Connect with us
Neti Sandu 6 iulie 2019, horoscopul zilei de sâmbătă

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 26 iulie 2019 – Vești incredibile astăzi

Horoscop Neti Sandu 26 iulie 2019. Vibraţia zilei este 7 şi o să distingem adevărul din spatele unor falsuri.

Horoscop 26 iulie 2019 LEU

O să fie mult de lucru la serviciu, iar dacă sunteţi în concediu v-apucaţi de ceva treabă pe-acasă şi o să aveţi spor, va mai ajută şi ai voştri. O să vă bucuraţi de nişte câştiguri, poate sunt nişte sume de bani pe care le-aţi revendicat mai demult şi abia acum s-au găsit resursele necesare.

Horoscop 26 iulie 2019 FECIOARĂ

O să vă dea un semn de viaţă cineva care-şi doreşte să fiţi împreună dar nu eraţi pregătiţi să-ncepeti o viaţă nouă, acum însă vreţi. Se pare că vă invită cineva la reşedinţa din alt colţ de ţară, sau de lume şi o să vă prindă bine să staţi o zi, doua, dacă nu mai mult, să vă recreaţi, să schimbaţi peisajul.

Horoscop 26 iulie 2019 BALANŢĂ

E un grup de prieteni care vrea să vă uniţi energiile ca să desfăşuraţi o activitate de timp liber, să vă deconectaţi. Poate abia acum vi s-au rezolvat nişte chestiuni pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi n-o să mai lăsaţi lucrurile la dospit, ci o să acţionaţi cu promptitudine.

HOROSCOP 25 IULIE 2019 SCORPION

O să vă caute cineva care visează la o relaţie cu voi şi o să puneţi sentimentele sub lupa să vedeţi ce simţiţi. Întrevedere cu un partener de afaceri, angajator cu care ţi putea lucra în colaborare, dacă nu e că job permanent şi o să vă bucuraţi de succes.

HOROSCOP 25 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

Parca ar veni de undeva nişte bani care să vă dea prilejul să vă mişcaţi, s-ajungeţi într-o staţiune de agrement zilele astea. Intenţii de călătorie sunt, cu cine s-ar găsi, o destinaţie incitantă există şi n-o să lăsaţi să vă scape nici-o ocazie şi-o să vă convină şi anturajul.

HOROSCOP 25 IULIE 2019 CAPRICORN

Se poate să vi se dea câştig de cauză şi să se-ncheie un proces care v-a stors de toate resursele. Viaţa voastră sentimentală se poate schimba-ntr-o clipă şi să-ntâlniţi pe cineva care să vă scape de singurătate şi de tristeţe şi o să vă completeze frumos.

HOROSCOP 25 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

Se poate să-ncepeti nişte colaborări şi să vă suplimentaţi veniturile – tocmai în perioada asta de concedii, înainte, sau după. Sunt câteva lucruri pe care le-aţi tot amânat şi-acum le-a venit şi lor rândul şi-o să vă eliberaţi de restante, ca să puteţi începe proiecte noi.

HOROSCOP 25 IULIE 2019 PEŞTI

O confirmare dintr-un birou, posibil şi notarial şi o să puteţi legaliza o situaţie ca să vă atingeţi nişte scopuri.O să le daţi de capăt chestiunilor care ţin de grup şi o mână de ajutor din partea voastră ar salva situaţia.

HOROSCOP 25 IULIE 2019 BERBEC

Poate faceţi un efort financiar, dar şi de timp pentru copii, să-i trimiteţi într-o tabără, sau măcar într-o excursie ca să socializeze cu colegii şi cu prietenii de vârsta lor.Un proiect de sertar va ieşi la lumină şi o să primiţi aprecieri, vi se deschid nişte uşi, o perspectivă de progres în cariera – asta v-aşteaptă.

HOROSCOP 25 IULIE 2019 TAUR

E posibil să vă scoată cineva la masă în oraş şi să-şi dezvăluie sentimentele, să va-ncredinteze şi un secret poate.O să revedeţi o persoană care vine cu noutăţi incitante şi o să realizaţi că aveţi motive să vă deplasaţi cu tren, avion posibil şi cu treaba, dar mai ales la distracţie.

HOROSCOP 25 IULIE 2019 GEMENI

Poate va-nscrieti la nişte cursuri – de vară – pot fi şi de specializare într-un nou domeniu care să vă propulseze în carieră. Se pare c-o să petreceţi ore bune pe drum, poate aveti de perfectat acte şi traversaţi dintr-un capăt în altul al oraşului, sau v-aţi oferit să le duceţi ceva părinţilor, copiilor.

HOROSCOP 25 IULIE 2019 RAC

I-aţi putea cere o mărire de salariu şefului şi e posibil s-o primiţi luna viitoare, iar în cel mai rău caz va fi o primă.
O s-aveţi câteva câştiguri la activ şi-or să vă dea mai multă încredere în voi şi-o să mai atacaţi şi alte obiective să vă depăşiţi limitele.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top