Connect with us
Horoscop Neti Sandu 30 august 2019. Cerere în casatorie pentru Capricorni

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 30 august 2019. Cerere în căsătorie pentru Capricorni

Horoscop Neti Sandu 30 august 2019. O zi în care Capricornii pot avea o foarte mre surpriză. Fecioarele bat palma pentru o nouă afacere și nativi născuți în zodia Balanță vor reuși să facă ordine în relația de cuplu.

Este o zi bună pentru toată lumea, o zi în care este important să ne bucurăm de succes și să sărbătorim toate realizările pe care le avem.

Vibrația zilei este 3 și ne vom exprima frumos gândurile și sentimentele.

Horoscop vineri, 30 august Neti Sandu, pentru toate zodiile

HOROSCOP 30 AUGUST 2019 FECIOARĂ

Poate bateţi palma pentru o nouă afacere şi o să aveţi spor, daţi şi de o finanţare consistentă şi o să vă descărcaţi frumos. O să bifaţi câteva reuşite, se poate să luaţi şi bani, să primiţi şi cadouri, să faceţi acele lucruri pe care vi le doreaţi cine ştie de când.

HOROSCOP 30 AUGUST 2019 BALANŢA

E un moment bun să puneţi la punct relaţia de cuplu şi să petreceţi mai mult timp împreună, ca să nu va-nstrainați. O să vă daţi tot interesul să vă eliberaţi de nişte greutăţi, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală, pot fi şi nişte probleme de sănătate care va macină.

Citește și: Horoscop 30 august 2019. Berbecii primesc o invitație importantă

HOROSCOP 30 AUGUST 2019 SCORPION

Poate aţi pus la cale o excursie cu grupul, poate fi şi un city break şi să vă mai spălaţi reţină ca să vă revină cheful de treabă. Se poate să vă alăturaţi unui grup şi să aveţi preocupări deconectante, să fie o muncă creativă şi care să v-aducă nişte beneficii de imagine poate.

HOROSCOP 30 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

Se poate să primiţi o invitaţie de onoare la un meci, un spectacol, o petrecere cu fast şi să fie şi în alt oraş, e posibil. Aflaţi o confirmare, vi se dă ok-ul pentru o activitate care să vă repună în lumina reflectoarelor, să căpătaţi un titlu, o recunoaştere publică.

Citește și: Sfatul zilei 30 august 2019. Racii au prea mare încredere în ceilalți

HOROSCOP 30 AUGUST 2019 CAPRICORN

Se poate să luaţi o decizie de viaţă în doi şi să legalizaţi relaţia, să deveniţi şi părinţi, dacă vă doriţi acest lucru. E cineva care insistă să vă vedeţi, poate e nevoie să plecaţi în străinătate cu tren, avion şi să vă bucuraţi de ospitalitatea gazdei, să vă şi plimbaţi prin împrejurimi.

HOROSCOP 30 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

O problemă de sănătate poate să dispară dacă va-ngrijiți mai mult, urmaţi un tratament şi vă odihniţi. Poate urgentaţi un demers bancar şi luaţi un credit, vă cumpăraţi casă, maşina, plătiţi taxele şcolare, sau aveţi alte planuri care înghit bani mulţi.

HOROSCOP 29 AUGUST 2019 PEŞTI

Se poate să luaţi o hotărâre de comun acord cu partenerul de cuplu şi relaţia va avea de câştigat – stabilitate. Voi o să descurcaţi, în sfârşit iţele unei afaceri care v-a dat bătaie de cap şi o să faceţi rost de finanţare, şi totul o să meargă ca pe roate.

Citește și: Horoscop 30 august 2019. Berbecii primesc o invitație importantă

HOROSCOP 30 AUGUST 2019 BERBEC

E posibil să luaţi nişte bani şi să-i faceţi cuiva o surpriză plăcută, să puneţi piatra de temelie pentru o nouă relaţie. Apar veşti bune, poate va scoate cineva la o plimbare şi lansează şi o invitaţie pentru week-end să plecaţi pe undeva în ţările vecine, să schimbaţi peisajul.

HOROSCOP 30 AUGUST 2019 TAUR

O s-apară omul potrivit şi pentru voi şi o să faceţi echipa, o să vă creşteţi frumos copiii pentru că vă plac mult. Se poate să faceţi un efort financiar pentru copii, nepoţi, să-i duceţi într-un parc de aventură, să petreceţi o zi întreagă împreună, să le-mpliniti o dorinţă.

HOROSCOP 30 AUGUST 2019 GEMENI

Cineva pe care l-aţi vrea în viaţa voastră va căuta şi o să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi, dacă sunt şanse să fiţi împreună. Ar fi ceva evenimente la care-aţi vrea să participaţi zilele astea, aniversări, nunţi, botezuri – vedeţi cum staţi cu timpul şi cu banii, c-o să fie cheltuiala.

Citește și: Sfatul zilei 30 august 2019. Racii au prea mare încredere în ceilalți

HOROSCOP 30 AUGUST 2019 RAC

V-au rămas nişte acte de parafat şi o să insistaţi să le primiţi până la sfârşitul programului să plecaţi liniştiţi în week-end. O să rezolvaţi lucruri foarte importante şi o să scăpaţi de răscolirile interioare, vă daţi un răgaz de respiro şi începeţi proiecte noi, incitante.

HOROSCOP 30 AUGUST 2019 LEU

Vă luptaţi de zor pentru un titlu, o funcţie şi o să fie cu succes – merită orice efort. E posibil să vi se dea ceva nou de lucru, să fie un proiect care promite bani frumoşi de care-aţi avea mare nevoie în perioada următoare.

Horoscop Neti Sandu prezentat la Știrile ProTV.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top