Connect with us
Horoscop Neti Sandu 22 mai: O zodie își reface azi viața!

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 22 mai: O zodie își reface azi viața!

Horoscop Neti Sandu 22 mai 2018. Conform astrologului de la matinalul PRO TV, O să avem prezența de spirit în situaţiile care ne taie respiraţia şi vom rezolva, cum nu se poate mai bine tot ce ne-am propus.

Iată ce ți-au rezervat astrele marți și cine va avea o zi plină de noroc!

Horoscop Neti Sandu 22 mai – Ce se întâmplă cu zodiile

BERBEC

E posibil să luaţi nişte bani de la serviciu, ori poate din colaborări şi să completaţi golurile, să n-aveţi nicio restanță. Se vine cu nişte oferte de colaborare pentru voi şi o să vă atragă atenţia măcar una, dacă nu mai multe şi vedeţi cu care dintre ele rezonaţi.

TAUR

Apar unele schimbări, de unele ştiţi sau probabil le bănuiţi, de altele nu ştiţi nimic şi or să vă ia prin surprindere, dar o să vă descurcaţi. Poate-o s-aveţi mai mult de lucru în perioada asta, vor fi solicitări din mai multe direcţii şi o să vă achitaţi, onorabil, de toate să o puteţi lua de la zero cu proiecte nou-nouţe.

GEMENI

Bine ar fi să fiţi ceva mai selectivi cu cei care vă cer bani cu împrumut, că unii n-or să aibă şi grija returnării lor. E posibil să primiţi o ofertă de lucru şi să aveţi spor la treabă, să vă rotunjiţi veniturile, s-aveţi pentru un concediu că lumea, să plecaţi pe undeva.

RAC

O să scoateţi din banii puşi la secret să vă cumpăraţi lucruri noi de îmbrăcat, de încălțat, vă schimbaţi tunsoarea, daţi refresh total. O să vă implicaţi într-un proiect care o să v-aducă beneficii şi va trebui să vă găsiţi un ritm susţinut, să luaţi în calcul şi eventualele obstacole pe care le veţi întâlni în cale.

LEU

Poate apare cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine în vederea unei relaţii şi dacă n-aveţi pe nimeni şi vă place o să vă daţi ok-ul. Vin bani de pe undeva şi o să vă permiteţi o escapadă turistică la sfârşit de săptămână, poate chiar organizaţi pe-acolo un party de care să vă bucuraţi împreună cu prietenii.

FECIOARĂ

O să recuperaţi nişte bunuri înstrăinate, poate pentru că v-aţi judecat prin tribunale şi nu de la sine, obţinute cu vorbă bună. O s-aveţi prilejul să daţi drumul unei afaceri care să vă pună într-o lumină favorabilă şi să câştigaţi bani şi prestigiu, după o perioadă în care v-aţi simţit eclipsaţi.

BALANŢA

Se-anunţa un eveniment monden la care o să luaţi parte şi o să umblaţi după o ţinută adecvată şi alte mărunţişuri, costisitoare însă. Poate faceţi o serie de investigaţii medicale să vedeţi cum staţi cu sănătatea şi să vă şi trataţi dacă se descoperă că ar fi ceva în neregulă, vreun dezechilibru.

SCORPION

E cineva tânăr care vrea să interacţionaţi, poate aveţi un proiect comun, ori poate vă abţineţi la început de drum într-o relaţie de cuplu. E posibil să faceţi un consiliu de familie, să vorbiţi despre spaţiul de locuit, dacă e suficient, sau începeţi să vă căutaţi altă casă, pentru că se măreşte familia.

SĂGETĂTOR

Un drum la bancă şi primiţi toate informaţiile necesare unui credit bancar să vă puteţi lua ceva scump, o casă, o maşină. Poate renegociaţi un contract şi vă ţineţi de capul angajatorilor să vă mai adauge nişte bani la salariu şi să vi se acorde şi nişte sporuri, beneficii, că cereţi tot ce se poate.

CAPRICORN

Poate vă vine vreo idee despre excursia din week-end, unde să plecaţi cu cineva şi cât să staţi, să vă recreaţi. Sunt situaţii mai vechi, rămase în aer şi aţi face bine să le daţi tuşă finală, să vă puteţi apuca de altele noi, să vă implicaţi în tot ce-aveţi de făcut.

VĂRSĂTOR

Pare să fie o atmosferă mai caldă la serviciu şi o să fiţi şi voi mai creativi, ieşiţi împreună cu colegii la suc, la cafea. Voi aveţi un surplus energetic pe care-l puteţi folosi în orice direcţie o nevoie şi să resacrieti nişte capitole din viaţa voastră – vedeţi ce vă interesează, în ce ordine.

PEŞTI

Simţiţi nevoia să vă refaceţi viaţa amoroasă şi acel cineva cu care cochetaţi s-ar putea să fie şi potrivit, să fiţi compatibili. Poate vă faceţi curaj să-i reamintiţi şefului de promisiunea pe care v-a făcut-o, că vă dă bani, vă transfera în alt departament pe altă tura, că va da câteva zile libere, că poate-a uitat.

Sursa: Stirile Pro TV

Citește și: Horoscop marți 22 mai. O zodie va avea parte în sfârșit de evenimentul mult așteptat!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top