Horoscop Neti Sandu 2 iulie 2019 – Horoscopul zilei de marți

Ultimul update: marți 2 iulie 2019 11:10 Data publicării: marți 2 iulie 2019 10:56

Horoscop Neti Sandu 2 iulie 2019. Partenerul de cuplu sau prietenii apropiați sunt astăzi la mare căutare, pentru că pot interveni situații neprevăzute. Vibrația zilei este 2.

Neti Sandu anunță că horoscopul zilei de azi este în general concentrat pe sfaturi de a fi cu ochii pe cei din jurul nostru și să ne așteptăm la neprevăzut.

Horoscop zilnic 2 iulie 2019 – Neti Sandu.

HOROSCOP 2 IULIE 2019 RAC

Se poate să ieşiţi cu prietenii, poate şi cu colegii pe-afară, undeva în oraş să desfăşuraţi vreo activitate deconectantă. Poate vă asociaţi cu nişte oameni ca să desfăşuraţi o activitate extraprofesională, să câştigaţi nu numai bani ci şi recunoaştere din partea unor oameni valoroşi.

HOROSCOP 2 IULIE 2019 LEU

O apariţie surprinzătoare, poate fi cineva de care să va-ndrăgostiți la prima vedere şi o să fie de bun augur relaţia. O să primiţi o aprobare şi-o să puteţi demara un proiect fie de serviciu, fie de viaţă personală şi o să faceţi progrese vizibile.

HOROSCOP 2 IULIE 2019 FECIOARĂ

Se va găsi cineva care să vă-ntindă o mână de ajutor, să vă susţină moralul dacă aveţi de rezolvat chestiuni mai complicate. Se pare că vin bani dintr-o muncă particulară şi o să aveţi de rate şi facturi, ba chiar şi să puneţi ceva deoparte pentru concediu, să nu rămâneţi acasă.

HOROSCOP 2 IULIE 2019 BALANŢĂ

O să puteţi rezolva o problemă de sănătate dacă vă duceţi la medic şi urmaţi tratamentul pe care vi-l prescrie. Răspunsurile mult aşteptate vor sosi, şi-o să ştiţi ce-aveţi de făcut de-aici încolo, poate vă cumpăraţi o casă, vă luaţi o maşină, dacă vi se aprobă un credit bancar.

HOROSCOP 2 IULIE 2019 SCORPION

Se poate să primiţi ceva în dar şi să vă bucure faptul că acea persoană s-a gândit la voi şi că vă apreciază. Vouă demersurile care ţin de bani şi plăti vă reuşesc şi poate-ar fi bine să nu le amânaţi mai ales dacă aveţi de primit o sumă importantă de bani.

HOROSCOP 2 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

Vouă se poate să vă dea cineva o datorie înapoi şi să puneţi deoparte banii pentru vacanţă, ori pentru excursia de week-end. Se poate să investiţi nişte bani într-o locuinţă, poate urmează să vă căsătoriţi şi o să aveţi casa voastră, ori poate vreţi să-i ajutaţi pe copii să-nceapă o viaţă nouă.

HOROSCOP 2 IULIE 2019 CAPRICORN

E bine să fiţi cât se poate de înţelegători cu partenerul de cuplu să nu se işte din senin discuţii care să afecteze relaţia. Se rezolva o chestiune care ţine de relaţia de cuplu şi o să vă reorganizaţi, ca să nu mai repetaţi greşelile de trecut, să-ncepeti o viaţă nouă.

HOROSCOP 2 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

Se poate să lichidaţi un conflict, câştigaţi un proces şi cereţi daune morale, materiale, o să vă reabilitaţi în ochii celorlalţi. E momentul să faceţi nişte investigaţii medicale sau poate acum vine rezultatul analizelor şi o să ştiţi cum staţi, luaţi tratament, sau sunteţi sănătoşi tun.

HOROSCOP 2 IULIE 2019 PEŞTI

Relaţia cu partenerul de cuplu traversează un moment delicat şi e bine să fiţi receptivi la starea lui de spirit. Se poate să mai investiţi nişte bani în casă, schimbaţi mobilă, aparatura, decoraţiunile interioare – va preocupa mai mult estetica şi în perioada asta.

HOROSCOP 2 IULIE 2019 BERBEC

Se poate să vă ataşaţi sufleteşte de cineva care vi se potriveşte ca stil de viaţă şi v-ar plăcea să fiţi împreună. O să puteţi plăti o firmă care să zugrăvească, să facă poate curăţenie la voi acasă, dacă voi sunteţi ocupaţi sau foarte obosiţi şi nu va mai puteţi ocupa şi de-aşa ceva.

HOROSCOP 2 IULIE 2019 TAUR

E bine să citiţi cu atenţie orice act care va trece prin mână, să nu conţină lucruri care să vă dezavantajeze la un moment dat. E bine să verificaţi actele înainte de a pleca de-acasă să nu fie vreunul expirat, buletin, paşaport, permis de conducere, s-aveţi tot ce vă trebuie pentru drum şi acces pe la diferite săli.

HOROSCOP 2 IULIE 2019 GEMENI

Poate-ar fi mai indicat să lăsaţi pe mâine o decizie importantă care va rămâne pe hârtie, dacă tot se poate amâna, dacă nu, nu. Se poate să apelaţi la un impresar, un agent care să vă găsească de lucru, în condiţiile cerute de voi, ca să câştigaţi mai mulţi bani, decât cei pe care-i aveţi acum.

Horoscop zilnic Neti Sandu 2 iulie 2019, realizat la Știrile Pro TV.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii