Connect with us

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 3 iunie 2019 – O zodie are mare noroc la bani astăzi

Horoscop Neti Sandu 3 iunie 2019. Capriconii au nevoie să se îngrijească de sănătatea lor, iar peștii discută cu partenerii de afaceri. Vibrația zilei este 6 care ne ajută să ne rezolvăm probleme cu frumosul, nu cu forța.

HOROSCOP 3 IUNIE 2019 GEMENI

Vi se poate împlini un vis, să vă mutaţi în casă nouă, să deveniţi părinţi, să plecaţi în concediu acolo unde v-aţi propus cine ştie de când. Poate vă luaţi noi angajamente să lucraţi în paralel cu serviciul ca să vă puteţi cumpăra o casă, o maşină, una din ele pentru c-aveţi nevoie, sau pe amândouă.

HOROSCOP 3 IUNIE 2019 RAC – mare noroc la bani azi

Horoscop 3 iunie Neti Sandu Rac. Zodia are astazi mare noroc la bani

Horoscop 3 iunie Neti Sandu Rac. Zodia are astazi mare noroc la bani

Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să devină din ce în ce mai interesat de voi şi să fie reciprocă dorinţa de a fi împreună. Se va regla situaţia financiară, vă găsiţi poate încă un job, sau vindeţi ceva care v-ar aduce un capital financiar şi o să puteţi scoate de-acolo ori de câte ori o s-aveţi nevoie.

HOROSCOP 3 IUNIE 2019 LEU

E timpul să vă ocupaţi şi de voi, să interveniţi cu ce trebuie dacă sunt ceva probleme de sănătate, să vă vindecaţi. Se ivesc nişte posibilităţi să faceţi rost de bani, vă asociaţi cu cineva ca să vă asiguraţi reuşita în afaceri, dar se poate şi pe cont propriu, măcar la un moment dat.

HOROSCOP 3 IUNIE 2019 FECIOARĂ

O să faceţi o manevră inteligentă cu banii strânşi, poate-i investiţi, faceţi o rezervare pentru la vară să vă duceţi în concediu, daţi avansul pentru o casă. Vă căutaţi un gen de colaborare mai dinamic, să interacţionaţi cu mai multă lume, să lucraţi la scară mai mare, să faceţi rost de bani

HOROSCOP 3 IUNIE 2019 BALANŢĂ

Poate-aveti de legalizat nişte acte la dosar, vă duceţi la un notariat şi pregătiţi şi banii – că nu pare ceva ieftin. Voi vă pregătiţi de o relansare, poate găsiţi un sponsor care să vă finanţeze un proiect şi o să fie un câştig care se va spori cu timpul, trebuie avut răbdare.

HOROSCOP 3 IUNIE 2019 SCORPION

O să primiţi o invitaţie la o terasă, poate e un vernisaj, un spectacol, sau doar un tete a tete care să vă dea emoţii. Întrevedere cu cineva de care depinde o angajare, sau alt gen de reuşită, poate fi un interviu şi să aflaţi ce posturi disponibile sunt ca să vedeţi ce alegeţi.

HOROSCOP 3 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

Se poate să-şi facă, în sfârşit, curaj cineva care vrea să vadă dacă aveţi puncte comune pentru o relaţie, pentru că aşa pare. E posibil să vă asociaţi cu nişte cunoscuţi fie ca să desfăşuraţi o activitate de plăcere, fie în vederea unei colaborări care v-ar aduce profit.

HOROSCOP 3 IUNIE 2019 CAPRICORN

E momentul să va-ngrijiti de sănătatea voastră şi de a celor în vârstă din familie, să fiţi cu toţii buni, zdraveni. Sunt câteva aspecte de pus la punct la serviciu şi o să vă mai consultaţi cu colegii, cu şefii, să iasă treaba ca lumea, că nu concepeţi altfel.

HOROSCOP 3 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

Poate organizaţi un eveniment care să se desfăşoare în timpul liber şi să vă puneţi în valoare nişte calităţi. Aveţi idei, energie, să le puneţi în practică, va mai ajuta nişte oameni şi o să atingeţi un alt nivel profesional, poate veţi ocupa o funcţie.

HOROSCOP 3 IUNIE 2019 PEŞTI

O discuţie, măcar de principiu cu un angajator o să dea o direcţie, să ştiţi încotro să se-ndrepte afacerea voastră. O ascensiune în carieră, e următorul pas pe care-l puteţi face şi chiar e bine să nu-l rataţi, c-o să mai aşteptaţi mult până să vină un astfel de moment.

HOROSCOP 3 IUNIE 2019 BERBEC

Poate vă luaţi bilete să plecaţi în vacanţă, sau într-o excursie de o zi, două, posibil în afara ţării şi-ntr-un anturaj pe gustul vostru. Se definitivează o situaţie care ţine de serviciu, de şcoală, poate copiilor le rezolvaţi un aspect care i-a ţinut într-un stres al aşteptării, şi-o să poată avea loc un transfer.

HOROSCOP 3 IUNIE 2019 TAUR

O să le daţi de capăt problemelor legate de maşină, veţi achita şi taxe, impozite şi o să scăpaţi de grija transportului. Puteţi semna un contract şi să câştigaţi mai mulţi bani, să vă asiguraţi un nivel de trăi mai bun c-aşa le-aţi promis alor voştri, că n-o să le lipsească nimic.

Horoscop 3 iunie 2019 Neti Sandu, realizat pentru Știrile Pro TV.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top