Connect with us
Horoscop Neti Sandu 27 septembrie 2020. Taurii au parte de o zi superbă

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 27 septembrie 2020. Taurii au parte de o zi superbă

Horoscop 27 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Astăzi aflăm vești noi pe care le așteptam de ceva vreme. Toate planurile ne vor fi date peste cap, însă într-un sens bun. Este o zi a surprizelor pentru toate zodiile.

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem intuiţie să ştim ce e benefic şi ce nu.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢA

O persoană dragă așteaptă să vă scoată din casă, așa că veți avea o zi minunată într-o companie excelentă. Este momentul ideal să vă faceți planuri noi de viitor.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

Aveți idei noi pe plan profesional și asta vă va aduce succesul la care visați. Totodată este și ziua musafirilor pentru voi, chiar dacă nu sărbătoriți nimic special.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Aveți o problemă de la care nu vă puteți lua gândul. Ar trebui să discutați cu cineva tot ceea ce vă macină pentru a vă elibera. Ieșiți la o plimbare în aer liber și limpeziți-vă mintea.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

Faceți socoteli pentru a vă asigura că vă ajung banii pentru o escapadă. Vă bucurați de prezența unor prieteni alături de voi, care vă vor oferi clipe minunate în această zi de duminică.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Un telefon vă scoate din rutina zilnică și vă pune pe gânduri. Sunteți invitat la cineva sau așteptați un musafir care vă aduce vești de departe.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

Astăzi discutați despre un proiect la care vă gândiți de mult timp. Poate vă întâlniți cu un angajator sau cu un partener de afaceri care v-ar putea ajuta să puneți în aplicare planurile la care visați.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

E cineva care nu v-a uitat şi vrea să mai daţi o nouă şansă relaţiei voastre şi poate iese ceva. Din fericire ajungeți într-un loc la care vă gândiți de mult și care vă va umple de energie pentru săptămâna care urmează.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

Relațiile cu partenerul de cuplu se refac și sunteți din nou pe un trend pozitiv. Dacă ați avut parte de tensiuni în ultima perioadă trebuie să știți că acum vă veți elibera și lucrurile vor intra pe un făgaș normal.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

Astăzi mergeți la un eveniment foarte important, așa că aveți o zi plină. Cu toate acestea sunt câteva gânduri care nu vă dau pace și nu vă lasă să vă relaxați complet.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 RAC

Veți face o reuniune cu prietnei mai vechi pe care nu i-ați văzut de mult și asta vă va ajuta să vedeți lucrurile diferit. Poate că primiți un sfat mult așteptat de la unul dintre acești prieteni și veți fi mai hotărât în privința unei decizii pe care trebuie să o luați.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 LEU

Vă pregătiţi de o relansare , vreţi să atrageţi toate privirile, şi să primiţi confirmări din partea publiculuiţintă. Poate daţi o raită pe la un târg de mobilier sau faceţi cumpărături online ca să vă amenajaţi loc de joacă, de studiu, de lucru pentru toţi ai casei.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

Cineva drag vine în vizită și sunteți în febra pregătirilor. Aveți parte de o zi foarte frumoasă și relaxantă.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top