Horoscop Neti Sandu 27 martie 2020 Comunicarea este la nivel înalt

27.03.2020
Horoscop Neti Sandu 27 martie 2020 Comunicarea este la nivel înalt

Horoscop Neti Sandu 27 martie 2020 pentru toate zodiile prezentat în fiecare dimineață la Știrile Pro TV. Neti Sandu spune că vibrația zilei de astăzi este 9, care ne ajută să înțelegem integral întregul centrul panoramic în care ne aflăm. Este o zi cu rezolvări și vești bune.

Horoscop 27 martie 2020 Neti Sandu

Zodiile își găsesc de lucru ca să treacă mai ușor timpul, unele se apucă de contrucții, altele de recuperat bani. Majoritatea spune Neti Sandu primesc vești bune azi.

Berbec

O să faceți rost de banii de care aveți nevoie pentru diverse invetiții sau cumpărături pe care le aveați în plan. Fie recuperați datorii de mult uitate de cei împrumutați, fie vi se aprobă o finanțare.

Taur

Vreți să-i protejați pe cei din jur cu orice preț și nimeni și nimic nu vă stă în cale. Sunteți  puși pe achiziții online, eventual faceți niște stocuri să fie rezerve pentru vremurile ce urmează să vină.

Gemeni

Astăzi sunteți voluntarul perfect, aveți energie chiar de la primele ore ale dimineții și sunteți puși pe fapte bune. Aveți de asemenea și chef de muncă și forță să o faceți. Veniți în ajutorul multor persoane care duc diverse lipsuri, iar voi sunteți cheia rezolvări problemelor.

Rac

Dacă până acum vă simțeați puțin blocat sau parcă epuizat fizic și psihic, ați reușit să vă odihniți, iar munca merge ca pe roate în perioada aceasta. Aveți mare șanse de o promovare.

Leu

Neti Sandu vede în harta voastră astrologică de multă vreme și în special azi, 27 martie, că vă recuperați niște bunuri care v-au fost luate de diverși. De asemenea sunteți extrem de protectori cu cei din jur și vă asigurați că nu le lipsește nimic.

Fecioară

Horoscop zilnic Neti Sandu 27 martie 2020
Horoscop zilnic Neti Sandu 27 martie 2020

Actele și birocrația nu vă plac deloc, dar zilele acestea trebuie să vă apucați de ele pentru că situația o cere. Întâmpinați greutăți însă, ba mai lipsește un aviz, o hârtie, ba mai e nevoie de bani.

Balanță

Că tot este liber și nu aveți prea multe de făcut, nu sunteți genul care să leneviți la televizor sau pe internet. Așa că vă dedicați timpul pentru studiu, tot voiați să vă perfecționați și vă plângeați că nu aveți timp să faceți asta.

Scorpion

Dis de dimineață aflați că sunt ceva probleme în familie spune Neti Sandu, dar 27 martie este o zi norocoasă, chiar dacă problemele par complicate. Găsiți rapid soluții pentru toate și vă apucați de treabă și pus pe rezolvat „integralele” vieții.

Săgetător

Ambiții mari sunt în planurile voastre și asta este foarte bine pentru că vă motivează grozav. Aveți șanse să vă promovați aproape singur la locul de muncă sau să obțineți o nouă specializare.

Capricorn

După un scurt invertar prin casă observați că sunt obiecte de reparat și vă apucați de treabă cu tot ce aveți la îndemână. Fixist cum sunteți nu vă lăsați până când nu-s toate la locul lor și perfect funcționale.

Vărsător

Vă apucați de studii, Neti Sandu spune că pe 27 martie 2020 vă bate gândul să vă extindeți casa sau chiar să cumpărați alta. Aveți nevoie de spațiu, fie că vreți să vă extindeți familia, fie că vreți să fiți mai lejer prin casă.

Pești

Comunicarea este la nivel înalt astăzi, spune Neti Sandu, iar pe 27 martie este și mai accentuată ca de obicei. Folosiți-vă de asta și rezolvați tote problemele, aveți vorbele la voi.

Neti Sandu a prezentat  horoscopul din 27 martie la Pro TV, în cadrul Știrilor Pro TV. Horoscopul zilnic este prezentat de luni până duminică în intervalul 7 – 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *