Connect with us
Horoscop Neti Sandu 29 ianuarie. Peștii au noroc pe plan sentimental

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 29 ianuarie. Peștii au noroc pe plan sentimental

Horoscop 29 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne mai gândim şi la confortul nostru sufletesc, nu numai la bani şi o să avem grijă şi de ai noştri, să fie liniştiţi.

Vibraţia zilei este 11 şi o să facem alegeri înţelepte.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

Se pare c-o s-aveţi succes dac-o să le cereţi şefilor bani, înlesniri, şi-o să puteţi avansa în carieră. O s-aveţi de rezolvat nişte probleme de serviciu, de şcoală, or fi de completat formalităţi, de achitat şi unele taxe şi o să fiţi cu toate cheltuielile la zi.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2020 PEŞTI

E cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi o să vă-ntrețineți la o cafea, vă plimbaţi, o să petreceţi mai mult timp ca să vă cunoaşteţi. O să vă-ngrijiti şi de voi, sunt nişte lucruri pe care n-o să vi le refuzaţi şi o să vă simţiţi în elementul vostru, pentru că meritaţi un răsfăţ dup-atâta muncă.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2020 BERBEC

Se poate să primiţi un răspuns afirmativ de la un angajator şi o să şi treceţi la fapte de luni încolo. Se poate să plănuiţi o plecare într-un city break, sau prin ţară pe undeva să vă eliberaţi de stres, să schimbaţi mediul şi poate e o sărbătoare care-o să vă bucure sufletul.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2020 TAUR

O să faceţi rost de nişte bani şi poate-i investiţi într-o afacere, să vă luaţi o casă, ori o fi vorba despre o maşină. Începeţi o viaţă nouă c-aveţi nevoie să vă reinventaţi, să încercaţi şi alte lucruri în sfera carierei, şi poate şi-n viaţa personală apar noutăţi.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2020 GEMENI

Partenerul de cuplu o fi obosit, sau are probleme de serviciu care-l stresează şi-i intraţi cu greu în voie, dar trebuie să vă armonizaţi, să fiţi o echipă. O să faceţi cumva să picaţi la o-nțelegere cu un angajator, care ţine prea mult la ambiţiile personale şi nu cedează uşor, dar o să găsiţi soluţii, asta sigur.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2020 RAC

O să-i pese cuiva de voi şi o să v-aducă un cadou, ori va scoate la masa undeva şi o să vă cucerească, sau recucerească. Aţi putea vinde ceva care să v-aducă bani frumoşi, o casă, o maşină, ca să vă luaţi altele, sau o să faceţi altceva cu banii – flerul o să vă spună ce anume.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2020 LEU

Se poate să apară cineva în viaţa voastră şi să vă completaţi frumos, să vă şi căsătoriţi anul viitor. Se poate să cheltuiţi nişte bani ca să luaţi câte ceva pentru interiorul locuinţei, or fi lucruri pe care voiaţi de anul trecut să le cumpăraţi.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

E cineva care va duce dorul şi vrea să vă vedeţi şi dacă e reciproc sentimentul o să daţi fugă să vă-ntâlniţi. O s-aveţi multe de rezolvat, dar o să daţi de oameni serviabili care-or să vă scutească de ce e mai greu şi o să vă rămână şi vouă timp de respiro, cât de cât.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2020 BALANŢĂ

E un confort afectiv acasă, în relaţia de cuplu şi o să faceţi tot ce vă sta în putinţă să-l păstraţi, c-a fost o perioadă de austeritate. Se poate să intraţi în febra examenelor, sau s-aveţi alte întrevederi importante care să vă ţină în priză şi să vă descurcaţi, dar cu emoţiile de rigoare.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2020 SCORPION

E posibil să se insinueze în viaţa voastră cineva care-o să vă acapareze cu totul şi să vă regăsiţi în combinaţia respectivă. O să vă reuşească demersurile care ţin de proiectul vostru de suflet şi să adunaţi şi banii de care-aveti nevoie, găsiţi sponsori şi o să decurgă frumos totul.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

Poate vă cumpăraţi o maşină, începeţi cursurile şcolii de şoferi, o să vă specializaţi poate, într-un nou domeniu pentru c-aveţi o mare sete de cunoaştere. Se-anunţă o serie de proiecte atât la serviciu, cât şi în particular şi dacă o s-aveţi timp o să vă suplimentaţi veniturile şi contul se umple.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2020 CAPRICORN

E posibil să vă ataşaţi de cineva care o să fie lângă voi atunci când o s-aveţi nevoie şi se poate şi toată viaţa. O să puteţi face rost de nişte bani, poate şi pentru că veţi semna nişte contracte şi poate faceţi o rezervare pentru week-end să plecaţi pe undeva la odihnă, la distracţie cu familia.

Sursa: Pro TV

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top