Connect with us
Horoscop Neti Sandu 27 mai 2018. Viața zodiilor se va schimba

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 27 mai 2018. Viața zodiilor se va schimba

Horoscop Neti Sandu 27 mai 2018. Astrologul Neti Sandu anunță ce spun astrele pentru ziua de duminică. O zi a surprizelor. Acele lucruri pe care le-aşteptam de mult, poate mai bine de 10 ani sosesc, ne iau prin surprindere şi ne schimbă radical viaţa.

Vibraţia zilei este 9 şi dacă am învăţat o lecţie, încheiem un ciclu şi dăm startul într-o nouă aventură de viaţă.

BERBEC

Vă fac cinste prietenii, sau e o petrecere în toată regula şi o să vă puneţi la curent cu toate noutăţile din viaţa celor dragi. E posibil să fie un motiv expres de-o să vă-ntâlniţi cu familia, îl sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, puneţi la cale o vânzare-cumpărare sau instalarea într-o casă nouă.

TAUR

O împăcare, o şansă de a vă croi alt drum în viaţă, o lecţie învăţată şi puteţi spera să vină fericire şi pe strada voastră. O întâlnire neaşteptată, ori poate mesajul pe care-l veţi primi va lăsa muţi de uimire, e ceva care vă dă speranţe de viaţă mai bună şi n-o să fiţi dezamăgiţi, o să vă convingeţi.

GEMENI

Dispuneţi de nişte bani să ajungeţi pe la evenimentele mondene, şi o să vă distraţi, sau poate preferaţi să daţi o fugă la malul mării. E posibil să vă caute cineva după o lungă absenţa şi să consolidaţi relaţia, poate e un potenţial de căsătorie, cel puţin de la toamnă încolo, e an de mariaj.

RAC

Se poate să vă simţiţi atraşi de cineva cu care-o să vreţi a ieşiţi cât de curând, să vedeţi dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Or să vă convingă prietenii să treceţi în revistă evenimentele de prin târg şi poate vă implicaţi şi în organizarea vreunora, dacă sunt prieteni, rude care vă cer o mână de ajutor.

LEU

Poate se autoinvită cineva pe la voi şi o să petreceţi câteva ore de calitate, poate e o aniversare în familie. O să ieşiţi la plimbare, schimbaţi pesajul peisajul, formă de relief, mare, munte, şi o să vă refaceţi în mijlocul prietenilor, să vă încărcaţi bateriile pentru provocările care vor urma.

FECIOARĂ

E cineva pe care-l veţi întâlni într-un grup de prieteni şi o să cultivaţi relaţia, o să descoperiţi multe trăsături comune. Se pare c-o s-alegeţi o variantă activa de relaş, ca să vă dezmorţiţi, să-i cooptaţi, eventual şi pe copii, vă duceţi în parc, la munte, sau pe litoral.

BALANŢA

Cineva de care vă e dor vă sună, vă scoate la masă, la plimbare, şi o să revigoraţi relaţia, vă faceţi noi jurăminte de credinţă. O să vă descărcaţi, binişor, cu banii şi le faceţi cinste prietenilor, vă deplasaţi incotro-şi doresc şi ai voştri şi o să aveţi şi un anturaj care să va-ntretina bună dispoziţie.

SCORPION

Se poate să reparaţi o căsnicie şi să vi se schimbe cu totul viaţa, să profitaţi de şansa care va iese-n cale, pentru a doua oară! Poate fi un moment special în viaţa voastră, să luaţi un premiu să vă căsătoriţi, să anunţaţi naşterea unui copil, au botezul, faptul că v-aţi cumpărat o locuinţă.

SĂGETĂTOR

E posibil să apară cineva care să vă facă ochi dulci şi să-i răspundeţi la fel dacă rezonaţi pe nite paliere ale sufletului. Vă vin idei de activităţi deconectante, să practicaţi un sport de echipă, să fiţi conectaţi la spiritul de grup şi să va-ncarcati, frumos, energetic.

CAPRICORN

Vă scot la o terasă, la un picnic, prietenii, în parcul de aventuri, şi o să uitaţi de stresul zilnic, o să fie o gură de oxigen şi la propriu şi la figurat. O să ieşiţi din cochilia voastră să vorbiţi cu cei care vor să fie în preajma voastră să vorbiţi cu cei care vor să fie în preajma voastră, să vă-ntâlniţi în particular, sau în lumea afacerilor.

VĂRSĂTOR

Sunteţi inventivi şi o să-ncepeti nişte activităţi recreative şi care să vă dea un sentiment de împlinire sufletească. Se poate să le atrageţi atenţia unor oameni cu munca voastră, poate e un hobby, vă pricepeţi sacereti nişte lucruri pe care le puneţi în vânzare, le etalaţi într-o expoziţie.

Horoscop Neti Sandu 27 mai 2018. PEŞTI

O să luaţi parte la un eveniment festiv, poate e o serbare, un party aniversar, un târg culinar, artistic, şi va fi emoţionant. Puteţi da o fugă la nişte prieteni de pe alte meleaguri şi să staţi la un grătar, un suc, o prăjitură, să vă bucuraţi de prezenţa acelor oameni, de ospitalitatea lor.

Sursa: Pro TV

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top