Connect with us
Horoscop Neti Sandu 27 noiembrie 2018. Zodia care își schimbă locul de muncă azi

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 27 noiembrie 2018. Zodia care își schimbă locul de muncă azi

Horoscop Neti Sandu 27 noiembrie 2018.. Astrologul ne anunță că ni se dă ok-ul pe care-l aşteptam de-o lună, de-un an sau de 12 ani şi o să facem şi noi în sfârşit progrese acolo unde avem nevoie.

Vibraţia zilei este 9 şi o s-avem o idee de ansamblu după care să ne ghidăm astăzi.

Horoscop Neti Sandu 27 noiembrie 2018

BERBEC: Se oferă nişte persoane apropiate să v-ajute cu ceva oricât de mic, dar pentru voi o să conteze şi o să fie un confort sufletesc, o să vă pice bine, normal.

TAUR: Vin banii pe care-i aşteptaţi cine ştie de când şi poate-aveti curaj să vă luaţi o casă, cu credit, sau să vă luaţi, în sfârşit, altă maşină.

GEMENI: Poate bateţi palma pentru o afacere, după ce v-aţi târguit de o bună bucată de vreme-ncoace şi o să vă redresaţi din punct de vedere financiar.

RAC: Se poate să găsiţi sponsorizare şi să vă puteţi continua proiectul în care-aţi investit timp şi bani, să fie ceva stabil pe care să vă puteţi baza.

LEU: E posibil să luaţi şi voi un rest de bani, poate fi şi un salariu mărit şi să le luaţi copiilor, în mod special, ce şi-au dorit, dacă sunteţi convinşi că merită – doar aşa!

FECIOARĂ: Încă mai sunt lucruri care ţin de locuinţă pe care trebuie să le rezolvaţi şi o să scoateţi nişte bani din buzunar, că n-o să se poată altfel.

BALANŢĂ: O problemă de sănătate se poate rezolva uşor, dar dacă n-o băgaţi în seamă s-ar putea să vă deranjeze când o să vă fie lumea mai dragă. ia vedeţi!

SCORPION: E posibil să luaţi un bonus, o primă, să recuperaţi nişte bani de care şi uitaserăţi şi să aveţi cu ce să daţi o fugă la distracţie în weekend.

SĂGETĂTOR: Începeţi proiecte noi şi care-or să vă propulseze în carieră – e un moment foarte bun ca să vă reinventaţi pentru că e anul vostru special.

CAPRICORN: Vă încolţesc idei referitoare la un contract care v-ar aduce banii care să v-ajute să achitaţi datoriile mari, că pentru restul salariul v-ar ajunge.

VĂRSĂTOR: Poate se înfiinţează o fundaţie în care o s-aveţi un rol important, pe care l-aţi mai avut, poate, şi-n alte ocazii şi o să vă descurcaţi de minune.

PEŞTI: Pe voi vă paşte o promovare, acum sau un pic mai târziu, marele benefic, Jupiter va scoate din anonimat şi vă mai da câteva galoane, un plus salarial, poate.

Sursa: stirileprotv.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top