Horoscop Neti Sandu 22 mai 2019 – O zi care ne face să credem tot mai tare în visele noastre

Adrian Vrauko
22.05.2019
Horoscop Neti Sandu 22 mai 2019 – O zi care ne face să credem tot mai tare în visele noastre

Horoscop 22 mai 2019 realizat de Neti Sandu la Știrile Pro TV de dimineață. Este o zi a confirmărilor, dar și a imaginației bogate, care ne va ajuta să rezolvăm problemele care apar din mers. Vibrația zilei de 22 mai 2019 este 22, care este un număr maestru și ajută să ne facem să credem în visele noastre!

HOROSCOP 22 MAI 2019 GEMENI

O să câştigaţi nişte bani fie de la serviciu, fie dintr-o afacere particulară şi o să strângeţi un capital pe care-o să-l ţineţi la secret. O să primiţi aprobări, vă pregătiţi şi de o relansare şi o să fie cu adrenalină, c-aveţi multe de dovedit şi vreţi să fiţi la înălţime.

HOROSCOP 22 MAI 2019 RAC

Se poate s-aveţi de discutat o chestiune de suflet şi poate ieşiţi la o cafea, să fiţi pe un teren neutru ca să nu fiţi subiectivi. Întrevedere cu cineva care vrea să vă coopteze într-o afacere, să lucraţi la ceva care să v-aducă bani şi o să vă propulseze în carieră.

HOROSCOP 22 MAI 2019 LEU

E un consiliu de familie ca să vedeţi pe ce-o să cheltuiţi banii din cont, să nu hotărâţi de capul vostru. Aţi putea primi acel supliment salarial pe care l-aţi cerut de multă vreme şefilor şi să negociaţi un proiect pentru care ştiţi sigur c-aveţi resurse şi vi-l doriţi.

HOROSCOP 22 MAI 2019 FECIOARĂ

Relaţia cu partenerul de cuplu poate deveni şi mai trainică şi să vreţi să vă căsătoriţi anul ăsta sau celălalt. Se poate să vă luaţi de lucru în particular şi să vă completaţi veniturile, să vă asiguraţi banii pentru plata ratelor în primul rând şi să vă puteţi mişca încolo şi-ncoace.

HOROSCOP 22 MAI 2019 BALANŢĂ

O să cumpăraţi ceva util pentru casă şi o să vă ocupaţi un pic de reamenajarea interiorului şi poate şi primprejur mai faceţi ceva. O s-aveţi succes la şcoală, la examene, o să puteţi semna acte, c-aveţi nevoie de un statut clar, să vă puteţi aventura într-o chestiune profesională, sau în sfera – investiţii.

HOROSCOP 22 MAI 2019 SCORPION

O să mai luaţi nişte bani din particular şi poate organizaţi o plecare de vineri într-o excursie la mare, munte. E cineva care vrea să faceţi echipă la treabă şi o să colaboraţi în termenii cei mai buni şi o s-aveţi parte de succese, pentru c-o să puneţi mult zel la treabă.

HOROSCOP 22 MAI 2019 SĂGETĂTOR

O atmosferă mai caldă, creativă la serviciu şi o să veniţi cu idei ca să vă placă şi mai mult timpul petrecut la locul de muncă. Poate fi o zi bănoasă şi o să vă faceţi planuri serioase cu banii, să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu – să arvuniţi un city break – la secret, aşa.

HOROSCOP 22 MAI 2019 CAPRICORN

E posibil să aflaţi o decizie care-o să vă schimbe viaţa în bine şi o să vă reorganizaţi la repezeală. Ceva nou şi bun pentru voi, o veste, o prezenţă care să vă inspire increcdere şi poate o să încasaţi şi nişte bani, dacă aţi insistat pe unde trebuie.

HOROSCOP 22 MAI 2019 VĂRSĂTOR

Poate va bate gândul să vă luaţi o maşină nouă, dacă nu se mai poate repara în service sau poate n-aveţi deloc. O să deveniţi şi mai inventivi, o să daţi drumul proiectelor de sertar ca să aveţi de unde să câştigaţi mai mulţi bani, ca să vă şi distraţi.

HOROSCOP 22 MAI 2019 PEŞTI

O să apară cineva care-şi declară dragostea față de voi şi o să aveţi voi şi o reacţie de răspuns, cu da sau ba. Poate luaţi o decizie legată de copii şi o să stabiliţi la ce cursuri îi înscrieţi, în ce excursii sau vedeţi ce alte activităţi li s-ar potrivi – sau o fi vorba despre nepoţi.

HOROSCOP 22 MAI 2019 BERBEC

E un eveniment la care-aţi vrea şi voi să ajungeţi şi o să aveţi şi partea voastră de contribuţie, că sunt nişte lucruri pe care vreţi să le anunţaţi. Se poate să vi se mulţumească pentru ce-aţi muncit şi să urmeze o mărire de salariu, o recompensă de alt gen, nişte zile libere şi o să va-ncante ideea.

HOROSCOP 22 MAI 2019 TAUR

Ar avea de unde să vă intre nişte bani şi să le faceţi surprize alor voştri, să mai faceţi câte-o ieşire la sfârşit de săptămână. Va-ncearca sentimente noi, e o stare de efervescentă, la gândul că o să vă apucaţi de o activitate care să vă pună în valoare nişte calităţi care treceau neobservate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *