Connect with us
Horoscop Neti Sandu 25 mai 2018. Una dintre zodii recuperează o sumă mare de bani

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 25 mai 2018. Una dintre zodii recuperează o sumă mare de bani

Horoscop Neti Sandu 25 mai 2018. Iată ce anunță Neti Sandu pentru ziua de vineri. O să ne sincronizăm cu prietenii, cu familia şi o să ne simţim cu toţii bine acolo unde vom ajunge în plimbare, la distracţie.

Vibraţia zilei este 7 şi fiecare va ţine cont de ce-i place celuilalt.

BERBEC: Dacă nu plecaţi pe nicăieri poate-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi sau ieşiţi la o terasă diseară, mâine – să staţi la poveşti. O rezolvare, primiţi bani, aprobări, vi se recunosc nişte drepturi şi vă faceţi planuri de ascensiune în carieră, să fructificaţi experienta acumulată, să străluciţi.

TAUR: O să faceţi cunoştinţă cu cineva de care o să fiţi ataşaţi sufleteşte şi relaţia promite să vă completeze frumos. Poate încasaţi nişte bani cu care să daţi o fugă pe la prietenii din alt oraş şi o să vă-ntoarceţi refăcuţi, să canalizaţi toată energia la slujbă, de luni încolo, să vă atingeţi obiectivele.

GEMENI: Vă faceţi plinul energetic, poate şi pe cel financiar, dac-aţi reuşit să vă combinaţi cu nişte parteneri de afaceri care ţin pasul cu voi. Păreţi a fi pe picior de plecare şi o să vă prindă bine să mai schimbaţi locul, mediul, să lăsaţi în urmă toate problemele, să fiţi fresh din toate punctele de vedere.

RAC: E posibil să vă intre banii din vânzarea unor piese lucrate de voi, sau a unei case, a unei maşini, poate aţi vândut un teren. V-aţi putea asocia cu nişte persoane tinere ca să faceţi rost de bani ori ca să vă petreceţi timpul liber în modul cel mai plăcut, să fie prospeţime.

LEU: Poate daţi o fugă într-o staţiune de agrement ca să reveniţi cu forţe proaspete c-o să fie mult de lucru la serviciu de luni încolo. O să faceţi mai multe rumori până să le puneţi capăt chestiunilor mai vechi, să luaţi aprobări, să faceţi nişte achiziţii, comisioane, să lichidaţi tot felul de restante.

FECIOARĂ: Poate ieşiţi la o-ntalnire în doi, să luaţi la disecat o problemă sentimentală şi să vă spuneţi oful, să vorbiţi pe şleau. Aţi avea de luat bani de undeva şi să-i gestionaţi că lumea, să v-ajungă şi pentru cheltuielile casei şi pentru coşul de picnic, să vă duceţi mâine, poimâine la iarbă verde.

BALANŢĂ: O să vă iasa-n cale cineva care va avea o personalitate puternică şi în mod sigur o să vă impresioneze, însă va fi greu de ţinut pasul cu el, ea. O reuşită, poate primiţi o veste bună despre o casă, despre stadiul unor lucrări de renovare, ramenajare, e posibil să vă mai ajute cineva şi cu banii.

SCORPION: O să puteţi comunica mult mai bine cu şefii, poate le mai cereţi o favoare, o învoire şi o să vă simţiţi înţeleşi şi de către colegi, poate-ati schimbat şi voi ceva. Se poate să vă decideţi, să faceţi, în sfârşit, ceva cu maşina, s-o duceţi în service, să cereţi un împrumut ca să vă luaţi alta nouă, dacă o să vă coste prea mult reparaţia.

SĂGETĂTOR: Aveţi de făcut nişte plăți, dar tot vă rămân bani pentru o escapadă turistică să vă plimbaţi mâine şi poimâine prin alte staţiuni de agrement. Se va crea un context favorabil unei relansări şi o să primiţi ajutor din partea celor care vă apreciază şi o să vă fie mai uşor, cu toate celelalte treburi.

CAPRICORN: Cineva care vă iubeşte o să vă dea un semn de viaţă şi poate o să vă-ntâlniţi zilele astea, să ştiţi cum staţi – mai sunteţi un cuplu, sau nu. Voi sunteţi pe punctul de a face nişte schimbări şi n-o să lăsaţi lucrurile la voia întâmplării, o să analizaţi cu lux de amănunte fiecare aspect ca să fiţi safe.

VĂRSĂTOR. Sunt ceva evenimente prin oraş şi o să daţi pe-acolo să vedeţi ce e nou şi poate vă-ntoarceţi şi cu o idee de afaceri pe care s-o valorificaţi. E o atmosferă parcă mai bună la voi acasă şi o să vă faceţi program comun şi de făcut treaba, şi de distracţie şi n-o să ştiţi când a trecut weekend-ul.

PEŞTI: O să primiţi un semn de viaţă de la cineva cu care aveţi gânduri serioase, dar aveaţi nevoie, şi de o confirmare din partea celuilalt. E posibil să vă pregătiţi de o festivitate şi să vă luaţi o ţinută adecvată, poate se ţine şi în alt oraş şi plecaţi de azi, sunt şi elemente surpriză care or să vă pună adrenalina în mişcare .

Sursa: Pro TV

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top