Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018. Una dintre zodii va primi iubire și căldură

03.05.2018
Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018. Una dintre zodii va primi iubire și căldură

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018. Este o zi în care semnele zodiacala pot cere lucruri care să le aducă bucurie sufletească.

E o exuberanță pe care-o putem folosi şi la serviciu şi în particular şi să cerem lucruri care să ne bucure sufletul.

Vibraţia zilei este 3 şi o să ne fie uşor să spunem lucrurilor pe nume.

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018 BERBEC

Se poate să vă ocupaţi chiar voi de un eveniment care o să scoată untul din voi, c-aveţi un surplus de energie de consumat. O să vă vedeţi mai des cu nepoţii, strănepoţii, cu fraţii, surorile, verii, poate ieşiţi la un picnic în weekend, sau daţi o fugă la mare împreună, dacă o să poată toată lumea.

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018 TAUR

Vă pregătiţi de o plecare în weekend, poate fi şi cu treaba şi să fie şi un respiro, să le combinaţi pe cele două. Aţi putea face rost de nişte bani în plus dacă vă asociaţi cu nişte oameni şi lucraţi în formula de colaborare să câştigaţi mai mulţi bani, să vă puteţi mişca.

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018 GEMENI

Întâlnire cu cineva care vrea să vă faceţi program de plimbare, să vă duceţi într-o excursie, poate de mâine, să consolidaţi relaţia. Vă-ngrijiți şi de sănătate şi de cum arătaţi, ca să fiţi fresh pentru ce-aveţi de lucru la serviciu şi să mai aveţi timp şi chef şi pentru voi şi familie.

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018 RAC

O să vă invite cineva la o festivitate, poate fi o gală sportivă, artistică, şi o să vă placă să asistaţi la un asemenea spectacol. Poate vă faceţi curaj să-i cereţi şefului să lucraţi la ceva care vă place, care vi se potriveşte şi să vă mai adauge şi ceva la salariu, pe cât posibil, e de-ncercat.

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018 LEU

Vă-mprieteniți cu nişte persoane care vă împărtăşesc hobby-urile şi o să plecaţi cu toţii la distracţie pe undeva, mâine, poimâine. Se pare că v-aţi făcut rezervare să vă duceţi la munte ori la malul mării, să vă-ncărcați bateriile ca să daţi randament şi mai bun la slujbă, la şcoală şi-acasă să fie armonie.

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018 FECIOARĂ

Se poate să treacă diseară cineva pe la voi şi să vă faceţi planuri de afaceri, să lansaţi la apă un proiect. O să reluaţi o discuţie care-ar putea salva o căsnicie, sau o prietenie, o relaţie chiar şi colegiala şi o să despicaţi firu-n patru cu interlocutorul până rezolvaţi problema.

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018 BALANȚĂ

Poate alegeţi o altfel de destinaţie de minivacanţă, o fi ceva mai excentric, un parc de distracţii cu tiroliana şi alte sporturi extreme. Se pare c-o să înlocuiţi câteva piese prin casă, comandaţi altele, poate şi în rate, vă ocupaţi serios, de îmbunătăţirile de-acasă, poate şi pentru că s-or fi defectat brusc nişte aparate.

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018 SCORPION

E cineva tânăr care vrea să vă vedeţi mai des, să plecaţi, poate, într-o aventură turistică mâine, poimâine. Or să vă intre de undeva nişte bani şi să aveţi cu ce pleca în plimbare, să vă recreaţi, să faceţi treaba şi mai bună şi în particular, pentru că de obicei consumaţi toate rezervele la serviciu.

Citește și: Horoscop lunar mai 2018 Oana Hanganu. Uranus intră în semnul Taurului. Schimbări și surprize pentru zodii

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018 SĂGETĂTOR

Poate faceţi cunoştinţă cu cineva care vă place, şi o să puteţi intra într-o relaţie care să vă completeze frumos. Apar noutăţi la voi, vi se dau nişte bani, poate vă scoate cineva la o cină în doi, şi o să aflaţi în ce măsură sunteţi compatibili cu această persoană.

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018 CAPRICORN

Poate aţi tot strâns bani să vă luaţi maşina, ori casă şi dacă nu-i aveţi pe toţi poate mai cereţi unei bănci, să rezolvaţi problema. O să daţi drumul proiectelor noi, şi o să vă orientaţi să meargă totul ca uns şi dacă se mai împotmoleşte o să vă sară câte cineva în ajutor.

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018 VĂRSĂTOR

Se poate să fiţi înconjuraţi cu iubire şi căldură de partenerul de cuplu, poate pentru că sunteţi la începutul relaţiei. Se pare c-o să obţineţi toate semnăturile pe actele fără de care nu vă puteţi mişca, şi o să vă atingeţi, în sfârşit, obiectivele, să nu va mai irosiţi energia pe lucruri fără valoare.

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2018 PEȘTI

Poate schimbaţi mobilierul, perdele, draperii, corpuri de iluminat, se observa un plus de frumuseţe acasă, nişte decoraţiuni interioare de ultima generaţie. Poate renegociați salariul, cereţi nişte bani în avans, să plecaţi pe undeva la odihnă, la tratament, ori la distracţie, dacă nu cumva o fi un amestec cu de toate.

Sursa: Știrile Pro TV