Horoscop Neti Sandu 26 iunie 2019 – Bat cloptele de nuntă pentru gemeni

26.06.2019
Horoscop Neti Sandu 26 iunie 2019 – Bat cloptele de nuntă pentru gemeni

Horoscop Neti Sandu 26 iunie 2019. Gemenii care au o relație pot trece în perioada următoare la un alt nivel. Vibrația zilei este 8, care ne ajută să cheltuim excesiv.

Horoscop 26 iunie 2019 prezentat de Neti Sandu

Horoscop 26 iunie 2019 RAC

O să puteţi câştiga mai mulţi bani poate pentru că o să lucraţi în regim de colaborare şi pe o durată mai mare de timp. Se observă reuşite pentru care aţi muncit vreme îndelungată şi o să-ncheiati o etapă ca să daţi drumul alteia noi, să vă reinventaţi.

Horoscop 26 iunie 2019 LEU

De problemele de sănătate ar fi bine să vă-ngrijiți ca să nu se acutizeze ceva pe-acolo şi să nu mai puteţi face treabă ca lumea. O veste bună legată de drum, poate vă invită cineva într-o vacanţă în străinătate sau vi se confirmă o rezervare la un hotel, o cabană, printr-o agenţie de turism.

Horoscop 26 iunie 2019 FECIOARĂ

Vi se cere ajutorul într-o chestiune care ţine de profesie şi dacă lumea o să fie mulţumită o să vină şi răsplata financiară. E posibil să luaţi un supliment salarial şi să fie un bun stimulent ca să munciţi în continuare, să prelungiţi un contract dacă tot merge bine.

Horoscop 26 iunie 2019 BALANȚĂ

Se poate să fiţi puşi într-o funcţie la serviciu, să luaţi şi un salariu mai mare şi să vă bucuraţi de un plus de vizibilitate. Întâlnire cu cineva care vrea să intraţi într-un parteneriat de afaceri şi mai mult ca sigur o să bateţi palma pentru un contract avantajos.

Horoscop 26 iunie 2019 SCORPION

O s-aveţi succes la şcoală, la examene, la activităţile din sfera învăţământ – şi o să urcaţi nişte trepte. Se poate să va-ncante cineva cu un job în străinătate şi lucrurile să iasă frumos şi să vă duceţi – măcar să vedeţi cum e-acolo, care sunt condiţiile.

Horoscop 26 iunie 2019 SĂGETĂTOR

Vă parvin de undeva nişte bani care-or să vă prindă bine în excursia din week-end la munte, la mare s-aveţi de buzunar. O s-aveţi parte de susţinere din partea prietenilor care or să pună unarul la ce-aveţi voi de făcut atât la slujba cât şi în particular, şi-o să fie reconfortant.

Horoscop 26 iunie 2019 CAPRICORN

O să faceţi echipă cu oameni tineri care vor avea entuziasmul de care-aveti nevoie ca să daţi drumul unui proiect. Aveţi voi un proiect – de sertar – pe care-l puteţi scoate la iveală şi să vă asiguraţi şi banii cu care să vă mişcaţi în timpul liber şi să cumpăraţi diverse.

Horoscop 26 iunie 2019 VĂRSĂTOR

O vizită la medic v-ar scăpa de orice disconfort şi v-ar reda cheful de muncă şi de distracţie. E o perioadă bună din punct de vedere sentimental, se aplanează orice conflict, se instalează armonia şi nu va rămâne decât s-o păstraţi ca să fie bine şi în continuare.

Horoscop 26 iunie 2019 PEŞTI

Se poate să vă fie apreciat, în sfârşit, efortul profesional şi să luaţi o primă, un salariu de merit. Se-anunţă bani şi o s-aveţi ca să mai ieşiţi în lume după orele de program şi la sfârşit de săptămână, să mai vedeţi şi alte locuri.

Horoscop 26 iunie 2019 BERBEC

Poate faceţi comanda on line să luaţi nişte lucruri mai ieftine pentru casa, ori ceva – de-mbracat pe care nu-l găsiţi în magazine. Se poate să primiţi o aprobare, să legalizaţi nişte acte, să reînnoiţi buletin, paşaport, card, legitimaţie şi să vă puteţi deplasa fără restricţii.

Horoscop 26 iunie 2019 TAUR

O să puneţi la cale o ieşire cu familia lărgită la sfârşit de săptămână şi poate plecaţi şi în vacanţă împreună. O să perfectaţi o situaţie care va ţinea într-o stare de provizorat şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală şi poate veţi semna şi nişte acte la notar

Horoscop 26 iunie 2019 GEMENI

Relaţia de cuplu promite să fie şi mai bună, stabilă şi să vă căsătoriţi până la sfârşitul anului. Se conturează o mărire de salariu, poate şi partenerul de cuplu îşi dublează veniturile în perioada asta şi o să vă descurcaţi cu toate cheltuielile de moment.

Horoscop 26 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *