Horoscop Neti Sandu 2 decembrie 2018. Pentru o zodie viața se schimbă într-o clipă

02.12.2018
Horoscop Neti Sandu 2 decembrie 2018. Pentru o zodie viața se schimbă într-o clipă

Horoscop Neti Sandu 2 decembrie 2018. E o zi efervescentă, pe care-o vom simţi cu toţii, oricât de supăraţi am fi şi-o să ne treacă orice tristeţe, supărare, puseu de gelozie sau mai ştiu eu ce şi o să ne simţim bine în pielea noastră.

Vibraţia zilei este 2 şi o să ţinem cont de ce-şi doreşte partenerul de cuplu.

Săgetător: Vi se deschid noi oportunităţi de afirmare pe scena socială, la serviciu, la şcoală, nu trebuie decât să alegeţi ce vi se potriveşte cel mai bine – e anul vostru special.

Capricorn: O ieşire în lume v-ar mai destinde, v-ar pune în relaţie cu nişte posibili colaboratori şi să puteţi încropi o afacere, aşa, printre picături.

Vărsător: Grupul de prieteni vă cheamă, e un program care-o să vă convină şi vouă şi poate puneţi la cale un proiect de timp liber pentru sărbători.

Pești: E un eveniment la care v-ar face plăcere să ajungeţi şi o să contramandaţi alte întâlniri numai să fiţi martorii unei ceremonii, o fi un spectacol, ceva festiv.

Berbec: Întâlnire neaşteptată şi viaţa voastră sentimentală se poate schimba-ntr-o clipă, dacă va exista acea scânteie între voi şi acea persoană, ca să fiţi împreună.

Taur: Vreţi să-i aveţi pe-ai voştri prin preajmă, ca de obicei, şi o să pregătiţi o masă cu bunătăţi din care să vă-nfruptați cu toţii, să simţiţi şi mai strâns legătura.

Gemeni: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să v-atragă ca un magnet şi să vă intrige atât de tare încât să vreţi s-o cunoașteți mai îndeaproape.

Rac: I-aţi putea face o vizită cuiva care locuieşte în altă localitate şi să vă prindă bine un dus-întors care v-ar spăla toată oboseala acumulată şi v-ar remonta.

Leu: Vă puteţi duce şi pe la evenimente şi în vizită, la prieteni, dar aveţi chef şi de chemat lume la voi acasă pentru că vă simţiţi bine în mediul vostru.

Fecioară: Se poate să vă bucuraţi de un final de sejur pe undeva la aer curat şi să vă-ntoarceţi acasă, dar nu înainte de a mai poposi la nişte rude. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *