Connect with us
Horoscop Neti Sandu 23 august 2019

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 23 august 2019. Gemenii primesc o cerere în căsătorie

Horoscop 23 august 2019. Nativii din Gemeni au o zi norocoasă, este foarte posibil să primească o cerere în căsătorie.

Leii pleacă într-o excursie relaxantă la mare sau la munte, deși o să cheltuiască cam mulți bani pentru această escapadă. Fecioarele au din păcate o zi extrem de încărcată.

Vibrația zilei este 3 și vom avea o zi plincă de provocări și energie.

Horoscopul zilei de 23 august 2019, prezentat de Neti Sandu mai jos pentru fiecare zodie.

HOROSCOP 23 AUGUST 2019 LEU

Se pare c-o să cheltuiţi şi bani şi efort ca să aranjaţi o cazare la munte, la mare, ori în străinătate, dar vă reuşeşte iniţiativa.

HOROSCOP 23 AUGUST 2019 FECIOARĂ

O zi încărcată, cu solicitări din toate direcţiile, dar o să fiţi expeditivi cu toate treburile, dar va rămâne un pic de timp şi pentru voi, un respiro.

HOROSCOP 23 AUGUST 2019 BALANŢĂ

Apar nişte plăți despre care nu ştiaţi sau uitaserăţi de ele şi e bine să scăpaţi de tot ce înseamnă datorii ca să începeţi lucruri noi care să vă reprezinte.

HOROSCOP 23 AUGUST 2019 SCORPION

O întâlnire cu prietenii o să fixeze programul următoarelor zile şi o să alegeţi poate o plecare în excursie, un city break – în funcţie de buget.

Citește și: Rune Mihai Voropchievici 19-25 august 2019 – Capricornii plâng de durere

HOROSCOP 23 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

Puteţi negocia un contract şi să vă argumentaţi cerinţele ca să aveţi posibilitatea să mai lase şi ceilalţi din pretenţii şi să ajungeţi la o înţelegere.

HOROSCOP 23 AUGUST 2019 CAPRICORN

Veți primi nişte bani şi poate o să mai daţi o fugă la mare, la munte sau la prietenii care au casă la aer curat undeva prin ţară.

HOROSCOP 23 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

Se poate să mai amânaţi răspunsul pentru un job până luni sau chiar şi după, ca să vedeţi dacă nu mai apar şi alte oferte între timp – mai avantajoase.

HOROSCOP 23 AUGUST 2019 PEŞTI

O ieşire în doi ar calma spiritele în relaţia de cuplu şi aţi profita la maximum de timpul liber comun, şi aţi consolida relaţia.

HOROSCOP 23 AUGUST 2019 BERBEC

Se poate să plecaţi de azi cu grupul de distractie şi să vă-ntoarceţi duminică, revigoraţi şi să daţi drumul proiectelor noi, ca să aibă de unde veni succesul în carieră.

HOROSCOP 23 AUGUST 2019 TAUR

Evenimente surpriză care or să vă cam scoată din zona voastră de confort şi să vă proiecteze într-una din incertitudini, dar incitantă.

HOROSCOP 23 AUGUST 2019 GEMENI

Poate daţi un party zilele-astea, o să fie distracţie şi se poate să-ntâlniţi omul visurilor voastre şi să vă şi căsătoriţi cât de curând.

HOROSCOP 22 AUGUST 2019 RAC

Se poate să-i adunaţi pe prieteni şi pe rude ca la o trataţie la voi acasă, aţi încheiat un capitol de viaţa poate şi-ncepeți altul şi sărbătoriţi azi, mâine.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top