Connect with us
Horoscop Neti Sandu 27 ianuarie 2020. Peștii primesc bani

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 27 ianuarie 2020. Peștii primesc bani

Horoscop 27 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Urmează o zi foarte liniștită, în care ducem multe lucruri la bun sfârșit, Deși este luni avem parte lejeritate la maxim și asta ne dă curaj să începem săptămâna în forță.

Vibraţia zilei este 9 şi o privire de ansamblu o să ne salveze din situaţiile, aparent, fără ieşire.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

O să completaţi diverse cereri, formulare, ca să primiţi bani, o sponsorizare, să stoarceţi tot ce se poate la capitolul bani. Se poate s-aveţi nişte întâlniri de afaceri, dar să nu decurgă totul aşa cum aţi visat, însă puteţi recupera în runda următoare şi-o să fiţi chit.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2020 PEŞTI

Puteţi obţine şi voi un act care să vă deschidă nişte uşi, să obţineţi un job, un salariu mai mare, nişte facilităţi. O veste legată de un drum, de întâlnirea cu cineva important pentru voi şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut de-aici înainte, cu cine să colaboraţi şi pe cine să evitaţi.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2020 BERBEC

Poate în semn de preţuire o să primiţi un cadou, o invitaţie în străinătate, sau prin ţară, să vizitaţi nişte locuri, să revedeţi nişte prieteni. La voi apare o nouă provocare extraprofesionista şi-n felul ăsta se rezolva şi problema financiară, o să vă completaţi veniturile cu suma care vă lipsea.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2020 TAUR

Încep să se vadă eforturile depuse la job, rezultatele vorbesc de la sine, o să luaţi bani şi veţi avea şi contracte pe mai departe. Voi o să luaţi şi o să tot daţi bani c-or fi rate, impozite, taxe şi alte cheltuieli, dacă nu cumva o să faceţi o mare investiţie, să vă luaţi o casă.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2020 GEMENI

E cineva de la drum care vrea s-aveţi nişte preocupări comune, poate fi o afacere, sau e un hobby, împărtăşiţi aceleaşi preferinţe. La voi întrevedere în scop de afaceri, o să vă exprimaţi un punct de vedere, vă târguiţi până obţineţi mare parte din ce v-aţi propus şi o să fiţi pe punctul de a semna.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2020 RAC

Se poate să vă intre nişte bani, poate o fi chiar o sumă mai mare c-oti fi vândut ceva, sau e un rest de plată consistent. Se finalizează o situaţie, încasaţi bani, luaţi aprobări, poate vă mutaţi altundeva cu casa, ori cu serviciul, e ceva pe care-l aşteptaţi de multă vreme.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2020 LEU

O să puteţi repara o relaţie de dragoste, sau una de afaceri şi o să ţineţi de acum încolo cont şi de părerea celuilalt. Voi sunteţi într-o perioadă de reinventare, sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit de multă vreme şi-acum vin spre voi, idei aveţi, scena pe care să vă lansaţi o s-o aveţi, apare şi ea.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

La voi problemele casei par să nu se mai termine şi poate va sare cineva în ajutor, să le daţi de capăt problemelor. Nişte parteneri de afaceri insistă să lucraţi împreună, să prelungiţi un contract şi să vă asiguraţi un venit suplimentar – vă gândiţi zilele astea.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2020 BALANŢA

Se poate să vă invite cineva să lucraţi ceva de plăcere, să practicaţi un sport, să petreceţi câteva ore din timpul liber împreună. Noutăţi la slujbă, e mai mult de lucru, dar se-anunţa şi bani, o să vă descurcaţi cu cheltuielile curente, dar şi cu neprevăzutele în perioada asta.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2020 SCORPION

O să-i acordaţi mai multă atenţie unei persoane care a făcut tot posibilul să vă cucerească, şi-aşteaptă un răspuns de la voi, un accept. Se poate să chemaţi nişte meseriaşi care să vă repare câte ceva pe-acasă şi poate mai schimbaţi nişte piese care s-au deteriorat, să repună o instalaţie în stare de funcţionare.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

Poate-acum e momentul să luaţi nişte lucruri utile pentru casa, c-or fi nişte reduceri considerabile, sau se vând în rate. Pot avea loc nişte schimbări la serviciu şi dac-o să fiţi pe fază o să puteţi cere o poziţie mai bună, un salariu mărit şi alte avantaje de care numai în astfel de situaţii puteţi profita.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2020 CAPRICORN

Poate-i chemaţi pe nişte prieteni la cafea ca să puneţi la punct nişte amănunte legate de un eveniment care va avea loc în curând. Se pare c-aţi reuşit să-i convingeţi pe nişte angajatori că sunteţi cei mai buni şi o să vă primiţi şi banii pe care-i meritaţi, plus alte beneficii pe care-o să le culegeţi în timp, nu pe toate deodată.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top