Connect with us
Horoscop Neti Sandu 27 octombrie 2019 - Săptămâna schimbărilor 27 octombrie - 3 noiembrie

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 27 octombrie 2019 – Săptămâna schimbărilor 27 octombrie – 3 noiembrie

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 27 octombrie 2019, vine o perioadă de schimbări din cauza celor trei evenimente astrologice care marchează finalul de an. Mercur va fi retrograd din 31 octombrie, Luna Nouă în Scorpion, care ne îndreaptă atenția spre lucrurile cu adevărat importante și ne cere să facem schimbări radicale atunci când e cazul. Al doilea eveniment astrologic important va avea loc joi, 31 octombrie: planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Scorpion. Mercur va fi retrograd timp de 3 săptămâni. Al treilea eveniment va avea loc în seara zilei de 1 noiembrie: planeta Venus va intra în semnul Săgetătorului, mare iubitor de călătorii, socializare, aventuri și cunoaștere.

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru 27 octombrie, vibrația zilei este 9 care aduce un suflu mai mare de energie, dar și de lucruri neobișnuite.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 SCORPION

Se poate să dați o petercere de zi aniversară, ori v-ați luat serviciu, sau v-ați fi mutat în casă nouă. Se poate s-aveți niște obligații de familie care vă rețin acasă și-o să va rupeți cu greu o ora, două să ieșiți la o cu prietenii. Horoscopul tău săptămânal.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

O să-i imobiliziati pe prieteni să ieșiți la o manifestare cu public poate practicați un sport, sau e vreo acțiune caritabilă. Invitația la o nuntă s-ar putea să coste cam scump, dar o fi vreo petrecere simandicoasă, și nici nu va puteți eschiva pentru că e o cerere care e importantă pentru voi. Horoscopul tău săptămânal.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN

Relația de cuplu promite să fie mai fermă, o să dați dovadă de un alt soi de înțelegere telepatică. O să vă caute cineva care vrea să va cunoașteți mai bine și o să alegeți un loc de întâlnire, poate plecați într-o excursie și eventual mai luați și niște prieteni cu voi. Horoscopul tău săptămânal.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

Va pregătiți de o ieșire în lume și care s-ar putea să fie un bun moment de relansare pe scena socială. Poate o să renunțați la un program că să îi facetio vizită cuiva care treaverseaza o perioadă mai delicată și să și rămâneți peste noapte, dacă e în alt oraș. Horoscopul tău săptămânal.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 PEȘTI

Or să va fie recunoscute niște merite în cadru public și poate va fi un succes în carieră pe mai departe, o să va resemnați. Intrați la cheltuială poate pentru c-o să-i invitați pe prieteni la masă , s-a întâmplat ceva nou și bun în viața voastră și vreți să vă bucurați împreună cu cei dragi. Horoscopul tău săptămânal.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 BERBEC

E cienva care e răbdător să va întâlnească, poate v-ați cunoscut în rețelele de socializare și poate ieșiți la cafea, dacă vreți și voi. Se poate s-aveți o discuție decisivă cu cineva care vă propune un job, iar condițiile contează foarte mult pentru voi, nu prea sunteți dispuși să faceți prea mult rabat. Horoscopul tău săptămânal.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 TAUR

O să primiți o invităție la o cafea, la un tete a tete, poate vi se face vreo declarație de dragoste și o să fie o schimbare radicală în relație. Se poate să va întâlniți cu mai multă lume și să va bucurați de veștile bune pe care o să le aflați și poate și voi aveți de împărtășit un secret, că va căsătoriți, c-o s-aveți copii. Horoscopul tău săptămânal.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 GEMENI

Fosta relație vrea să va convingă să fiți din nou împreună dar e de văzut dacă și-a învățat lecția, sau nu s-a schimbat nimic. Poate aveți de luat o decizie în familie și va strângeți la masă, dezbateti subiectul, va mai ocupați și de sănătatea celor din familie și o să fie armonie la voi acasă. Horoscopul tău săptămânal.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 RAC

Și la voi pare să fie cineva care naște …., cu ideea că v-a pierdut și insistă să-i mai acordați o șansă-acum, de voi depinde. Se poate să le faceți o vizită unor prieteni sau rude care sărbătoresc ceva și vor să fiți voi de față , să va bucurați de lucrurile nou apărute în viață lor, a voastră. Horoscopul tău săptămânal.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 LEU

Relația voastră sentimentală promite să între pe făgașul cel bun și să vă așezați la casă voastră dacă n-ați făcut-o deja. E posibil s-o porniți la drum, un dus întors la munte sau în stațiunea preferată , să va aerisiți, poate v-așteaptă cineva că să vă revedeți după o lungă absență. Horoscopul tău săptămânal.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ

Se pare c-o să intrați la cheltuială să le luați unor prieteni sau celor din familie ce au nevoie, ori poate e o nuntă la care trebuie să contribuiți și voi cu bani, cadou. Se strânge familionul și vă faceți program comun de plimbare, de distracție și o să va refaceți tonusul, să funcționați la capacitate maximă de mâine-ncolo. Horoscopul tău săptămânal.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 BALANȚĂ

O să va plimbați cu mașina, sau poate prietenii va invită într-o excursie și va-ntoarceti la noapte. E un surplus energetic pe care-l puteți descărca în plimbare, vă duceți la o sală de sport, într-un parc de distracții unde o să eliberați adrenalină, să fiți fresh. Horoscopul tău săptămânal.

Horoscop duminică 27 octombrie realizat de Neti Sandu și prezentat la Știrile Pro TV.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top