Connect with us
Horoscop Neti Sandu 19 martie 2019

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 19 martie 2019

Horoscop 19 martie 2019 prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. Vibrația zilei este 1, iar efectul acesteia este ca a unei trambuline care ne ajută să ne realizăm obiectivele asăzi.

Horoscop Neti Sandu pentru marți 19 martie

PEŞTI
O să treceţi şi pe la un eveniment care v-ar putea propulsa în carieră, după ce o să terminaţi treaba la serviciu, nu e de ratat momentul. Se pare că vă pregătiţi de o lansare la apă şi sunt multe detalii de pus la punct, dar va mai ajută câte cineva şi o să vă descurcaţi – asta e sigur.

BERBEC
Poate vă faceţi timp şi pentru o programare la medic să vedeţi în ce stare se mai afla organismul vostru – e important. O să vă puteţi apuca de un nou proiect care să v-aducă bani şi să vă dea posibilitatea să vă extindeţi aria de influenţă ca să aveţi parte de câştiguri mai mari.

TAUR
Poate faceţi un efort financiar să vă luaţi maşina, e posibil să cereţi şi un credit bancar ca să vă puteţi descurca şi cu restul creditelor. Aveţi energie şi o să faceţi mai multă treabă decât de obicei, sunt lucruri noi de care vă puteţi ocupa şi care să v-aducă satisfacţii profesionale şi bani.

GEMENI
O întâlnire cu cineva care vrea să construiţi o relaţie, să aveţi o familie şi poate abia la sfârşitul lunii o să ştiţi ce decizie să luaţi. O reuşită la serviciu, poate vi se dă de lucru ceva care vă place, or fi şi nişte bani în plus la salariu, şi oferte de lucru şi în colaborare, în perspectivă.

RAC
Se poate să vă bucuraţi de o reuşită a cuiva în familie şi poate ieşiţi la un restaurant să fie o atmosferă festivă. Poate primiţi ok-ul pentru un job, posibil şi în străinătate şi o să-ncepeți o viaţă nouă, şi o să vă adaptaţi, treptat, la noile condiţii, în ritmul vostru.

LEU
Poate o să vă-nțelegeți şi mai bine cu partenerul de cuplu, o să faceţi o echipă şi dacă nu sunteţi căsătoriţi poate o să vă-ncumetați. La voi o nouă provocare în afaceri, o să găsiţi şi finanţare şi o să fiţi încântaţi de rezultate, poate vă asociaţi cu alţi parteneri ca să vă asiguraţi un succes de durată.

FECIOARĂ
O persoană nou apărută în viaţa voastră o să vă influenţeze stilul de viaţa şi-o să puteţi rămâne împreună. Au rămas, se pare, nişte lucruri nespuse în relaţia cu partenerul de cuplu şi ar fi momentul să staţi de vorbă, dar să nu-ncepeți cu reproşuri că stricaţi tot.

BALANŢA
Se poate s-aveţi un rendez-vous şi o să vedeţi ce program de week-end vă faceţi sau de viitor, c-aveţi planuri de căsătorie. Promite să se definitiveze o situaţie legată de o angajare şi poate există şi varianta unei colaborări care v-ar avantaja mai mult.

SCORPION
Cineva cu care n-aţi încheiat o relaţie s-ar putea să vă ceară să vă-ntâlniţi ca să vă mai acordaţi o şansă la fericire. I-aţi putea cere şefului o favoare, să-i mai faceţi un apropo şi la banii pe care vi i-a promis şi o să veniţi şi cu o propunere de proiect care să v-aducă bani în plus.

SĂGETĂTOR
Problemele de sănătate pot să dispară dacă luaţi tratamentul corespunzător, pe care o să vi-l prescrie medicul, doar aşa. Poate vă consultaţi cu viitorii parteneri de afaceri să daţi drumul unei activităţi care o să fie o adevărată rampă de lansare pentru voi – sau poate de relansare.

CAPRICORN
Poate treceţi în revista actele pe care trebuie să le reactualizaţi ca să n-aveţi surprize la bancă, la vamă, la sala de sport, să fie totul la zi. O să luaţi calificative din cele mai bune la şcoală, la un interviu, o să puteţi îndrepta o situaţie şcolară, ca să treceţi la modulul următor, să absolviţi nişte cursuri, un stagiu.

VĂRSĂTOR
O să vă meargă şi mai bine în relaţia de cuplu, iar dacă nu e nimeni trebuie să apară, c-aveţi şanse, cât cuprinde. Încă mai aveţi de lucrat la imagine, vă schimbaţi garderoba, tunsoarea şi o să treceţi şi la reamenajarea locuinţei, ca să vă simţiţi şi mai bine la voi acasă şi pregătiţi şi banii.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top