Horoscop Neti Sandu 28 iulie 2018. Zodia căreia i se oferă o combinaţie extrem de avantajoasă

28.07.2018
Horoscop Neti Sandu 28 iulie 2018. Zodia căreia i se oferă o combinaţie extrem de avantajoasă

Horoscop Neti Sandu 28 iulie 2018. O zi a relaxării. O să ne mai pese şi de noi, şi-o să ne deplasăm încolo şi-ncoace, să ne-ntâlnim cu prietenii, cu rudele, să facem plajă, baie, să ne odihnim pur şi simplu dacă ne-a ajuns oboseala.

Vibraţia zilei este 1 şi poate avem vreo revelaţie şi găsim cheia succesului.

BERBEC

Sfera sentimentală se afla într-o renovare de moment şi poate vorbiţi clar şi răspicat cu partenerul de cuplu să vă sincronizaţi, să mergeţi în aceeaşi direcţie.

TAUR

Se poate să vă invite cineva într-o combinaţie partenerială – de afaceri – şi să sune bine oferta, încât s-o acceptaţi.

GEMENI

O să primiţi răspunsul mult aşteptat şi-o să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare ca să nu vă lipsească banii, c-aveţi o familie de întreţinut.

RAC

O s-aveţi multe de făcut pe-acasă, dar o să vi se dea o mână de ajutor şi-o să rămână timp şi de-o plimbare, o ieşire la cafea.

LEU

O să daţi curs unei invitaţii la un eveniment festiv, şi o să fie un bun prilej să reactualizaţi nişte relaţii pe care le-aţi cam neglijat.

FECIOARĂ

Cineva dintr-o fostă relaţie se trezeşte că mai are ceva să vă spună, să vă demonstreze şi rămâne să-i daţi un răspuns.

BALANŢA

O întâlnire în doi v-ar ajuta să eliminaţi cauza unor neajunsuri din relaţia de cuplu – practic, v-ar recalibra.

SCORPION

Vă puteţi găsi perechea de suflet şi să vă întemeiaţi o familie, să vă bucuraţi de traiul în doi, de căminul vostru.

SĂGETĂTOR

O să ieşiţi mai des şi cu chef pe la mondenităţi, c-aveţi nevoie de o gură de oxigen, să luaţi pulsul societăţii, să fiţi la curent cu tot ce trebuie.

CAPRICORN

Poate faceţi ceva şi pentru sănătatea voastră, alegeţi un loc, o staţiune de odihnă să dormiţi mai mult, să vă plimbaţi, vă duceţi la spa.

VĂRSĂTOR

Se pare că e cineva care vă reproşează c-aţi abandonat relaţia, c-aţi trecut-o pe linie moartă, şi o să demonstraţi că nu-i aşa.

PEŞTI

Deşi arătaţi cam reticenţi faţă de o nouă relaţie, ceva se mai îmblânzeşte pe dinăuntru şi nu va mai sperie, ba dimpotrivă.

Sursa: știrileprotv.ro