Connect with us
Horoscop Neti Sandu 19 februarie 2020. Leii se îndrăgostesc

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 19 februarie 2020. Leii se îndrăgostesc

Horoscop 19 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvări. O să-ndreptam lucrurile pe care nu le-am făcut după standardele pe care ni le-am impus şi o să avem de câştigat, chiar dacă asta presupune un efort suplimentar.

Vibraţia zilei este 1 şi să-ncepem proiecte noi, de care ne-om mai fi apucat cândva.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020 PEŞTI

Vi se pot da acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o s-aveţi de buzunar, să călătoriţi, să vă distraţi. Apar proiecte noi la orizont şi o s-aveţi de unde s-alegeţi că paleta pare să fie mai largă şi o să vă sporiţi veniturile, rezolvaţi frumos latura financiară.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020 BERBEC

E posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment festiv şi să amânaţi restul treburilor ca să vă duceţi că v-ar prinde bine. O să puteţi repara o relaţie sentimentală şi să începeţi o viaţă nouă, să vă bucuraţi de traiul în doi şi să vă gândiţi la o familie, dacă vă doriţi şi copii.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020 TAUR

Se poate să faceţi nişte achiziţii pentru casa, dar o să mai şi reparaţi câte ceva ca să fie totul perfect, curat, frumos. Sunt nişte oameni care vor să puneţi şi voi umărul la punerea în operă a unui proiect care v-ar aduce bani, faimă şi v-ar plasa mai sus, în carieră.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020 GEMENI

O să vă relansaţi pe scenă socială, vă faceţi un bun renume, dacă n-aţi reuşit pân-acum şi o să menţineţi ștacheta sus. Puteţi negocia un contract şi să decurgă totul aşa cum trebuie, să aveţi profit, şi să vă puteţi cumpăra o casă, ori să faceţi ceva cu maşina – s-o reparaţi, s-o schimbaţi.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020 RAC

O s-ajungeţi la o înțelegere cu partenerul de cuplu, poate vă regrupaţi dacă aţi fost pe punctul să vă separaţi. Vă pot intra bani şi să eliminaţi restanțele, să puteţi lua ce au nevoie ai voştri, să puneţi şi ceva deoparte pentru sărbători, concedii şi aşa mai departe.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020 LEU

E posibil să apara o nouă iubire şi să vă acordaţi şansa de a fi într-o relaţie de cuplu care să vă facă ordine în viaţă. Voi păreţi prinşi cu multe treburi şi o să daţi zor să vă puteţi primi banii, c-aveţi de onorat facturi, rate la termen.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ

O ieşire în lume diseară, la un ceai, o cafea, v-ar pune în contact cu ce se mai întâmplă în societate şi o să vă repoziţionaţi şi voi. Se conturează o ofertă de lucru, poate s-a ivit un post mai bine plătit şi v-ar conveni, totul e să va-ncumetati să faceţi pasul, că tot ce e nou sperie.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020 BALANŢA

Vouă, sentimental ar avea de unde să vă meargă mai bine şi să vă şi căsătoriţi – că tot sunteţi casa mariajului. Poate va bate gândul să vă mutaţi altundeva, sau să vă duceţi la alt serviciu, să aduceţi ceva nou în viaţa voastră – poate pentru că sunteţi într-o nouă relaţie.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020 SCORPION

Se poate să deveniţi mai creativi şi să vă asiguraţi un venit suplimentar dac-o să şi valorificaţi obiectele respective. Se poate să v-alegeţi cu un premiu, o recompensă, cu sau fără bani, dar cu aprecieri din partea unor oameni care se-arata mulţumiţi de felul în care aţi muncit.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR

Sunt nişte evenimente prin oraş şi o să ajungeţi şi voi la câteva, să mai vorbiţi cu lumea, să vă faceţi relaţii noi şi-aveţi şi câte ceva de spus. O să vă gândiţi de două ori înainte să semnaţi un contract, ca să n-aveţi surprize la final, să vă asiguraţi că angajatorii sunt buni platnici.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN

E momentul să vă luaţi o casă, poate o să vă şi căsătoriţi dacă relaţia s-a copt, c-aveţi nevoie de stabilitate. Voi sunteţi în plin proces de reinventare şi o să scoateţi la iveală talente nebănuite, pentru că jupiter vă forţează mâna să vă depăşiţi pe voi înşivă.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR

O să vă faceţi timp pentru diverse activităţi de grup să vă dezmorţiţi, să aveţi acel vibe de zile mari. O să faceţi monetarul să vedeţi cum staţi că poate e nevoie de un credit ca să cumpăraţi tot ce trebuie pentru casa, pentru copii, în mod special.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top