Horoscop Neti Sandu 27 noiembrie 2018. Zodia care își schimbă locul de muncă azi

Ultimul update: marți 27 noiembrie 2018 09:12 Data publicării: marți 27 noiembrie 2018 09:12
Autor , în Zilnic

Horoscop Neti Sandu 27 noiembrie 2018.. Astrologul ne anunță că ni se dă ok-ul pe care-l aşteptam de-o lună, de-un an sau de 12 ani şi o să facem şi noi în sfârşit progrese acolo unde avem nevoie.

Vibraţia zilei este 9 şi o s-avem o idee de ansamblu după care să ne ghidăm astăzi.

Horoscop Neti Sandu 27 noiembrie 2018

BERBEC: Se oferă nişte persoane apropiate să v-ajute cu ceva oricât de mic, dar pentru voi o să conteze şi o să fie un confort sufletesc, o să vă pice bine, normal.

TAUR: Vin banii pe care-i aşteptaţi cine ştie de când şi poate-aveti curaj să vă luaţi o casă, cu credit, sau să vă luaţi, în sfârşit, altă maşină.

GEMENI: Poate bateţi palma pentru o afacere, după ce v-aţi târguit de o bună bucată de vreme-ncoace şi o să vă redresaţi din punct de vedere financiar.

RAC: Se poate să găsiţi sponsorizare şi să vă puteţi continua proiectul în care-aţi investit timp şi bani, să fie ceva stabil pe care să vă puteţi baza.

LEU: E posibil să luaţi şi voi un rest de bani, poate fi şi un salariu mărit şi să le luaţi copiilor, în mod special, ce şi-au dorit, dacă sunteţi convinşi că merită – doar aşa!

FECIOARĂ: Încă mai sunt lucruri care ţin de locuinţă pe care trebuie să le rezolvaţi şi o să scoateţi nişte bani din buzunar, că n-o să se poată altfel.

BALANŢĂ: O problemă de sănătate se poate rezolva uşor, dar dacă n-o băgaţi în seamă s-ar putea să vă deranjeze când o să vă fie lumea mai dragă. ia vedeţi!

SCORPION: E posibil să luaţi un bonus, o primă, să recuperaţi nişte bani de care şi uitaserăţi şi să aveţi cu ce să daţi o fugă la distracţie în weekend.

SĂGETĂTOR: Începeţi proiecte noi şi care-or să vă propulseze în carieră – e un moment foarte bun ca să vă reinventaţi pentru că e anul vostru special.

CAPRICORN: Vă încolţesc idei referitoare la un contract care v-ar aduce banii care să v-ajute să achitaţi datoriile mari, că pentru restul salariul v-ar ajunge.

VĂRSĂTOR: Poate se înfiinţează o fundaţie în care o s-aveţi un rol important, pe care l-aţi mai avut, poate, şi-n alte ocazii şi o să vă descurcaţi de minune.

PEŞTI: Pe voi vă paşte o promovare, acum sau un pic mai târziu, marele benefic, Jupiter va scoate din anonimat şi vă mai da câteva galoane, un plus salarial, poate.

Sursa: stirileprotv.ro.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii