Connect with us

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 29 iulie 2019 – Săptămâna începe cu tunete

Horoscop Neti Sandu 29 iulie 2019! Peștii câștigă pe toate planurile, iar scorpionii se gândesc mult la viața în doi.

Horoscopul zilei prezentat de Neti Sandu, din 29 iulie.

HOROSCOP 29 IULIE 2019 LEU

O să treceţi cu bine de un examen, un interviu, şi o să căpătaţi o funcţie, dacă v-aţi înscris într-o asemenea cursă. Noutăţi – se poate să vă găsiţi altceva de lucru şi să aveţi suficiente motive să vă mutaţi, să începeţi o altă experienţă profesională.

HOROSCOP 29 IULIE 2019 FECIOARĂ

O să vă ocupaţi şi de voi, să arătaţi mai bine, să vă refaceţi fizic şi psihic să puteţi da randament mai bun la slujbă şi în general. Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să luaţi o decizie referitoare la viitorul vostru în doi, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii.

HOROSCOP 29 IULIE 2019 BALANŢĂ

O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi o să vă recăpătaţi tonusul pentru că ştiţi ce resurse să accesaţi. S-ar putea să luaţi mai mulţi bani de la serviciu şi să cumpăraţi diverse lucruri pentru casa, pe care-o puneţi la punct ca să vă mutaţi în ea, sau din ea – altundeva.

HOROSCOP 29 IULIE 2019 SCORPION

Poate ieşiţi la o cafea în doi şi spuneţi ce aveţi pe suflet ca să mergeţi mai departe cu inima uşoară, să nu vă înstrăinaţi. Se poate să legalizaţi un act care să vă confere alt statut, să puteţi face nişte investiţii, sau să practicaţi o meserie care să v-aducă bani frumoşi în cont.

HOROSCOP 29 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

Poate faceţi un împrumut la bancă să vă cumpăraţi maşina, casa ori s-aveţi pentru petrecerea de nuntă să n-aveţi surprize ca nu vă descurcaţi cu banii.

HOROSCOP 29 IULIE 2019 CAPRICORN

Cineva cu care-aţi avut o înţelegere vine cu o confirmare şi o să daţi drumul unei afaceri, sau poate e vorba despre viaţa personală. Se poate să cheltuiţi nişte bani ca să vă rezolvaţi o problemă de sănătate şi să vă duceţi şi câteva zile la odihnă, să combateţi oboseala, să vă recăpătaţi forţele.

HOROSCOP 29 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

Poate ajungeţi la un consens cu partenerul de cuplu şi relaţia merge mai departe , până la căsătorie, anul ăsta sau celălalt. O să puteţi definitiva o situaţie, să vi se dea dreptate într-o cauză anume, la tribunal, să obţineţi bani, proprietăţi, ce-i al vostru.

HOROSCOP 29 IULIE 2019 PEŞTI

V-ar prinde bine să vă ocupaţi şi de sănătate, să puteţi şi munci, să vă şi deplasaţi cu uşurinţă, să plecaţi în concediu. E posibil să semnaţi un contract de angajare şi să fie o mare diferenţă financiară, să câştigaţi mai mulţi bani decât la precedentul, să intraţi în altă ligă.

HOROSCOP 29 IULIE 2019 BERBEC

O să faceţi nişte schimbări în viaţa voastră şi poate vă pregătiţi de traiul în doi, pe care poate că nu l-aţi mai încercat. Şi voi se poate să găsiţi un job mai bine plătit, să vă puteţi lua şi lucrurile la care visaţi de mult să vă simţiţi în elementul vostru, că soluţii sunt, s-o duceţi mai bine.

HOROSCOP 29 IULIE 2019 TAUR

Voi se pare c-o să puneţi punctul pe i în relaţia sentimentală şi veţi construi împreună un parteneriat solid. Începe să încolţească ideea unei afaceri şi căutaţi sponsori, şi alte relaţii care să v-ajute cu tot ce e nevoie ca să reuşiţi, să mergeţi la sigur, fără pierderi.

HOROSCOP 29 IULIE 2019 GEMENI

O invitaţie de nerefuzat, la nişte prieteni, în străinătate, ori poate prin ţară, să petreceţi un week-end, sau un concediu. O să descurcaţi iţele unei situaţii care v-a zădărnicit avansarea la slujbă, sau n-aţi putut să terminaţi nişte lucrări în locuinţă, ori altceva care v-a stors de energie.

HOROSCOP 29 IULIE 2019 RAC

O să ieşiţi cu grupul de prieteni să staţi la şuetă, mai puneţi la cale o excursie să evadaţi din spaţiul obişnuit. Provocări la serviciu, apar schimbări care depind şi de voi şi o să vă orientaţi din mers, pentru că ştiţi ce vreţi şi la ce nivel vreţi să ajungeţi şi o să răzbiţi.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top