Connect with us
Horoscop Neti Sandu 28 septembrie. Peștii au o mare cheltuială

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 28 septembrie. Peștii au o mare cheltuială

Horoscop 28 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Astăzi ne axăm pe rezolvarea problemelor din relația de cuplu, așa că depunem eforturi reale pentru a fi alături de partenerul de viață.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să dăm drumul proiectelor noi.

Horoscop 28 septembrie 2020 BALANŢA

Cineva așteaptă un răspuns de la voi. Este o persoană cu care ați avut o relație și vrea să știe dacă mergeți sau nu înainte. Mare atenție la ce decizie luați.

Horoscop 28 septembrie 2020 SCORPION

Primiți o veste foarte bună pe plan profesional. Aveți șanse mari să vă schimbați locul de muncă sau să porniți afacerea la care visați de multă vreme.

Horoscop 28 septembrie 2020 SĂGETĂTOR

Există șanse mari să plecați undeva departe, poate chiar în străinătate. Este o plimbare care vă va ajuta să vă detașați de toate problemele. Totodată, o persoană din trecut reapare și vă dă peste cap.

Horoscop 28 septembrie 2020 CAPRICORN

Veți avea parte de un câștig consistent astăzi. Poate-a sosit momentul să investiţi nişte bani în casă şi să dedicaţi o parte din timp treburilor gospodăreşti, să creaţi mai mult spaţiu de lucru, de joacă pentru copii.

Horoscop 28 septembrie 2020 VĂRSĂTOR

Găsiți noi persoane cu care aveți multe lucruri în comun și care vă vor ajuta să faceți progrese pe plan profesional și nu numai.

Horoscop 28 septembrie 2020 PEŞTI

Din păcate trebuie să achitați o datorie mai veche care nu mai poate fi amânată. Este o cheltuială pe care nu erați dispuși să o faceși, însă momentan trebuie să v-o asumați.

Horoscop 28 septembrie 2020 BERBEC

Există o sursă de bani de explorat ca să vă asiguraţi un fond de rezervă din care să vă alimentaţi – la nevoie. Mai aveți multe probleme de rezolvat, așa că nu e momentul să vă culcați pe o ureche.

Horoscop 28 septembrie 2020 TAUR

Primiți oferte pentru un job nou și este bine să vă gândiți de două ori dacă acceptați sau nu. Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par, deci nu uitați să cântăriți situația foarte bine înainte.

Horoscop 28 septembrie 2020 GEMENI

Se poate să lucraţi şi în paralel cu serviciul şi să vă suplimentaţi veniturile, să strângeţi un capital. Aveți parte de o mare reușită pe plan financiar, care vă va propulsa chiar acolo unde vă doreați de multă vreme.

Horoscop 28 septembrie 2020 RAC

Astăzi este o zi de relaxare pentru voi chiar dacă este luni. Ieșiți cel mai probabil cu prietenele la o cafea sau la o plimbare care vă va face foarte bine.

Horoscop 28 septembrie 2020 LEU

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vi se potrivească – mănuşă. Este persoana la care visați de multă vreme și este posibil să rămâneți împreună pe viață.

Horoscop 28 septembrie 2020 FECIOARĂ

O să mai luaţi diverse lucruri necesare şcolii fie on-line, fie la sediu, sau ca să lucraţi de-acasă. Se pare c-o s-aveţi spor la activităţile care ţin de şcoală, şi la cele administrative ale casei, o să faceţi ordine şi în hârtii şi o să luaţi semnături pe toate actele date spre aprobare.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top