Connect with us

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 29 august 2018. Zodia care suferă azi

FECIOARĂ: Întâlnire de suflet şi o să vă faceţi promisiuni, jurăminte de viaţă fericită în doi, c-aveţi nevoie de stabilitate.

Horoscop Neti Sandu 29 august 2018

O să aflaţi în ce condiţii puteţi lucra la un proiect, poate va trebui să renunţaţi la actualul serviciu sau e posibil şi în paralel, dacă e posibil.

BALANŢĂ: E cineva care vrea să vă vadă, dar se gândeşte că poate e prea târziu – şi numai împreună puteţi lămuri acest lucru pentru relaţie.

Le puteţi cere şefilor nişte înlesniri şi o sumă de bani în plus, ca să mai faceţi un pas spre standardele la care visaţi c-aveţi o şansă pe care o puteţi valorifica.

SCORPION: Vă invită cineva la o plimbare, poate vă faceţi planuri de vacanţă, sau de petrecut week-end-ul împreună.

Se rezolva o problemă financiară, poate cu bancă şi o să vă puteţi lua o casă ori să plecaţi în vacanţă, să vă atingeţi un obiectiv important.

SĂGETĂTOR: Poate vi s-a aprobat salariul în avans sau celelalte lucruri pe care le-aţi cerut şi poate şi uitaserăţi de ele.

E posibil să luaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la piaţă, mai schimbaţi ceva şi prin casă, umblaţi şi la garderobă, să vă creaţi o stare de spirit şi mai bună.

CAPRICORN: Dac-aţi amânat mersul la doctor, la analize, ar fi cazul să vă interesaţi cât de cât de ce se-ntâmplă cu organismul vostru.

O să aflaţi în ce condiţii puteţi lucra la un proiect şi trebuie să spuneţi dacă e convenabil sau nu, c-aveţi poate un plan B care e mai bun decât ce vi se propune.

VĂRSĂTOR: E cineva care vrea să fiţi din nou împreună şi vă puteţi gândi la ce-ar însemna asta pentru voi – dacă e bine, dacă nu e.

Se iveşte ocazia să călătoriţi, să vă şi stabiliţi pe undeva sau să plecaţi la studii, ori să lucraţi, după care să vă-ntoarceţi. c-o să mai aveţi treabă pe-aici. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top