Connect with us
Horoscop Neti Sandu 28 mai 2018. O zodie ia parte la o masă festivă

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 28 mai 2018. O zodie ia parte la o masă festivă

Horoscop Neti Sandu 28 mai 2018. Pentru o zodie ziua de Rusalii este una splendidă. Va lua parte la un eveniment festiv, poate chiar în sânul familiei.

Vibraţia zilei este 1 şi o să încheiem o etapă şi păşim cu dreptul într-o altă.

GEMENI: E un moment foarte bun să vă reinventaţi şi să doborâţi propriile recorduri. E un moment bun să vă autodepăşiţi.

Sunteţi în stare. Aveţi în lucru proiecte noi şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea unora care cred în voi şi vă apreciază la justa voastră valoare.

RAC: Un reviriment în sfera afectivă şi o să vă înţelegeţi din ce în ce mai bine cu partenerul de suflet, să fiţi împreună. Vi se poate împlini visul de a avea copii.

Dac-aveți o să vă faceţi timp să ieşiţi împreună mai des, să le oferiţi tot ce v-au cerut şi chiar merită să primească.

LEU: Sunteţi invitaţi la o masă festivă, poate e o ceremonie chiar la voi în familie şi o să fie o atmosferă de nota zece. Poate faceţi o trataţie, chiar şi la restaurant, c-aţi semnat, în sfârşit, nişte acte. Aţi devenit proprietari, c-aţi absolvit nişte cursuri şi viaţa voastră e şi mai frumoasă.

FECIOARĂ: Se poate să vă treziţi cu un musafir, în trecere prin oraşul vostru şi să ieşiţi la o cafea, un tur de locaţie. E posibil să plecaţi într-un grup restrâns pe undeva.

E posibil să revedeţi nişte prieteni, locuri dragi, să aveţi o stare de spirit şi mai bună, să fie un moral sus de tot.

BALANŢĂ: Invitaţie la drum, poate ajungeţi pe litoral, faceţi plajă, mâncaţi ceva bun şi vă-ntoarceţi până la noapte. Pasiunile înfloresc.

E un tumult sufletesc pe care-l puteţi împărţi cu fiinţa iubită, dar se poate să iasă şi scântei, pe care tot voi o să le stingeţi că sunteţi pacifişti din fire

SCORPION: Prezenţa cuiva o să vă cureţe de tot stresul de zi cu zi şi o să vă-ncălzească inima, chiar şi fără să spună o vorbă, cu privirea. Noutăţi, care să v-aducă steluţe în priviri, poate vă-ndragostiți. Vi se fac jurăminte de credinţă, de dragoste, are loc vreo cerere în căsătorie!

SĂGETĂTOR: Vi se propune un soi de colaborare care se va dovedi fructuoasă şi o să vă asiguraţi un venit suplimentar şi de durată. O să vă impulsioneze cineva să faceţi lucruri mai spectaculoase. Să atingeţi şi alt gen de performanțe. Voi chiar sunteţi capabili de aşa ceva.

CAPRICORN: Cu partenerul de cuplu se poate regla o situaţie care genera tensiuni. O să vă meargă mai bine, dar în ritm moderat. O problemă de familie se rezolvă.

Poate-a fost cineva bolnav şi l-aţi ajutat cu ce s-a putut, sau aţi dat o mână de ajutor la nişte reparaţii. O zugrăveală, de ce nu?

CITESTE SI: Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru săptămâna 28 mai – 3 iunie 2018

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie 2018 Oana Hanganu. Urmează o perioadă cu oportunități pentru toate zodiile!

Vărsătorii ies la plimbare

VĂRSĂTOR: O să acceptaţi cu drag invitaţia la plimbare, să staţi câteva zile într-un peisaj care să vă facă să uitaţi de toate greutăţile.

Se poate să vă mai intre nişte bani în cont şi să-i ţineţi pe loc, să mai strângeţi s-aveţi de concediu şi pentru nunţi, botezuri, aniversări şi alte evenimente festive.

PEŞTI: O să luaţi nişte bani pentru o muncă din particular şi mai pot fi şi alte avantaje, care să pice tocmai bine. O reuşită.

Primiţi o aprobare, găsiţi ceva de cumpărat pentru casă, la un preţ convenabil, e posibil să vă găsiţi şi un spaţiu de închiriat dacă asta căutaţi.

BERBEC: Un gest de dragoste din partea fiinţei iubite şi o să vă fie poate şi mai clar că relaţia poate duce la căsătorie. Veşti destul de bune. Poate-apar şi bani.

Se vor debloca nişte situaţii şi o să reintraţi în nişte drepturi care or să vă facă viaţa mai uşoară. Recuperaţi o proprietate.

TAUR: Cineva care vă doreşte vă caută. Vrea să vă-ntâlniţi, să fiţi împreună şi e an bun de căsătorie. Vedeţi cum faceţi.

Aveţi de luat nişte semnături şi să perfecţionaţi o situaţie. Să urniţi un mecanism – poate financiar, o sponsorizare, să se mişte. Să vă echilibraţi financiar.

Sursa: PRO TV

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top