Connect with us
Horoscop Neti Sandu 22 august 2018. Zodia care are mare succes la muncă

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 22 august 2018. Zodia care are mare succes la serviciu

Horoscop Neti Sandu 22 august 2018. Astrologul ne anunță că nişte lucruri au stat la macerat şi-abia acum putem afla răspunsul la întrebările puse cu multă vreme în urmă, şi poate o s-avem parte de mărturisiri complete.

Vibraţia zilei este 22 şi o să facem progrese în plan sufletesc.

Citește horoscop Neti Sandu 22 august 2018 pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC: Se conturează un proiect care o să vă recompenseze financiar şi o să vă puteţi găsi şi un target, să speraţi la mai mult, profesional vorbind. E cineva care vrea să vorbiţi, să vă plimbaţi ca să vă cunoaşteţi mai bine şi să decurgă frumos relaţia c-aveţi multe în comun, pe care o să le descoperiţi pe parcurs.

TAUR: Vă puteţi găsi alesul, aleasa în timpul unei călătorii, al unui sejur în străinătate şi să se lase şi cu căsătorie! Parol! Se poate să vă caute cineva din străinătate şi să vă invite la o colaborare amestecată cu un interes turistic şi să se nimerească, aşa, că perioadă şi ca scop comun.

GEMENI: Sănătatea să fie un prim plan ca să nu se acutizeze vreo boală şi să vă coste şi fizic şi financiar. O să cheltuiţi cam mulţi bani, dar poate nu mai puteţi da înapoi c-o fi vorba despre o casă care necesită o sumedenie de reparaţii, achiziţii, şi o să mergeţi până la capăt.

RAC: Poate prindeţi un contract de muncă avantajos şi o să umpleţi golurile lăsate de cheltuielile masive din ultima vreme, o să vă redresaţi financiar. Sunt nişte lucruri rămase în aer şi vreţi să nu rămână nimic neclar în relaţia cu partenerul de cuplu şi-l scoateţi la o cafea, sau îi preparaţi o cină romantică.

LEU: Se poate să-ntâlniţi pe cineva de care să vă simţiţi ataşaţi la o reuniune chiar şi cu colegii de serviciu şi poate începeţi o relaţie sentimentală. Vă pregătiți de o relansare în sfera profesională şi-o să vă asiguraţi banii de care-aveți nevoie şi o notorietate pe care mai devreme, sau mai târziu tot o s-o aveţi.

FECIOARĂ: Se poate să aflaţi un adevăr care ar putea schimba dinamica relaţiei şi o să regândiţi, restructuraţi anumite aspecte ale relaţiei de cuplu. Poate vă bate gândul să vă-nscrieți la nişte cursuri, să faceţi o specializare, fie pe la noi prin ţară, fie în străinătate, e o chemare interioară pe care o s-o luaţi în serios.

BALANŢĂ: Se poate să se invite cineva la voi şi să pregătiţi camera de musafiri că nu se ştie cât timp o să rămână, o zi, două, mai multe. O să vă implicaţi în rezolvarea problemelor casei, şi o s-aveţi grijă să gestionaţi, calumea, banii, să v-ajungă şi pentru o ieşire la sfârşit de săptămână pe undeva.

SCORPION: Sunteţi aşteptaţi la rudele de prin alte zone ale ţării şi poate vă luaţi liber, dacă n-aveţi concediu să daţi o fugă, în plimbare. Poate se vine cu o ofertă de muncă şi să vă lăsaţi convinşi c-aveţi nevoie de bani pentru casă, maşină, ieşiţi la sfârşit de săptămână, sau pentru copii, în mod special.

SĂGETĂTOR: Poate vi s-a aprobat un discount la ceva scump pe care vreţi să-l cumpăraţi şi o să scoateţi banii din cont, să nu rataţi ocazia. Se poate să luaţi un rest de bani, o sumă pe care v-o înapoiază cineva care s-a aflat în impas şi v-aţi oferit să-l ajutaţi pe acest om şi vă returnează banii.

CAPRICORN: Cineva despre care credeaţi c-a dispărut din viaţa voastră vă caută, în speranţa c-o să puteţi face casă bună – împreună – şi e de-ncercat. O confirmare, ca un lucru pe care l-aţi prognozat s-o fi materializat, sau vi s-a aprobat o cerere, banca vă sponsorizează, ca să vă cumpăraţi o locuinţă.

VĂRSĂTOR: O persoană de care aveţi nevoie, sufleteşte, vă caută, vrea să fiţi din nou împreună şi se pare că sentimentele sunt reciproce. Poate o să triaţi ofertele de lucru să vedeţi ce rămâne de actualitate să atacaţi frontal problema, imediat după concediu, din toamnă.

PEŞTI: Vă caută nişte coechipieri de afaceri să reluaţi o activitate care v-a adus bani cândva şi vedeţi cum staţi cu timpul. Se poate să vă pregătiţi pentru o plecare în vacanţă şi să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile şi de serviciu, şi de familie, ca să nu sune telefoanele cât sunteţi plecaţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top