Connect with us

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 23 noiembrie 2018. Zodia care își schimbă azi destinul

Horoscop Neti Sandu 23 noiembrie 2018. Astrologul ne spune că astăzi avem multe lucruri de-mplinit, să ne bucurăm de ce-am realizat şi să depunem în continuare toate eforturile să ne depăşim pe noi înşine.

Vibraţia zilei este 5 şi dragostea pluteşte în aer. Să nu trecem pe lângă ea şi s-o ignorăm.

BERBEC
Puteţi pleca într-o excursie, poate sărbătoriţi ceva şi o să revedeţi nişte buni prieteni, o să vă distraţi. Se poate să vă implicaţi într-un proiect de timp liber, poate şi de dragul copiilor, să faceţi mişcare, şi să vă puneţi în valoare nişte calităţi.

TAUR
Aţi putea retrăi o frumoasă poveste de dragoste dacă faceţi un pas spre împăcare cu fiinţa de care vă separaserăţi de la o vreme. E posibil să luaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la magazine să mai cumpăraţi câte ceva pentru casa, pot fi şi mărunţişuri, dar care ar completa frumos estetica locuinţei.

Nativii Gemeni pot rezolva o afacere veche

GEMENI
O să intraţi în posesia unui act care vă lărgeşte orizontul, vă oferă prilejul să practicaţi o meserie, să vă cultivaţi un hobby. Se rezolva o chestiune mai veche, care ţine de un parteneriat de afaceri, poate aveţi şi bani de-mpărțit şi o să ţineţi să iasă ca voi, să nu lăsaţi ștacheta jos.

RAC
O să vă luptaţi să-i strângeţi pe lângă voi pe cei din familia lărgită, poate aveţi şi o nuntă în familie au un botez. Poate vine cineva pe care să-l găzduiţi zilele-astea şi o să petreceţi mare parte din timp împreună, mai ales dacă vine special pentru voi.

LEU
Foarte posibil rendez vous şi faceţi că relaţia voastră să meargă şi mai bine şi poate ajungeţi şi la căsătorie. O să refaceţi comunicarea cu cei apropiaţi , cu cineva cu care-aţi avut o relaţie de cuplu, dar nu v-aţi mai înţeles, la un moment dat.

Nativii Scorpion se pot îndrăgosti

FECIOARĂ
Poate v-aşteaptă cineva în alt oraş, să-i faceţi o vizită mâine, să vă bucuraţi de câteva ore de conversaţie, luaţi masa împreună. Se poate să vă ocupaţi mai mult de casă, dar un pic de timp de respiro şi pentru voi nu v-ar strica şi v-ar mai decupla de la ritmul nebunesc de lucru.

BALANŢĂ
O dragoste mai veche revine cu forţe proaspete ca să-i daţi o nouă strălucire, dacă mai aveţi bateriile încărcate. O să faceţi nişte lucruri la care visaţi de multă vreme şi o să căpătaţi un confort sufletesc, ca să puteţi duce mai departe problemele casei, şi pe cele profesionle.

SCORPION
O să revină dragostea şi pe strada voastră – trebuie doar s-aveţi răbdare, şi încredere în voi şi în fiinţa aleasă. Aveţi bani de luat, dar poate n-ar strica să mai faceţi nişte presiuni discrete, să fiţi siguri că o să-i recăpătaţi cât de curând.

Nativii Pești pot lega o legătură

SĂGETĂTOR
Un eveniment în familie o să vă mobilizeze pe toţi să contribuiţi cu câte ceva la pregătiri, să iasă la mare artă. Sunteţi pe punctul de a vă lansa într-o afacere care promite să v-aducă succes şi o s-aveţi parte şi desprijin – sunt oameni de încredere care vă susţin.

CAPRICORN
Poate alegeţi o variantă de relaş ca să vă refaceţi forţele până luni, poate vă duceţi undeva la odihnă, la spa. O negociere care se poate prelungi şi săptămâna viitoare şi o să vă daţi în cele din urmă acceptul să lucraţi la un proiect de anvergură.

VĂRSĂTOR
Voi vă puteţi hotărî în orice moment s-o porniţi spre o zonă de agrement, să respiraţi aer curat şi mai rămâneţi o zi, două. Aţi putea primi o veste bună, că vi s-a dat o aprobare, c-aţi luat un examen, că e o reuşită în familie şi o să puteţi începe lucruri noi.

PEŞTI
Întâlnire cu cineva de care o să vă lege o prietenie, dacă nu cumva şi o relaţie de afaceri şi să v-alegeţi cu câştiguri serioase. Se întrevede o reuşită, un accept, o porniţi poate într-o nouă aventură profesională şi o să ridicaţi ștacheta sus de tot, c-aveţi potenţial, nu glumă.

Sursa: stirileprotv.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top