Horoscop Neti Sandu 23 iulie: Încep să se adune banii pentru această zodie

23.07.2018
Horoscop Neti Sandu 23 iulie: Încep să se adune banii pentru această zodie

Horoscop Neti Sandu 23 iulie. O zi de luni în care se anunță unele conjuncturi astrale favorabile, iar unii nativi vor fi avantajați.

Astrologul spune ca vibratia zilei este 7 si intuitia ne spune incotro s-o apucam, ca sa reusim.

Horoscop Neti Sandu BERBEC – O initiativa demna de toata lauda si o sa gasiti adepti care sa va sustina, si vreun finantator, probabil, si o sa dati lovitura in afaceri!

Horoscop Neti Sandu TAUR – Va invita cineva in strainatate si daca mai aveti niste zile de vacanta poate dati o fuga, sa revedeti niste prieteni si poate niste locuri dragi.

Horoscop Neti Sandu GEMENI – E o perioada buna pentru examene, interviuri, sa repurtati succese in sfera comunicarii si o sa va declarati multumiti de rezultate.

Horoscop Neti Sandu RAC – Vi se propune o forma de colaborare si banii promisi or sa fie tentanti, c-or sa vina in completarea salariului si o sa fie perfect.

Horoscop Neti Sandu LEU – O s-aveti o serie de mici castiguri , primiti si avize favorabile si o sa puteti incepe si proiecte noi macar pe hartie, ca restul va fi dupa concediu.

Horoscop Neti Sandu FECIOARA – Se pare c-o sa incasati niste bani si o sa faceti un capital – poate pentru excursiile pe care le veti face la sfarsit de saptamana, sau pentru vacanta.

Horoscop Neti Sandu BALANTA – Intalnire cu cineva care vrea sa va cointereseze la o afacere si sa castigati o suma frumusica, dar e posibil sa petreceti si o parte din timpul liber impreuna.

Horoscop Neti Sandu SCORPION – Incepeti proiecte noi care sa v-aduca mai multi bani in casa, si o sa fiti prinsi cu treaba, o sa fie de lucru o buna perioada de timp.

Horoscop Neti Sandu SAGETATOR – E rost de plecare si cu treaba si de buna voie, intr-o escapada turistica, la mare, la munte, sa va recreati, c-aveti nevoie de o pauzxa de lucru.

Horoscop Neti Sandu 23 iulie: Se adună banii pentru Capricorni!

Horoscop Neti Sandu CAPRICORN – Incep sa se-adune banii de pe unde-au fost imprastiati si o sa-i puneti, pe cat posibil, la pastrare, ca sa aveti pentru o investitie serioasa.

Horoscop Neti Sandu VARSATOR – Se poate sa luati legatura cu niste oameni care au idei de afaceri, aveti si voi si poate impreuna dati drumul unui proiect de anvergura.

Horoscop Neti Sandu PESTI – Vin de undeva niste bani si o sa faceti aprovizionarea, sa le asigurati alor vostri ce au nevoie, si sa scapati totodata de rate si de facturi.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 23 – 29 iulie. Ce ne sfătuiesc runele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *