Connect with us
Horoscop Neti Sandu 24 mai 2019 - Surpriză pentru zodiile de apă

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 24 mai 2019 – Surpriză pentru zodiile de apă

Horoscop Neti  Sandu 24 mai 2019 prezentat la Știrile Pro TV. Vibrația zilei de vineri este 6 care ne ajută să rezolvăm totul frumos, fară să fie necesar să depunem prea multe eforturi. Neti Sandu a prezentat horoscop 24 mai și a spus că ziua de astăzi este una în care vom avea grijă atât de noi, cât și de ai noștri.

HOROSCOP 24 MAI 2019 GEMENI

Aţi putea pleca într-o plimbare pe undeva la munte, la mare, să le faceţi o vizita unor prieteni. O să vă angajaţi în mai multe activităţi care să vă pună calităţile în valoare şi să câştigaţi bani şi recunoaşterea celor din jur – e un moment bun de afirmare.

HOROSCOP 24 MAI 2019 RAC

O să le-ntindeti o mână de ajutor unor oameni care traversează o perioadă dificla şi o să fie un beneficiu de ambele părţi. E posibil să luaţi nişte bani şi să vă puteţi mişca, dac-aveti de gând să daţi o raită pe la rudele care locuiesc prin împrejurimi, sau preparaţi ceva bunătăţi şi-i chemaţi pe la voi.

HOROSCOP 24 MAI 2019 LEU

E cineva care va scoate în oraş, sau la plimbare să se vadă dacă relaţia voastră duce unde-aveti voi nevoie – să fiţi la unison. Vine cineva cu o ofertă de lucru şi o să vedeţi dacă vă descurcaţi cu timpul, să nu fie suprasolicitant, şi să nu va mai ardă de nimic după-aceea.

HOROSCOP 24 MAI 2019 FECIOARĂ

Poate vă ocupaţi mai mult de casă, mai faceţi nişte reparaţii, schimbări, or fi şi unele achiziţii, o s-aveţi multă treabă. O invitaţie la o ceremonie şi dacă va fi în alt oraş o să vă duceţi de azi şi mai rămâneţi o zi, două, ca să vă bucuraţi de atmosferă, de prezenţa unor oameni dragi.

HOROSCOP 24 MAI 2019 BALANŢĂ

Plecaţi în plimbare, şi o să vă priască deplasarea, vedeţi lume nouă, vă faceţi alţi prieteni şi o să fiţi în mare formă. V-aşteaptă cineva la o petrecere, poate se căsătoresc nişte prieteni, îi mai ajutaţi şi la pregătiri, şi traversaţi şi ţara, dacă locuiesc departe.

HOROSCOP 24 MAI 2019 SCORPION

O să ieşiţi pe la evenimente să refaceţi punţile de comunicare cu cei cu care-aţi avut activităţi comune şi poate le reluaţi. O s-aveţi prilejul să vă refaceţi viaţă sentimentală şi să trăiţi în bună înţelegere cu partenerul, pe care-l puteţi întâlni şi acum, zilele astea dacă vă duceţi la întruniri amicale.

HOROSCOP 24 MAI 2019 SĂGETĂTOR

E cineva care vrea un răspuns sincer din partea voastră să ştie dacă vă iubiţi, sau nu sunteţi compatibili. Aţi putea relua nişte negocieri şi să şi cadeţi la pace cu cealaltă parte, iar dacă nişte lucruri nu vă convin o să vă mai târguiţi de luni încolo.

HOROSCOP 24 MAI 2019 CAPRICORN

Aţi tot amânat întâlnirea cu cineva care vrea să obţină de la voi iertarea şi se pare că v-aţi hotărât – rămâneţi împreună sau nu. Se poate să luaţi nişte bani şi să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o staţiune de agrement şi să mai rămâneţi o zi, două, ca să vă tihnească.

HOROSCOP 24 MAI 2019 VĂRSĂTOR

Va scoate cineva la o cafea şi poate puneţi la cale o escapadă turistică pentru mâine, poimâine, măcar o zi să respiraţi alt aer şi tot e ceva. Apar veşti bune, lumea vă cheamă la petreceri, evenimente prin oraş, sau în afară şi o să fiţi în verva, c-aveţi nevoie să luaţi pulsul vieţii sociale.

HOROSCOP 24 MAI 2019 PEŞTI

Poate vă-ntâlniţi întâmplător, cu cineva care are nişte noutăţi perntru voi şi o să luaţi o decizie surprinzătoare. Se poate s-aveţi chef de musafiri şi să daţi zor să faceţi curăţenie, aprovizionare şi să preparaţi ceva special pentru mâine, poimâine, în funcţie de programul invitaţilor.

HOROSCOP 24 MAI 2019 BERBEC

Ar avea de unde să vă mai ajungă în cont nişte bani şi să-i rulaţi frumos, ca să nu rămâneţi acasă, zilele-astea. O să acceptaţi să plecaţi cu maşina prietenilor, dacă nu va mai simţiţi în siguranţă cu a voastră şi o să luaţi măsuri de precauţie, să fie în parametri cea personală, sau vă luaţi alta.

HOROSCOP 24 MAI 2019 TAUR

Poate vă trec pe la urechi nişte oferte de lucru şi să le analizaţi în week-end, să vă consultaţi şi cu familia şi să vă decideţi până luni. Poate plecaţi într-o excursie, o fi şi un prilej anume şi o să faceţi cumva să treceţi pe la toţi cei care v-au invitat să le faceţi o vizită, şi o să vă prindă bine, sufleteşte.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top