Connect with us
Horoscop Neti Sandu 24 mai 2018: O zodie este stresată astăzi

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 24 mai 2018: O zodie este stresată astăzi

Horoscop Neti Sandu 24 mai 2018.  Neti anunță o zi bună pentru afaceri. O să trecem în revistă şansele de a găsi ceva bun de lucru, de a face rost de nişte bani şi de a ne orienta şi mai bine în societate, să interacţionăm cu oameni de valoare.

Vibraţia zilei este 6 şi o să facem tot ce ne stă în putinţă să păstrăm armonia în familie.

Horoscop Neti Sandu 24 mai 2018 – Ce se întâmplă cu fiecare nativ joi

BERBEC: Se poate să rezolvaţi o problemă care vă dăduse destule bătăi de cap şi o să vă declaraţi mulţumiţi de rezultate.

E cineva care se tot insinuează în viaţa voastră şi o să vă faceţi o idee despre cum v-ar sta împreună şi intraţi în joc, sau vă eschivaţi, cu diplomaţie, cu delicatețe.

TAUR: E cineva care va face curte şi o să vă facă plăcere compania acestei persoane, pentru că uitaserăţi cum e să fii în doi, unii dintre voi, mă rog!

O confirmare – că vă puteţi găsi ceva de studiat în străinătate, sau de lucru, poate sunteţi invitaţi într-o vacanţă ori poate acolo o să vă căsătoriţi, pentru că e an bun de căsătorie.

GEMENI: Poate aflaţi unde o să petreceţi weekend-ul şi dacă aveţi unele obiecţii cu privire la destinaţie, anturaj, negociaţi.

Se pare c-aveţi o stare bună, dar nu prea vă-mpăcați cu faptul că trebuie să cheltuiţi nişte bani care nu erau în plan şi pe care noroc că-i aveţi şi nu trebuie să-i împrumutaţi.

RAC: Cine ştie, poate vă stresează vizita cuiva, poate vine şi de prin provincie, de departe şi vreţi să fiţi la înălţime.

Poate vă-ngrijiți mai mult de siluetă, mai schimbaţi regimul alimentar, îl adaptaţi ritmului în care trăiţi şi o să aveţi un look proaspăt.

LEU: Încep să se vadă eforturile depuse la şcoală şi o să treceţi cu bine de examene, verificări de tot felul, o să vă descurcaţi frumos.

E mai multă solicitare la serviciu sau dacă nu e încă va fi şi-ar fi mai bine să vă dozaţi răbdarea, perseverenţă, să faceţi față unui proiect de cursă lungă şi cu ceva obstacole.

FECIOARĂ: Poate nimeriţi bilete low-cost şi la transport şi la cazare să plecaţi într-un city break.

Poate bateţi palma pentru o afacere care să vă sporească veniturile, să vă amenajaţi interiorul, exteriorul casei şi să vă reuşească şi plecarea în vacanţă.

BALANŢĂ: Ieşirile în lume vor fi reuşite, oamenii or să vă remarce prezența, poate şi contribuţia la bunul mers al evenimentelor.

Se poate să luaţi bani, dar e posibil să vă recompenseze şefii şi altfel şi să vă dea un voucer, câteva zile libere sau aparatură care să vă îmbunătăţească performanţele.

SCORPION: Poate duceţi maşina în service, îi aduceţi unele îmbunătăţiri, în cazul în care se mai poate şi dacă nu, vă gândiţi să vă luaţi alta.

Poate angajaţi o firmă să vă construiască o casă ori s-o zugrăviţi, să vă cultive gazon, flori, să fie şi mai frumos şi confortabil acasă, din banii puşi deoparte pentru aşa ceva.

SĂGETĂTOR: O să deveniţi, brusc, mai vizibili la serviciu şi poate profitaţi şi voi de ocazie să mai cereţi una- alta, acum nu rataţi momentul.

Vă invită cineva într-o excursie, s-o porniţi chiar spre alte ţări, să vă hrăniţi sufleteşte, să vă spălaţi gândurile, să vă revigoraţi, că se simţea nevoia.

CAPRICORN: Se poate să vă luaţi casă, fie şi cu chirie, dacă aveţi gânduri de plecare, ca să staţi provizoriu undeva.

Voi o puteţi lua de la zero cu o experienţă, cu o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să ţineţi minte să nu repetaţi greşelile trecutului, să vă oferiţi o altă soarta.

VĂRSĂTOR: E posibil să fie o modificare a metabolismului, s-aveţi arderi puternice, să faceţi şi sport şi să slăbiţi, să vă modelaţi frumos.

O energie debordantă, pe care o puteţi folosi în toate direcţiile, în special pentru proiectele mari care-şi aşteaptă rândul, că n-aţi avut timp şi resurse pentru ele.

PEŞTI: Or să aterizeze nişte bani din urmă şi să-i folosiţi c-aveați un deficit şi chiar nu ştiaţi de unde să faceţi rost de o sumă de bani.

Or să revină, să se acutizeze toate problemele de sănătate pe care le-aţi ignorat şi ar fi bine să nu mai găsiţi tot timpul scuze să nu ajungeţi la medic. Îngrijiţi-vă.

Citește și: HOROSCOP joi 24 mai. Află pentru ce zodie bat clopote de nuntă!

Sursa: Stirile Pro TV.

1 Comment

1 Comment

  1. MAGDA DARAC

    2018-05-24T09:37:45+03:00 at 9:37

    AS dori sa ma DEZABONEZ. VA rog sa nu mai imi trimiteti niciun fel de newsletter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top