Connect with us
Neti Sandu 22 iulie 2019 - Dezastru pentru 3 zodii, numărul maestru este 22

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 20 iulie 2019 – Vibrația zilei este 2

Horoscop Neti Sandu 20 iulie 2019. O sa facem echipă bună cu prietenii și familia. Ne ajută și vibrația zilei care este 2 și face ca lucrurile să decurgă mai ușor.

Racii trebuie să fie atenți la cheltuieli exesive, iar Pești pot întâlni sufleul pereche.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 RAC

O să cheltuiţi nişte bani cu evenimentele din familia lărgită, nunţi, botezuri, aniversări, dar aveţi se pare bani puşi deoparte. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vor să petreceţi câteva ore bune împreună, poate plecaţi pe undeva şi vă întoarceţi duminică  dacă se poate.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 LEU

E cineva care-a mai încercat să intre-n vorbă cu voi, poate o relaţie de cuplu, nu v-a convins la acel moment şi mai încearcă. Se pare c-o să vă achitaţi de o obligaţie morală, să-i duceţi într-o plimbare pe nişte prieteni care şi-au dorit să viziteze un obiectiv turistic şi vă vor ghid.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 FECIOARĂ

O să vă oferiţi un moment de respiro, vă duceţi la aer curat undeva, să vă bucuraţi de libertate, să vă relaxaţi alături de familie şi de prieteni. Se poate să vă-ntâlniţi chiar şi-ntâmplator cu cineva care vrea s-aveţi o discuţie pe marginea relaţiei de cuplu, fostă sau actuală şi o să fie de bun augur.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 BALANŢA

Poate vă faceţi remarcaţi prin ceva anume, într-un cadru public, şi o să mai urcaţi o treaptă pe scara socială. Poate preparaţi o masă cu bunătăţi şi-i invitaţi pe prieteni pe la voi, dacă n-aveţi chef de ieşit din casă, şi o să aflaţi noutăţi, schimbaţi idei de afaceri, de viaţă personală.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 SCORPION

Poate o să aflaţi despre o slujbă cu care o să vă oferteze cineva care ştie că v-ar prinde bine nişte bani în plus. Sunteţi aşteptaţi la masă, la un picnic, la malul mării undeva, poate e o nuntă pe plajă şi n-o să rataţi o astfel de ocazie c-aveţi şi voi nevoie de un respiro.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

Va reapărea cineva care vrea să faceţi echipa în relaţia de cuplu, să fiţi împreună, să vă şi căsătoriţi. Se poate să vă faceţi alt cerc de prieteni şi să aveţi nişte activităţi de timp liber comun, să vă bucuraţi de plăcerea de a fi împreună şi de a călători cât mai mult.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 CAPRICORN

Se pare că v-aţi mai dezmorţit sufleteşte şi o să fiţi şi voi în stare să-ncepeti o relaţie cu cineva care să vă completeze frumos. Se poate să vă treziţi cu o invitaţie la malul mării sau să-i însoţiţi pe prieteni într-o plimbare pe vârf de munte şi dacă n-aveţi alt program vă duceţi

HOROSCOP 20 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

Şi voi sunteţi în tratative cu partenerul de cuplu, de care vă separaserăţi, ca să vă continuaţi povestea de dragoste, pentru ca potenţial există. Poate aţi promis cuiva că-i faceţi o vizită şi n-aţi mai apucat c-aţi avut o sumedenie de lucruri de făcut şi-acum o să vă duceţi pe la prieteni la o cafea.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 PEŞTI

Voi se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vă umple golul sufletesc şi să vă inspire încredere c-o să puteţi convieţui în armonie. Se poate s-aveţi musafiri, poate-aveti ceva de sărbătorit şi va fi un bun prilej să mai puneţi la cale nişte evenimente pentru restul verii, c-aveţi chef de socializare.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 BERBEC

O să găsiţi relativ uşor cazare dacă vreţi să plecaţi acum spre o staţiune turistică şi să rămâneţi peste noapte, flerul v-ajută. O să faceţi nişte cheltuieli care nu erau în plan, dar se pare că vă bazaţi pe nişte bani care vor veni din surse particulare şi-or să fie ca o subvenţie.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 TAUR

O reuniune cu rudele cu care va-ntelegeti bine o să vă ofere posibilitatea să reglaţi nişte aspecte de familie care rămăseseră în aer! Se pare că veţi merge la o ceremonie, e ceva care-o să vă atingă sufleteşte şi o să vă faceţi şi voi ordine în gânduri şi sentimente să faceţi alegeri potrivite cu starea de spirit.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 GEMENI

Poate le-aţi promis copiilor o escapadă într-un parc de aventuri şi vă puteţi deplasa în ţara pe undeva, dar găsiţi mai pe lângă casă. O să dispuneţi de nişte bani şi-o să puteţi ieşi cu ai voştri pe undeva la distracţie, să plecaţi o zi-două şi din ţară dacă preferaţi o aventură turistică peste graniţă.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top