Connect with us
Horoscop Neti Sandu 19 februarie 2019 - Luna plină aduce rezolvări azi

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 19 februarie 2019 – Luna plină aduce rezolvări azi

Horoscop 19 februarie 2019, prezentat de Neti Sandu la Pro TV. Astrologul spune ca Luna Plină de astăi aduce rezolvări și că în sfârșit ne apucăm de lucrurile lăsate nerezolvate.

Neti Sandu Horoscop 19 februarie

PEŞTI

Poate se dă un verdict şi aflaţi dac-aţi câştigat un proces, aţi luat un examen sau o să beneficiaţi de nişte avantaje. Se poate să luaţi o decizie care vă poate influenţa viaţa de cuplu şi să vă bucuraţi de stabilitate, poate urmează să vă căsătoriţi dacă totul merge în direcţia asta.

BERBEC

Vă puteţi găsi ceva nou de lucru şi să luaţi mai mulţi bani de-acum înainte, să vă asiguraţi un nivel de trăi mai ridicat. O să cheltuiţi nişte bani ca să luaţi nişte bilete de călătorie, să plecaţi în vacanţă, şi poate-i faceţi o surpriză fiinţei iubite, şi nu-i spuneţi de pe-acum.

Citește aici: Cum sunt zodiile influențate de Luna Plină de pe 19 februarie 2019

TAUR

O să descoperiţi o sursă de bani, poate e o colaborare care să v-aducă acei bani în plus de care chiar aveţi nevoie. Poate puneţi punctul pe I într-o relaţie care vă tot scapa printre degete şi vorbiţi pe shleau ca să se-nţeleagă clar ce vreţi de la celălalt.

GEMENI

O s-aveţi prilejul să-ntâlniţi pe cineva de care să vă-ndrăgostiți şi să puneţi piatra de temelie pentru o relaţie. O să faceţi tot ce depinde de voi să mai faceţi un salt în carieră, să nu renunţaţi la mărirea de salariu pe care i-aţi cerut-o şefului şi să-i aduceţi aminte să nu vă uite.

Citește aici: Horoscop 19 februarie 2019. Schimbări majore pentru zodii

RAC

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie mai armonioasă şi o să petreceţi mai mult timp împreună, ieşiţi la plimbare. E posibil să luaţi nişte bani şi să daţi fuga cu ei să luaţi ceva pentru casa şi ai voştri – poate copiii vă rugaseră să cumpăraţi ceva şi o să le-mpliniți dorinţa.

LEU

Poate-o să cheltuiţi peste baremul pe care vi l-aţi impus, dar o să fiţi inventivi când vine vorba despre bani şi îi puneţi voi la loc. O s-aveţi de semnat nişte acte o să apelaţi la un avocat, un notar, vă duceţi la administraţia financiară să achitaţi taxe, impozite, să vă achitaţi de nişte obligaţii.

FECIOARĂ

E cineva tânăr care vrea să fiţi într-o relaţie şi se pare că rezonaţi sufleteşte. O s-aveţi un program încărcat, şi-o să fie agitaţie, un tumult sufletesc, dar se observă şi reuşite, c-o s-aveţi spor la tot ce v-aţi propus.

BALANŢĂ

O să comunicaţi mult mai bine cu anturajul, poate c-o să vorbiţi şi în public şi o să aveţi rezultate de top şi la examene. Poate faceţi nişte schimbări pe-acasă, aruncaţi lucrurile care nu vă sunt de folos şi o să luaţi altele noi, reamenajaţi interiorul, să vă simţiţi cât mai bine.

SCORPION

Se-anunţa reuşite la nivel de grup, la slujbă, la şcoală, poate şi în particular sunteţi implicaţi în nişte activităţi de grup. Voi sunteţi în formă, şi păreţi pregătiţi de o nouă relaţie sentimentală, dacă cea anterioară n-a mers şi o să aveţi grijă să nu mai faceţi aceleaşi greşeli.

SĂGETĂTOR

E posibil să vi se mai adauge ceva la salariu şi să mai luaţi şi lucruri cărora nu le mai venea rândul c-aveţi tot altele de plătit. O să mai daţi nişte bani pentru aparatura electrocasnică, sau v-o fi lăsat telefonul şi trebuie, na, să vă luaţi altul, ceva care va ţine în priză.

CAPRICORN

Încă va mai preocupa felul în care arătaţi şi asta e bine, c-o să vă schimbaţi garderoba, coafură, daţi refresh total. Se poate să-ncepeti nişte cursuri şi o să vă descurcaţi frumos, o să perfectaţi şi o situaţie legată de acte, să meargă totul mai uşor, să fie un progres vizibil.

VĂRSĂTOR

Poate vă daţi acceptul pentru un parteneriat de afaceri şi o să va-ntelegeti asupra condiţiilor, dar după un şir de negocieri. E posibil să apară cheltuieli neprevăzute, dar să vină şi nişte bani de unde vă aşteptaţi cel mai puţin, poate vi se aprobă în sfârşit, un proiect de lucrat în colaborare.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top