Horoscop Neti Sandu 28 septembrie 2019 – Weekend cu surprize

Ultimul update: sâmbătă 28 septembrie 2019 10:59 Data publicării: sâmbătă 28 septembrie 2019 10:59
Autor , în Zilnic

Horoscop zilnic 28 septembrie 2019 – Neti Sandu a prezentat la Pro TV. Weekend cu surprize pentru zodii.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢĂ

Poate e un eveniment care va fi rampa voastră de lansare pe scenă socială şi o să luaţi un titlu, un premiu. Vă puneţi o dorinţă şi-o să se-mplinească, o să vedeţi dacă lucraţi mental la ea, o să puneţi şi în practică şi o s-aveţi de câştigat.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION

La o petrecere, undeva, o să vă-ntâlniţi cu cineva care o să vă cucerească de la primul schimb de priviri şi iese ceva. O dispută mai veche care se poate-ncheia dacă îl provocaţi la o-ntâlnire pe cel în cauză şi se dezamorsează orice conflict la o cafea, o cină în doi.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

Se vede c-aveţi chef de plimbare şi o să fie şi cineva care să va-nsoțească pe cărări de munte sau pe faleză, la mare.

E un grup care vă asimilează pentru că aveţi multe în comun şi o să puteţi pleca pe sau să practicaţi un sport s-aveţi o activitate preferată care să vă scape de tensiuni.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN

Se poate să vă duceţi la un spectacol or fi un meci, un concurs cu premii, un concert şi o să vă-ncărcați frumos energetic, o să vă placă.

Poate puneţi piatra de temelie la o nouă afacere, ori vă aflaţi la-nceput de drum într-o căsnicie şi se poate să fiţi copleşiţi de emoţii.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

E posibil să vină cineva din străinătate şi să fiţi ocupaţi cu musafirii şi sâmbătă şi duminică.

Se poate să vă treziţi la destinaţia preferată, pentru c-o avut grijă fiinţa iubită să facă o rezervare la un hotel în staţiunea preferată.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI

Pentru ai voştri sunteţi dispuşi să cheltuiţi chiar şi peste bugetul pe care vi l-aţi propus, c-aveţi nevoie cu toţii de o schimbare de peisaj.

O să puteţi trece peste o supărare mai veche cu cineva pe care-l aveaţi la suflet şi o să se consolideze relaţia, pentru c-aveţi nevoie unul de celălalt.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC

Se poate să fie un moment important pentru viaţa voastră de cuplu şi să vă daţi acordul pentru o convieţuire…pe viaţă.

Se poate să aflaţi un pont despre un proiect care v-ar scoate din conul de confort şi să fie punctul de plecare într-o nouă aventură profesională.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2019 TAUR

Se poate să le faceţi o vizita unor rude c-o fi o zi de naştere sau se căsătoresc nişte veri, nepoţi, e un chef acolo.

Aveţi un cuvânt greu de spus în familie, poate vreţi să vă mutaţi, să vă căsătoriţi, să începeţi o afacere şi va trebui să renunţaţi la nişte lucruri.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI

E momentul noilor întâlniri, când idealul vostru o s-apară în carne şi oase; mai rămâne să fie şi o chimie-ntre voi.

O să vă puteţi distra ca să uitaţi de tot ce-nseamnă obligaţii de serviciu, financiare, să vă refaceţi puterile s-o luaţi de luni de la-nceput c-aveţi multe pe cap.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2019 RAC

Poate rămân şi peste noapte rudele ori prietenii care vin din ţară, ori din afară, dar se pare că sunteţi dornici de musafiri.

O să vă puteţi distra ca să uitaţi de tot ce-nseamnă obligaţii de serviciu, financiare, să vă refaceţi puterile s-o luaţi de luni de la-nceput c-aveţi multe pe cap.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2019 LEU

O s-aveţi activităţi deconectante, să fie ceva revigorant. Aţi putea da o fugă până la malul mării sau acolo unde vă e gândul cine ştie de când, c-aţi fi vrut să ajungeţi şi vă repeziţi pentru câteva ore bune şi vă-ntoarceţi la noapte.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ

Poate reintră acei bani pe care-I aşteptaţi de mult timp şi o să vă puteţi mişca, să cumpăraţi ce-aveaţi nevoie.

Aveţi chef de multe lucruri care vă fac plăcere, dar şi de treabă aveţi chef după cum se vede şi o să le-mbinați frumos pe toate, să vă simţiţi împliniţi din mai multe puncte de vedere.

Sursa: Huff.ro
Comentarii