Connect with us
Horoscop Neti Sandu 17 ianuarie. Cine trebuie să fie atent la bani

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 17 ianuarie. Cine trebuie să fie atent la bani

Horoscop Neti Sandu 17 ianuarie 2019. Lucrurile ne ies uşor şi o să mergem la alt nivel să rezolvăm chestiuni şi mai complicate, să ne depăşim pe noi înşine.

Vibraţia zilei este 8 şi trebuie să fim un pic mai atenţi cu banii.

BERBEC

La voi sporesc şansele, în perioada asta să mai câştigaţi o gradaţie la salariu, să vă faceţi remarcaţi printr-o serie de calităţi şi să urmeze o recompensă. Se poate să faceţi o schimbare majoră în viaţa voastră pentru că va fi conjunctura favorizantă şi nu pentru că vă propuneţi.

TAUR

E posibil să luaţi bani şi să-i investiţi în locuinţă, c-aveţi nişte lucruri de cumpărat şi o să fiţi dispuşi să faceţi această treabă
acum, să scăpaţi de-o grijă. Poate sunteţi în tratative cu cineva din străinătate să plecaţi acolo să munciţi sau să învăţaţi, ori să va intemeiati o familie.

GEMENI

Vine cineva care vrea să fiţi împreună şi chiar se poate împlini acest vis, dacă nu imediat, mai aveţi timp până la sfârşitul anului – casa mariajului e luminata frumos. Poate primiţi un cadou, va scoate cineva la masă, va fi un motiv de bucurie, o surpriză.

RAC

Se observa un câştig de cauză , poate ati obţinut o sentinţă judecătorească în favoarea voastră ori câştigul ar fi că nici n-aţi ajuns pân-acolo. E cineva care vă iubeşte şi ar face orice să fiţi împreună, şi mai rămâne doar să vreţi şi voi.

LEU

Poate se mai schimbă ceva în echipă cu care lucraţi, vă luaţi nişte ajutoare să faceţi fata volumului de lucru, să puteţi duce, onorabil proiectul la bun sfârşit. O problemă de sănătate isi arata colţii, dar îi puteţi veni de hac cu un tratament potrivit, dacă vă duceţi la doctor.

FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de prezenţa unor musafiri care or să v-aducă, probabil nişte daruri pentru voi, pentru casa, şi totul e pe gustul vostru. Se poate să scoateţi la iveală o muncă – de sertar – în care-aţi pus suflet, e creaţia voastră şi cei din jur o să aprecieze calitatea.

BALANŢA

Se anunţă o perioadă favorabilă studiului, examenelor şi o să mai aveţi şi nişte activităţi în paralel, care or să v-aducă satisfacţii profesionale. E posibil să luaţi nişte bani şi să acoperiţi cheltuielile din perioada asta, poate aveţi nişte taxe, impozite de plătit.

SCORPION

Preocupările de grup vă destind, vă fac să fiţi inventivi şi o să aveţi o stare de spirit mult mai bună şi-o să ieşiţi chiar mai des la socializare. Poate-aveti de dat un test, un examen, oţi fi cerut un credit unei bănci şi ar trebui să fie cu reuşită.

SĂGETĂTOR

Se-ntâmplă ceva care să v-aducă un plus de optimism şi o s-aveţi idei şi de serviciu, şi de viaţă personală: tot e un an special pentru voi, când puteţi schimba macazul. Lumea din jur vă înconjoară cu căldură, chiar o să puteţi constata că le-aţi lipsit prietenilor şi o să vă reintegraţi în grup.

CAPRICORN

O să daţi refresh vieţii voastre, în special în zonele în care aţi stat pe loc şi aveţi nevoie de un salt care să v-aducă entuziasmul de care aţi fost lipsiţi. Sunt nişte lucruri pe care le puteţi rezolva din mers şi o să fie un plus de linişte şi armonie în relaţia de cuplu.

VĂRSĂTOR

Aflaţi veşti bune, dar o s-aveţi şi nişte surprize de la care vă aşteptaţi cel mai puţin şi o s-aveţi drumuri de făcut, să le daţi o mână de ajutor unor apropiaţi care se afla în dificultate. Se poate s-aveţi nişte activităţi extraprofesionale şi să investiţi acolo timp şi energie ca să obţineţi rezultate de top.

PEŞTI

Poate o să vă sfătuiţi şi cu familia să vedeţi dacă vă asociaţi cu nişte oameni în vederea unei colaborări, sau încercaţi pe cont propriu. O să vă petreceţi mai mult timp cu nişte prieteni, vă duceţi pe la evenimente şi e posibil să câştigaţi şi bani.

Sursa: Pro TV

Citește și: Horoscop 17 ianuarie 2019. O zodie are probleme cu un prieten

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top