se vor desfăşura în ritm galopant. Un gest de simpatie, de dragoste din partea cuiva care abia acum, are prilejul să-şi manifeste sentimentele şi o să fie de apreciat – gestul.

Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018 PEŞTI
Se poate s-aveţi multe drumuri de făcut şi să daţi zor să vă ocupaţi de toate obligaţiile, pentru că vreţi să vă mai rămână timp şi pentru voi, să leneviţi, dacă asta aveţi chef. Poate v-apucaţi de nişte cursuri, poate vă luaţi carnetde conducere, mă rog, printre altele şi o să fie o perioadă frumoasă.

BERBEC
Poate reluaţi o discuţie pe margine unui contract ca să obţineţi tot ce-aţi cerut la negociere şi dacă nu vă puteţi re-orienta spre altceva mai convenabil. Prietenele va căuta, vă scot din casă, poate-au rezervat o masă undeva, în aer liber, sau pentru diseară, într-un club.

Rubrica de horoscop realizată de Neti Sandu, poate fi urmărită în fiecare zi la Știrile Pro TV. Horoscopul zilei de 16 mai este prezentat la Știrile Pro TV.

Sursa: Pro TV

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top